Ketawa pada kata-kata lucu untuk memastikan jantung anda sihat

Ketawa pada kata-kata lucu untuk memastikan jantung anda sihat

Ketawa adalah makanan hidup. Sama seperti makanan adalah penting untuk memastikan anda sihat dari segi fizikal, ketawa adalah penting untuk memastikan anda sihat mental. Ketika kita ketawa, kita lupa semua tekanan rutin kehidupan kita dan apabila ia datang untuk menjaga serangan jantung anda di bay, gelak ketawa yang membuktikan untuk menjadi ubat terbaik. Kajian terbaru dijalankan sebuah universiti di Baltimore menunjukkan bahawa orang-orang yang ketawa banyak sepanjang hari kurang cenderung untuk mempunyai serangan jantung. Selain itu, mereka membuat kesimpulan bahawa orang-orang dengan penyakit jantung adalah 40% kurang berkemungkinan untuk ketawa dalam pelbagai situasi berbanding tanpa penyakit jantung. Jadi, ketawa dan ketawa dan ada lebih banyak ketawa untuk menjaga hati anda sesuai.

Ketawa juga dikira sebaik kerja bahawa urutan semua organ-organ badan kita. Ia adalah senaman yang paling baik untuk otak kerana ia membekalkan oksigen kepada otak anda dan menjadikannya tekanan percuma. Ketawa mengurangkan paras hormon stres yang membuat sistem imun yang kuat. Senaman ketawa adalah baik terutamanya bagi kaum orang-orang yang mempunyai jadual yang sibuk dan tidak mempunyai masa untuk pergi ke kelab-kelab kecergasan. Mereka boleh melakukan senaman laughing bila-bila masa, di mana sahaja sepanjang hari. Gelak ketawa juga membantu kita membuat yang lebih produktif, yakin dan communicator yang lebih baik.

Kini, anda telah mendapat tahu semua faedah ketawa. Jadi, mula ketawa sekarang untuk menyimpan dalam serangan jantung. Berikut adalah beberapa cara untuk membuat anda ketawa:

Rancangan TV yang melucukan – saya akan berkata ia dengan cara yang paling mudah untuk mendapatkan Tan ketawa. Hanya pasang TV anda dan Tala kepada beberapa rancangan TV yang melucukan. Terdapat begitu banyak lucu TV show sana. Ianya menyeronokkan untuk menonton rancangan ini. Salah satu rancangan komedi kegemaran saya adalah “Cabaran ketawa” yang menunjukkan hebat komedi siaran pada satu bintang. Jenaka yang retak peserta pada acara ini yang benar-benar lucu dan lucu yang memberikan anda mengenyangkan perut ketawa.

Perbualan dengan kawan-kawan – hidup tanpa kawan-kawan yang sangat membosankan dan membosankan. Tiada siapa yang boleh membuat anda ketawa cukup cara rakan-rakan anda boleh kerana mereka tahu anda lebih baik. Mereka tahu macam mana orang yang berada dan apa yang membuat anda ketawa. Bekerja dengan rakan-rakan anda pasti membuat anda ketawa.

Kata-kata lucu dan jenaka – semua orang suka jenaka dan kata-kata lucu. Ini adalah satu cara yang popular untuk menyebarkan jenaka tersebut. Terdapat begitu banyak laman web yang baik di internet ciri-ciri baik ucapan lucu dan jenaka yang anda boleh membaca dan berkongsi dengan rakan-rakan anda untuk membuat mereka ketawa dan membantu memastikan penyakit jantung jauhnya.

Video You Tube yang lucu – You tube adalah video popular perkongsian Laman web di mana semua orang boleh memuat naik video dan berkongsi dengan seluruh dunia. Terdapat beberapa video yang sangat melucukan di you tube. Apabila aku berasa tertekan atau sedih, saya hanya menghidupkan laptop saya dan mula melayari beberapa video lucu yang membuat saya ketawa. Terdapat begitu banyak barangan lucu di you tube. Check it out sekarang dan saya yakin anda tidak dapat menghalang diri anda daripada ketawa melihat video ini.

Lakukan beberapa pagalpanti (gila) – Ellen Caddy berkata yang hidup dan bekerja tetapi jangan lupa untuk bermain, untuk bersenang-senang dalam hidup dan benar-benar menikmatinya. Beliau adalah benar. Melakukan beberapa perkara yang lucu dalam kehidupan yang membuatkan kita gembira. Melakukan beberapa Pagalpanti kerana Pagalpanti bhi zaroori hai guys. Membuat beberapa video diri melakukan perkara-perkara lucu dan memuat naiknya ke youtube. Lakukan sesuatu yang berbeza dan menikmati kehidupan.

Saya pasti semua kaedah di atas sudah cukup untuk memberikan anda ketawa perut. Ketawa yang membuatkan kita gembira dan memastikan jantung anda sihat dan sihat selama-lamanya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *