Kevin Trudeau Top 10 Tips yang mungkin boleh membantu ramai pesakit kencing manis menjadi sihat

Kevin Trudeau Top 10 Tips yang mungkin boleh membantu ramai pesakit kencing manis menjadi sihat

Sekiranya anda telah didiagnosis dengan diabetes jenis 2, itu bukan anda anda masalah sahaja. Kajian menunjukkan bahawa orang-orang yang menghidap penyakit ini cenderung mengalami lebih daripada penyakit lain.

Pesakit diabetes adalah lebih cenderung untuk turun dengan selesema, radang paru-paru, selsema dan penyakit-penyakit lain kerana sistem imun mereka akan terjejas.

Salah satu sumber nasihat Kesihatan paling kontroversi dan sangat popular untuk pesakit kencing manis adalah Kevin Trudeau.

Penulis penawar semulajadi telah mendapati perkara berikut yang kukuh antara jenis 2s. Ramai di antara mereka tidak suka nasihat doktor mereka (dan doktor mereka) dan mencari pendekatan farmaseutikal untuk mengawal penyakit mereka.

Kekurangan pemakanan yang biasa dalam semua daripada kita, tetapi ke tahap yang lebih tinggi di kalangan pesakit diabetes yang perlu meningkatkan imuniti mereka. Encik Trudeau menyediakan senarai langkah-langkah yang boleh anda ikuti untuk perlindungan yang lebih kuat terhadap jangkitan dan penyakit:

Buah-buahan dan sayur-sayuran organik yang segar di #1Eat

Makan buah segar, belum masak (4 hidangan) dan sayur-sayuran (hidangan besar 2) adalah disyorkan. Kerana produk-produk semulajadi berkembang tidak mengandungi jumlah yang sama nutrien (kerana tanah menggunakan pengurangan tenaga dan racun), sajian yang lebih banyak, lebih baik.

#2 Menggunakan sebuah mesin jus

3 hingga 4 gelas jus sayur-sayuran dan buah-buahan segar adalah disyorkan untuk menyediakan kehidupan enzim, vitamin dan mineral yang diperlukan untuk memulihkan imbangan pemakanan yang betul. Ini yang perlu dimakan mentah, belum masak buah-buahan dan sayur-sayuran yang dinyatakan di atas.

#3 Makan mentah kekacang

Kacang mentah atau belum masak dan benih memberikan kandungan nutrien yang tinggi yang perlu dimakan tanpa menggoreng atau garam. Badam, pecans, benih bunga matahari dan lain-lain adalah sebahagian daripada Tempahan pemakanan makan makanan yang kita boleh makan.

#4 Mendapat cahaya matahari semulajadi

Vitamin D adalah berasal dari pendedahan cahaya matahari. Nutrien ini telah dijumpai untuk membantu membina imuniti. 30 minit sehari adalah disyorkan. Walaupun kajian masih diteruskan, kekurangan Vitamin D menjadi diiktiraf sebagai sumber banyak penyakit.

#5 Makan epal organik setiap hari

Dianggap sebagai superfood yang, penyelidikan menunjukkan bahawa pepatah lama umur (epal sehari terus doktor kaki) adalah benar. Trudeau mengesyorkan epal organik.

#6 Mengambil kalsium daripada beberapa sumber baik pautan coral kalsium

Mengembalikan kalsium ke sistem anda. Maklumat mempunyai stor makanan kesihatan yang hebat dan paling bijak jurujual di kedai.

#7 Mengambil Vitamin E

Vitamin E telah dikreditkan dengan mengurangkan insiden penyakit jantung dan penyakit lain. Borang d-alpha semulajadi yang perlu diambil, bukan versi sintetik.

#8 Mengambil cecair mineral Koloidal

Mineral ini membantu anda untuk mengatasi kekurangan nutrisi makanan.

#9 Minum ‘Jus ajaib’

Trudeau menekankan pentingnya jus, terutamanya goji, acai berry, noni, manggis dan aloe vera. Dikenali sebagai ‘super-nutrient kaya’, anda perlu minum ini segar, jika boleh. Ia mengandungi tahap nutrien dan anti-oksidan yang tinggi. Goji beri dan jus mereka, yang tinggi terutamanya pada skala anti.

#10 Mengambil suplemen makanan keseluruhan

Dipanggil ‘pekat makanan sebenar’ daripada vitamin sintetik dan mineral, ia mengandungi insurans tambahan yang badan anda semakin sering kehilangan nutrien dari makanan. Tambahan beberapa tumpuan menyokong pesakit kencing manis di normalizing tahap gula dalam darah dan menurunkan berat badan dengan semulajadi BMI Indeks sasaran mesyuarat.

Selepas Senarai Top 10 Kevin Trudeau, beliau juga mencadangkan bahawa anda makan madu organik, sejuk air oksigen untuk mendapat, mengambil enzim pencernaan, menggunakan garam laut organik, Makan coklat gelap organik dan mengambil tambahan omega-3 untuk.

Titik tips ini adalah bahawa makanan dan minuman yang kita minum sering rendah atau benar-benar kurang nutrien. Kekurangan nutrien dalam badan kita membantu mewujudkan potensi bagi penyakit dan penyakit berlaku. Dan kita perlu menghindari penyakit-penyakit ini dengan suplemen pemakanan yang betul.

Ia adalah penting untuk ambil perhatian, bahawa walaupun ia tidak membuat Trudeau Top 10 senarai, bahan-bahan makanan, seperti Sirap jagung fruktosa tinggi, harus dielakkan di semua kos.

Sirap jagung fruktosa tinggi (HFCS) akan ditambah kepada tempahan diproses makanan dan minuman yang kita makan dan minum. Bukan sahaja ia kekurangan nilai pemakanan, ianya lebih banyak kalori yang tebal daripada gula dan menyebabkan darah yang gula ketidakseimbangan – dua masalah kencing manis yang biasa yang mesti dikawal.

Berikutan nasihat menyembuhkan asli Kevin Trudeau apa untuk makan dan minum adalah penting. Ianya juga penting untuk melihat apa yang tidak boleh makan dan minum, supaya kita mengatasi kesan keadaan kencing manis.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *