Kistareddypet, Patelgudem dan Ayilapur untuk menghargai

Kistareddypet, Patelgudem dan Ayilapur untuk menghargai

Ras Al Khaima kuasa (RAKIA), dan APIIC menandatangani memorandum persefahaman di September yang lepas untuk pembangunan hek dengan pelaburan yang dicadangkan sebanyak RM 20,000 crore. Ini adalah terbesar hartanah dan projek infrastruktur yang datang di Andhra Pradesh dan dijangka memberi kualiti pekerjaan kepada beribu-ribu orang. RAKIA adalah sebuah dunia yang terkenal dan banyak badan pelaburan yang dihormati yang kaya tunai. Melaksanakan projek magnitud ini adalah dalam kemampuan mereka. Kerajaan Andhra Pradesh Tempahan diperuntukkan 471 ekar tanah di Daerah Kampung Medak Sultanpur bagi fasa pertama Hyderabad ekonomi bandar yang sedang dibangunkan bersama oleh APIIC dan RAKIA. Kawasan perumahan yang bersebelahan dengan Sultanpur seperti Ayilapur, Kistareddypet dan patelgudem akan menjadi yang paling dicari selepas destinasi dan cenderung menghargai nilai dengan ketara.

RAKIA adalah cabang pelaburan Kerajaan UAE yang telah meminta sebanyak 2000 ekar untuk projek. Tanah baki akan diperuntukkan masanya mengikut rasmi APIIC. Ia merupakan badan kerajaan yang bertanggungjawab ke atas pertumbuhan sosio-ekonomi Emiriah Arab Bersatu. MoU telah ditandatangani oleh Wahid Attalla, ahli Lembaga Pengarah, Rakeen, bahagian pembangunan hartanah urusan Pengarah B P memiliki, kehadiran Andhra Pradesh Ketua Menteri Y S Rajasekhara Reddy, Ras Al Khaimah pelaburan kuasa (RAKIA), dan Pengerusi APIIC. RAKIA juga sedang membangunkan beberapa bandar-bandar lain di seluruh negara melalui RAKINDO, RAKIA, syarikat usaha sama di India. Lebih dari 3,000 ekar tanah telah diperuntukkan bagi projek-projek yang pelbagai di Coimbatore, Chennai, Kumarakom, Hosur dan Putrajaya, masing-masing dengan kos $2bn unjuran.

Sultanpur terletak pada jarak 16 hingga 18 Km dari hab-hab yang penting seperti kawasan bandar yang berteknologi tinggi, kampus Microsoft, daerah kewangan dan lain-lain. Dengan projek ini dicadangkan di Sultanpur, Daerah Medak akan menyaksikan perubahan yang ketara dari segi kemudahan infrastruktur dan pekerjaan. Sultanpur terletak di abutting Jalan Lingkaran luar dan kini boleh diakses dari Lebuhraya Mumbai melalui Beeramguda yang merentasi yang merupakan dua Km selepas BHEL. Km pemanduan yang tiga dan setengah akan membawa anda ke Kistareddypet village. Had Sultanpur bermula hampir separuh di Km di sebelah kanan Kistareddy binatang yang telah pun telah menyaksikan pembangunan hartanah dalam bentuk komuniti berpagar, susun atur kediaman dan apartmen.

Hyderabad akan menjadi hab kewangan bersepadu dengan kemudahan infrastruktur untuk perkhidmatan kewangan operasi perbankan, insurans dan aset syarikat pengurusan. Projek ini juga perlu untuk bandar Kesihatan bersepadu yang termasuk kemudahan klinikal dan bukan klinikal Perkhidmatan, hospital dan Kolej perubatan, penyelidikan Perkhidmatan ujian klinikal, sistem penyampaian ubat, penyelidikan sel stem dan penyelidikan genetik antara lain, menurut sumber.

Untuk berita hartanah terkini di Hyderabad
Sila layari:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *