Kisah zakar

Kisah zakar

Anak lelaki bongsu walaupun tahu ada sesuatu… baik… menarik tentang zakar. Ia sering kali mempunyai nama Khas (willie, wee-wee, ding-a-ling dan lain-lain), dan menyentuh jenis baik. Pada tahun-tahun remaja, ia boleh menjadi pusat kepada kehidupan seorang budak lelaki, kerana beliau mendapati powerhouse keseronokan yang zakar.

Remaja akhir beliau dan koleh, lelaki muda itu mendapati bahawa zakar boleh hidup sendiri, dan ia boleh terus pergi dan pergi dan pergi. Tetapi kerana dia menjadi lebih tua ini boleh mula berubah yang boleh membawa kepada beberapa perkembangan yang mengecewakan. Mengetahui apa yang boleh dijangkakan dan bagaimana untuk memanjangkan hayat zakar dengan mengambil langkah-langkah seperti makan makanan yang sihat, kerap bersenam dan menggunakan disyorkan zakar vitamin dan mineral yang penting untuk mendapatkan yang terbaik daripada peralatan anda.

Bagaimana zakar perubahan sebagai umur lelaki
Zaman zakar, sama seperti seluruh badan – kerana lelaki lebih tua, mereka boleh mengharapkan mana-mana atau semua yang berikut.

Saiz – Ya, memang benar, saiz zakar adalah sering dipengaruhi oleh penuaan. Di tempat pertama, pepatah lama, “Gunakan atau kalah,” memegang benar. Aliran darah yang berkurangan – sering hasil daripada simpanan seperti plak di pembuluh darah – boleh menyebabkan ereksi yang lebih kecil. Pada masa yang sama, kemerosotan otot dan tisu boleh menyebabkan zakar mengecut. Malah betina mendapat lebih kecil sebagai lelaki umur, mengakibatkan kerugian sebanyak saiz sehingga satu sentimeter diameternya.

Selain pengurangan saiz yang fizikal, zakar seorang lelaki yang lebih tua selalunya nampaknya lebih kecil daripada apa yang ia sebenarnya adalah disebabkan oleh kehadiran lemak perut. Pada dasarnya, usus overshadows pakej, menjadikannya kelihatan lebih kecil. Malah, di kalangan lelaki obes, lemak abdomen sering menyembunyikan zakar dari penglihatan sepenuhnya – tidak turn-on besar potensi rakan seksual.

Bentuk – walaupun ia mungkin kelihatan ganjil bahawa zakar boleh mengubah bentuknya – ia adalah apa yang ia adalah, selepas semua – pembentukan tisu parut, sama ada hasil daripada pengendalian kasar yang kronik atau dari kecederaan traumatik, boleh menyebabkan zakar melentur unnaturally dalam keadaan tegak. Dalam keadaan yang teruk, kecacatan yang ketara zakar boleh menyebabkan. Keadaan ini, yang dikenali sebagai penyakit Peyronie’s, boleh membuat persetubuhan amat menyakitkan, atau bahkan mustahil, dan pembedahan secara amnya perlu Selesaikan masalah itu. Malangnya, pembedahan zakar membawa risiko tinggi kehilangan sensitiviti dan boleh menjejaskan fungsi erektil.

Rupa – selain bentuknya, penampilan zakar mungkin berubah dalam cara lain dari semasa ke semasa. Ketua, misalnya, boleh mengurangkan penampilan purplish dan mengambil warna kulit sekitarnya. Kulit itu sendiri boleh menjadi dan/berkedut atau dikotorkan (bintik hati berfikir), dan rambut bulu Ari-Ari sekitar mungkin tetapi.

Sensitiviti-salah satu kesan utama penuaan dianggap kehilangan sensitiviti yang sering berlaku. Bersungguh-sungguh melancap dan seks boleh membosankan responsif tisu saraf zakar serta deadening kulit. Edaran yang berkurangan juga menyebabkan kehilangan sensitiviti zakar, terutama di kalangan lelaki yang dibawa di sekitar berat badan tambahan atau yang mempunyai masalah kardiovaskular.

Fungsi – semua isu-isu yang dinyatakan di atas boleh mempunyai kesan yang penting terhadap keupayaan untuk mencapai ereksi dan mengekalkan ia untuk tempoh yang lama cukup untuk mempunyai satu puncak syahwat. Di samping itu, tahap testosteron yang lebih rendah boleh menjejaskan fungsi seksual. Mengambil langkah-langkah pencegahan melalui pemakanan yang baik, menyuburkan vitamin dan gaya hidup sihat tabiat adalah penting untuk menjaga pecker yang pecking ke tahun kanan.

Jadi apakah jawapan kepada zakar penuaan?
Tiada siapa boleh menghidupkan kembali jam penuaan, tetapi terdapat banyak perkara-perkara yang manusia boleh lakukan untuk melambatkan proses dan memanjangkan kemeriahan zakar. Selain pemakanan dan bersenam, merokok adalah satu isu yang besar yang boleh menyebabkan kehilangan fungsi dan sensitiviti. Di sisi lain, meningkatkan kesihatan zakar melalui penggunaan formula Kesihatan zakar khusus yang (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki Man1) boleh membantu untuk melembapkan, memberi nafas baru dan cas zakar, menjaga ia sihat dan bersedia untuk tindakan pada tahun-tahun akan datang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *