Ketenangan alam Neuro: Apa yang menjadikannya kerja?

Ketenangan alam Neuro: Apa yang menjadikannya kerja?

Serentiy semulajadi Neuro dikenali sebagai produk semulajadi yang agak berkesan, yang telah direka untuk membantu individu-individu yang dipengaruhi oleh kebimbangan dan kemurungan. Oleh itu, jika anda mengalami ini dan masalah-masalah lain yang serupa seperti tinggi tekanan emosi, gangguan perasaan, menaikkan tahap kebimbangan, tidur tidak lena kerana kebimbangan, pemikiran negatif yang berterusan dan kemurungan kecenderungan, Neuro ketenangan semulajadi bertindak terutamanya sebagai sumber semulajadi PERINGANAN.

Pemahaman kemurungan dan rawatan semasa yang

Kemurungan adalah sebenarnya diletakkan sebagai salah satu masalah kesihatan utama di dunia hari. Apa yang mungkin lebih membimbangkan adalah bahawa berjuta-juta individu yang melalui beberapa bentuk kemurungan yang sering ditetapkan ubat-ubatan sebagai rawatan. Walaupun sangat berkesan setelah menggunakannya buat pertama kalinya, ubat itu sering sia-sia dalam jangka panjang dan dalam sesetengah kes boleh juga mengakibatkan penggunaan kronik. Ini boleh menjadi berbahaya kerana kesan sampingan yang teruk boleh menambah atau bahkan menjadi lebih teruk daripada kemurungan itu sendiri.

Kemurungan yang tidak berkaitan dengan faktor persekitaran boleh dicetuskan oleh methylation. Jika badan anda kekurangan komponen-komponen yang methylating ia tidak berkesan bertukar homocysteine kepada methionine asid amino. Lembap methylation membawa kepada serotonin yang aktif. Keputusan akhir adalah kemurungan.

Kerja apa dan mengapa

Iaitu berhati-hati diekstrak dan campuran 100 peratus bahan-bahan semulajadi seperti sama, Gingko Biloba, Grapeseed, St. John’s Wort, teh hijau, Chamomile, asid amino, vitamin dan lain-lain ekstrak dan enzim, ketenangan semulajadi Neuro menyasarkan punca biologi kemurungan. Komponen-komponen yang lebih daripada 43 daripada bahan-bahan yang telah bersama-sama berdasarkan fungsi sinergi dan keserasian. Ringkas, bahan-bahan yang berfungsi secara individu mahupun secara kolektif untuk hasil yang optimum.

Tiada kesan sampingan yang teruk

St. John’s Wort terkandung dalam Neuro ketenangan semulajadi adalah penting kerana Menurut kajian, St. John’s Wort didapati berada di tahap yang sama seperti rakan sejawat farmaseutikal apabila ia datang kepada keberkesanan. Perbezaan adalah bahawa ia menimbulkan kejadian kesan sampingan yang lebih rendah. Sebagai hakikatnya, St. John’s Wort adalah herba yang telah digunakan perubatan selama beribu-ribu tahun. Bersama-sama dengan penyelidikan dan pembangunan saintifik, ini adalah bukti kepada keselamatan keseluruhan.

Aliran darah yang dipertingkatkan ke otak

Gingko Biloba, juga ditemui dalam Neuro ketenangan semula jadi, telah terbukti selama ini untuk berjaya dalam pelbagai keadaan termasuk kekurangan Kecergasan, kehilangan ingatan dan kemurungan terutamanya dengan meningkatkan aliran darah ke otak dan mengurus tahap neurotransmitters pada otak. Aliran darah yang betul kepada otak bermakna kurang cepat marah, kurang sakit kepala dan letih ditolak. Ini seterusnya meningkatkan satu keseluruhan rasa kesejahteraan dan oleh itu berkemungkinan kelegaan dari perasaan kemurungan.

Suasana pengurusan

Sebatian yang paling penting dalam otak ada neurotransmitters dan phosphatidylserine. Yang secara semulajadi berlaku sama membantu neurotransmitters dilema kepada reseptor. Ini mencetuskan peningkatan dalam aktiviti serotonin dan dopamine, yang adalah sebatian penting yang ketara pengaruh, meningkatkan dan mengekalkan suasana hati kita. Yang sama dimasukkan ke dalam Neuro Serinity semulajadi boleh agak berguna terutamanya jika berlaku proses semulajadi dalam badan akan terjejas.

Para pelancong

Bahan-bahan semulajadi seperti Chamomile telah didapati membantu meringankan ketegangan, yang adalah mengapa ramai benar-benar mengamalkan minum teh Chamomile sebelum tidur. Dalam pengertian ini, Chamomile bersama-sama dengan bahan-bahan lain yang didapati dalam Neuro ketenangan semula jadi juga boleh membantu meringankan kebimbangan dan memperbaiki kualiti tidur. Dalam jangka masa panjang, lebih baik tidur setiap malam meningkatkan kejelasan badan dan minda.

Ia adalah gabungan bahan-bahan dan tindakan yang unik setiap bahan yang menjadikan ketenangan semulajadi Neuro yang bekerja. Hakikat bahawa ia adalah semulajadi juga menambah keberkesanan kerana ia tidak mempunyai sebarang kesan sampingan yang teruk, yang kini kita tahu (dari ubat-ubatan preskripsi) boleh menjadi counterproductive.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *