Kiropraktik bil: In-House vs Outsourced

Kiropraktik bil: In-House vs Outsourced

Keputusan sukar yang menghadapi kiropraktor setiap adalah berkaitan mengekalkan bil dalaman atau memilih untuk menggunakan khidmat.
Sudah tentu tidak ada jawapan untuk semua orang, devoting masa untuk isu ini adalah berbaloi dengan usaha.
Pendukung bil dalaman biasanya menyebut “mengawal” sebagai satu faktor mengapa mereka menyokong dalaman Bil. Bahaya pendekatan ini adalah bahawa pekerja anda boleh mempunyai kawalan terlalu banyak.
Itulah, mereka boleh dapat tahu pesakit dan biarkan slaid akaun tertunggak. Mereka boleh tidak suka tugas-tugas yang tertentu (memanggil peguam, sebagai contoh) dan memutuskan untuk mengabaikan mereka.
Salah satu negatif terbesar kawalan dalaman adalah hakikat bahawa apabila biller anda sakit, pergi bercuti atau menjalankan buruk, mereka telah berkesan dikawal koleksi anda.
Dalam kes ini, “kawalan” bukanlah satu perkara yang baik.
Sebab-sebab lain yang saya dengar di dalam bil adalah sensitiviti terhadap kebimbangan pesakit.
Kerana syarikat-syarikat penyumberan luar biasanya dibayar mengikut apa yang mereka kumpulkan, mereka mungkin mempunyai potensi menjadi kurang sensitif terhadap kebimbangan pesakit
Walau bagaimanapun, berhati-hati sensitiviti berapa banyak yang anda perlukan. Biasanya, ini adalah tepat jenis situasi yang akan membawa anda ke dalam akaun belum terima masalah dalam jangka panjang dan godaan yang mudah untuk biller dalaman yang ingin disukai. Akhirnya, masalah yang kecil ini boleh anda wang besar.
Akhirnya, dengan peraturan-peraturan yang mengelilingi proses bil hari ini, ia memerlukan kemahiran khusus biller yang berpengalaman menjadi berjaya dan patuh. Bil tidak harus sesuatu yang seseorang tidak mengisi masa antara penjadualan pesakit dan menarik Carta mereka.
Kesimpulannya, adalah penting untuk diingat matlamat.
Bagi kebanyakan, matlamat Jabatan bil kiropraktik adalah koleksi.
Hari paling kiropraktor bekerja mencari bil lebih mencabar daripada sebelum membuat kurang berikutan peraturan baru dan berkurangan pembayaran balik. Soalan yang mereka perlu bertanya adalah, “Adakah saya benar-benar mahu cabaran tambahan menjalankan operasi bil yang?”
Seperti yang anda lihat, ada banyak alasan yang baik untuk mendapatkan khidmat kiropraktik anda bil dan, mungkin, skala segera untuk penyumberan luar.
Mudah-mudahan, artikel ini akan membantu anda membuat pilihan yang tepat!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *