Klip pada bentuk atau bentuk magnet: Yang anda beli?

Klip pada bentuk atau bentuk magnet: Yang anda beli?

Jadi, bagaimana jika anda ingin memakai bentuk tetapi anda tidak mahu mempunyai telinga yang dicucuk? Bagaimana jika anda mempunyai seorang anak perempuan yang tidak bersedia untuk mendapatkan telinga beliau dicucuk lagi, tetapi dia masih mahu memakai bentuk? Anda boleh menyelesaikan dilema ini dengan klip pada bentuk atau bentuk magnet.

Firefox klip mematuhi earlobe melalui klip dilampirkan lobe dalam genggaman. Jika anda membeli klip Firefox, anda hanya perlu mendapatkan orang-orang yang boleh laras dan yang dijamin oleh peniaga tidak untuk pinch (anda mungkin perlu untuk menyesuaikan mereka untuk mengelakkan yang mencubit). Bentuk magnet mematuhi telinga dengan magnet kecil dalam Ady daripada bentuk itu. Bahagian Penyambut dan bahagian belakang Ady yang menarik antara satu sama lain, dan tarikan magnet ini mengekalkan bentuk yang di tempat. Kedua-duanya jenis bentuk memerlukan sebarang menindik telinga mereka untuk dipakai.

Kedua-dua klip pada bentuk dan bentuk magnet jelas mempunyai kelebihan yang membolehkan anda atau anak anda untuk memakai bentuk tanpa keperluan untuk menindik. Tetapi Adakah semua yang kepadanya? Mari kita lihat maklumat lanjut mengenai opsyen ini.

Ia didakwa oleh beberapa peniaga dan pemakai bahawa bentuk magnet yang boleh memberi manfaat kesihatan. Kemagnetan kadang-kadang telah digunakan untuk mengimbangi keluar mood dan menyahtoksin tubuh, jadi mungkin ada merit dalam tuntutan. Jadi tidak perlu untuk mendapatkan telinga yang dicucuk, dan anda mungkin mengalami manfaat kesihatan tambahan. Ini tampak seperti pilihan yang logik untuk bentuk, walaupun ada lagi cerita. Sesetengah orang telah mengalami Migrain atau sakit period dalam telinga dalam apabila memakai bentuk magnet. Apa yang lebih, dari masa ke masa, daya magnet dalam Ady yang boleh mengurangkan, dan kemudian dalam bentuk tidak lagi boleh pakai.

Klip pada bentuk pasti tidak akan mempunyai kemampuan mereka mematuhi berkurangan dari semasa ke semasa, walaupun klip secara tidak sengaja akan rosak. Dan manakala klip Firefox tidak boleh dituntut untuk memberi sebarang manfaat kesihatan mood atau detoksifikasi tubuh, mereka dapat lebih kukuh berpegang kepada lobe telinga daripada bentuk magnet boleh.
Jika Firefox klip diselaraskan dengan betul dan dipasang, mereka adalah bagus dan disampiri di telinga, manakala dengan magnetics kegoncangan yang tajam yang boleh menyebabkan mereka jatuh. Perkara yang penting dengan klip Firefox adalah untuk pastikan klip daripada orang-orang yang anda pilih adalah sepenuhnya boleh laras. Sebab ini adalah, jika anda mendapati bahawa anda memakai sepasang baru yang sesuai dengan terlalu ketat anda dengan mudah boleh Laraskan ketegangan klip supaya pasangan hanya betul-betul sesuai dan tidak menyebabkan sebarang kesakitan.

Anda akan mahu untuk menimbang potensi kebaikan dan keburukan untuk mendapatkan salah satu daripada jenis bentuk “pierceless”. Pertimbangkan gaya, harga, dan kaedah pematuhan sebelum anda membeli.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *