Kevin Trudeau atas senarai 14 pesakit kencing manis bahan-bahan (dan orang lain) harus mengelak daripada

Kevin Trudeau atas senarai 14 pesakit kencing manis bahan-bahan (dan orang lain) harus mengelak daripada

Kita bercakap dengan orang-orang yang menghidap diabetes jenis 2 setiap hari. Mereka memanggil untuk mendapatkan khidmat nasihat dan membantu mengurangkan gula dalam darah dan berat badan mereka.

Ramai orang-orang telah mendengar nasihat doktor mereka, telah bercakap dengan pakar pemakanan dan Cari ubat alternatif kepada orang-orang yang telah ditetapkan oleh pakar-pakar kesihatan tradisional.

Salah satu yang paling biasa dinyatakan bukan perubatan ‘pakar’ pesakit diabetes mendapat nasihat adalah Kevin Trudeau. Penulis siri buku penawar semulajadi ini, penulis terlaris ini boleh didapati pusingan jam anda saluran televisyen tempatan, seorang mubaligh untuk rawatan kesihatan alternatif.

Beliau adalah kontroversi dan telah diserang oleh industri perubatan tradisional. Tapi, populariti beliau kuat, membuat dia penjual terbaik dengan perkara-perkara berikut yang beriman yang holistik.

Kedua-dua pengamal perubatan tradisional dan golongan sekular, seperti Trudeau bersetuju tentang beberapa perkara. Salah seorang daripada mereka adalah bahawa apa yang pesakit kencing manis makan mempunyai impak yang besar pada keadaan kencing manis mereka.

Kedua-dua kumpulan berbeza mungkin juga bersetuju bahawa makanan segar dan bahan-bahan tiruan boleh menyebabkan, mencetuskan, memburukkan atau meningkatkan keadaan kencing manis seperti tahap gula dalam darah yang tinggi dan keadaan berat badan berlebihan atau obes.

Trudeau menyenaraikan bahan-bahan 14 bahawa pesakit kencing manis dan orang lain perlu Elakkan untuk menjaga berat badan dan gula dalam darah turun, dan meningkatkan kesihatan secara keseluruhan. Pada akhir senarai ini, kami akan memberitahu anda, berdasarkan sebuah badan yang semakin meningkat bukti saintifik, bahan tunggal yang paling toksik dalam senarai keseluruhan:

1. “Apa-apa yang anda tidak boleh menyebut. Jika anda tidak dapat menyebut perkataan… tidak membelinya – ia adalah sejenis”
2. “Monosodium Glutantate. Ia adalah berbahaya dan boleh membawa maut”
3. “Beracun. Ia membuatkan anda lemak, ia membuatkan anda lapar. Ia membuatkan anda tertekan.”
4. “Sirap jagung fruktosa tinggi. Sangat kimia dan fizikal ketagihan, dan membuatkan lemak. ”
5. “Terhidroksida minyak. Ia adalah maut, ia menyebabkan penyakit jantung, membuatkan lemak.”
6. “Gula. Ini perlu dielakkan di semua kos.”
7. “Perisa asli dan tiruan. .. .make anda lapar… membuatkan fizikal ketagih dan lemak. ”
8. “Rempah-ratus. Bahan buatan manusia, maut kimia.”
9. “Warna-warna tiruan. Racun kimia semata-mata.”
10. “Kelapa sawit. Maut… menyebabkan semua jenis masalah fizikal. ”
11. “Dextrose, sukrosa, fruktosa. Gila kimia pemanis. Tinggal jauhnya.”
12. “Splenda. Maut, keracunan, membuatkan lemak. ”
13. “Diperkaya gandum dan terluntur tepung putih. Mempunyai banyak sifat-sifat yang sama sebagai ubat.”
14. “Isolate Protein soya. Heksana sering digunakan (dalam proses) yang merupakan pelarut petroleum yang serupa dengan petrol. ”

Empat belas ini bahan-bahan makanan dan minuman, di pelbagai peringkat, toksik terburuk, atau Benigna di best, kekurangan pemakanan nilai atau manfaat.

Tetapi toksin Tempahan maut yang tunggal ini senarai ketakcernaan nombor 4 – Sirap jagung fruktosa tinggi.

Ditemui dalam makanan diproses hanya kira-kira setiap, tunggal dan minuman, bahan beracun ini adalah lebih banyak kalori yang tebal daripada gula, sama buruk seperti itulah, tetapi ia menjadi lebih teruk.

Sirap jagung fruktosa tinggi atau HFCS juga didapati ke longkang kromium dari badan anda. Chromium adalah mineral surih, ditemui dalam jumlah minit dalam sistem anda, tetapi kesannya adalah besar.

Berdasarkan penyelidikan, kromium membantu anda kawalan badan yang sihat darah gula. Apabila anda makan atau minum produk dengan HFCS, ia menghisap gula darah yang mengawal selia kromium dari anda, merompak badan anda tahap darah yang normal dan sihat.

Ini ancaman double de-stabilizer keuntungan, gula darah dan berat badan yang cepat kerana jari sebagai pencetus utama kencing manis jenis 2.

Semua maut Kevin Trudeau bahan, Sirap jagung fruktosa tinggi adalah yang paling teruk, menuntut remedying dengan makanan kromium dipertingkatkan atau tambahan (kromium sebaik-baiknya niacin-terikat).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *