Khasiat minum air oksigen – meningkatkan kesihatan anda secara semulajadi

Khasiat minum air oksigen – meningkatkan kesihatan anda secara semulajadi

Khasiat air minuman adalah sesuatu yang anda tidak boleh mengambil untuk diberikan kerana air semulajadi merupakan sumber kesihatan dan umur panjang.

Tanpa air, tubuh akan berhenti berfungsi dengan betul. Air membentuk 75 peratus daripada berat badan dan seseorang tidak boleh hidup selama lebih daripada beberapa hari tanpa ia. Sebagai contoh, anda darah, yang mengandungi banyak air, membawa oksigen ke semua sel badan anda. Tanpa oksigen, sel-sel yang kecil itu akan mati dan tubuh anda hanya akan berhenti bekerja.

Sel-sel badan dipengaruhi oleh genetik pengaturcaraan dan kuantiti yang mencukupi daripada air dan oksigen. Setiap sel mesti disuburkan oleh oksigen dan air, apabila sama ada air atau oksigen yang hilang, struktur sel anda merosot.

Kemerosotan selular adalah disebabkan oleh faktor-faktor alam sekitar seperti pencemaran, sisa industri, radiasi dan pendedahan untuk mengesan logam – semua perkara-perkara yang kita terdedah kepada tiap-tiap hari.

Orang yang mempunyai resipi untuk kemerosotan sel apabila mereka menambah tekanan berpegang dengan tuntutan kehidupan mereka. Kerosakan sel radikal ini adalah apa yang menyebabkan penuaan. Kita melihat kerosakan sel radikal ini pada kulit kita, yang menjadi kurang berdaya tahan, mengakibatkan kedutan. Seperti yang kita mendapat lebih tua, kita mula Kurang stamina, tenaga dan tumpuan mental.

Anda boleh memikirkan badan anda seperti kebakaran, ia benar-benar memerlukan bahan api seperti kayu, tetapi ia mestilah mempunyai oksigen untuk meningkatkan lidah-lidah api. Point saya adalah badan anda memerlukan banyak oksigen ke seluruh sel-sel anda, apa-apa yang anda boleh lakukan untuk meningkatkan jumlah oksigen dalam badan anda boleh memberi manfaat kepada kesihatan anda dan melambatkan proses penuaan.

Sudah tentu, anda mahu untuk membina Pertahanan imun anda dan meningkatkan kualiti kesihatan anda, betul? Soalnya ialah bagaimana anda mendapat oksigen yang cukup? Jawapan mudah adalah minum air.

Rasa air seperti air mata air semulajadi; perbezaan terbesar adalah ia datang dengan yang dipatenkan formula memajukan tenaga semulajadi. Minuman nutraceutical ini membantu oxygenate dan menyuburkan sel-sel anda, ia meningkatkan tahap oksigen darah dalam badan dan otak, cara anda mengalami lebih banyak stamina, tenaga, dan daya tahan secara semulajadi.

Berikut adalah senarai tambahan Kesihatan faedah Formula memajukan tenaga semulajadi termasuk seperti berikut:

#1. Membantu meningkatkan penyerapan vitamin, mineral, asid amino, protein dan nutrien penting lain.
#2. Membantu memulihkan keletihan dengan cepat.
#3. Membantu menyokong sistem peredaran yang sihat.
#4. Membantu menguatkan sistem imun.
#5. Membantu meningkatkan tumpuan dan memulihkan kecergasan mental.
#6. Membantu mempertingkatkan daya ingatan dan mencegah kehilangan ingatan. # Membantu mengurangkan tekanan dan kebimbangan.
#7. Menggalakkan tindak balas anti-radang dalam badan anda.

Seperti yang anda lihat, Terdapat banyak faedah kehidupan-memperbaiki air minuman, tidak kira anda digunakan untuk minum jenama lain spring atau air suling, anda boleh mencuba minuman nutraceutical ini dan ia pengalaman dan melihat bagaimana anda akan merasakan.

Jika formula memajukan tenaga semulajadi ini benar-benar bekerja untuk anda, anda boleh menggantikan kopi, jus tenaga lain, air vitamin dan suplemen kesihatan yang lain dengan minuman nutraceutical ini tanpa perlu menukar tabiat anda.

Ia dilaporkan bahawa ramai orang masih meremehkan pentingnya air minum; anda tidak perlu menjadi salah seorang daripada mereka!

Hakcipta Terpelihara (c) 2010 Kenneth Lee

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *