Ketahui rahsia sebenar baik penuaan, menggunakan datang rasa alternatif dan produk-produk anti-penuaan

Ketahui rahsia sebenar baik penuaan, menggunakan datang rasa alternatif dan produk-produk anti-penuaan

Usaha terakhir untuk pancutan air belia, ia menjadi masa Pas negara. Pesat dan tiga-puluh dalam sesuatu crowd menghabiskan sukar diperolehi dolar pada produk-produk anti-penuaan yang berjanji untuk memberi mukjizat dalam balang yang apabila sebenarnya hanya menggunakan akal kereta lama beberapa baik mungkin bekerja keajaiban. Teknologi telah memberikan kami mampu cosumetical produk penjagaan kulit yang mengurangkan kerosakan akibat usia kerana lebih terdedah kepada matahari, kami juga mempunyai pembakaran lemak yang menakjubkan dan penawar selulit yang berjanji untuk firma kulit dan sepuluh tahun dengan hanya beberapa Lawatan ke pakar bedah plastik. Sekarang adalah masa untuk memberi perhatian yang lebih dekat untuk kesihatan kita oleh makan dengan betul, mengambil makanan tambahan semut-oxidant perancangan dan senaman yang wajar.Kemudian kita boleh berharap untuk semulajadi penuaan dengan yang menuju masa depan berkat penyelesaian anti-penuaan.

Kita akan jadi bertuah ada ke semua AS terbaik kompleks vitamin, juga dalam bentuk antioksidan dan pemakanan tambahan di pasaran hari! Kita semua akan sedar bahawa makan yang betul, bersenam dan termasuk suplemen yang betul-betul anti-penuaan dalam diet kita sebahagian perasaan baik dan memberi kulit kita nutrien penting untuk kelihatan muda, kukuh dan awet muda.

Saranan-saranan yang penting untuk anti-penuaan vitamin & Supplement:

Vitamin E pembaikan kulit dan mencipta tekstur yang licin

Vitamin C membantu mengukuhkan kulit dan juga membina kolagen.

Vitamin K bantuan dalam mengurangkan urat-urat labah-labah yang hodoh, usia bintik-bintik, garisan, blotchy mencari kulit, dan juga perubahan warna wajah.

Vitamin D dengan campuran kalsium dan Magnesium memberikan punch – dua super satu apabila ia datang untuk membantu menguatkan tulang dan osteoporosis sokongan

Selenium mineral surih yang penting yang ditemui secara semula jadi di dalam badan. Selenium boleh melindungi daripada kesan radikal bebas yang dihasilkan semasa metabolisme normal oksigen (pernafasan)

Sepatah kata pun tentang antioksidan dan kesan penuaan

Antioksidan memainkan peranan besar dalam mencegah penuaan dan kesihatan kita secara keseluruhan. Hanya beberapa tahun yang lalu orang yang purata boleh tidak memberitahu anda apa yang antioksidan adalah apatah lagi Apakah peranan yang dimainkan dalam kesihatan mereka. Sekarang, Semua Antioksidan semulajadi dan organik akan Perkataan buzz baru apabila kita bercakap tentang penuaan, kesihatan dan kecergasan. Mereka dimasukkan ke dalam hampir setiap produk yang kami gunakan dan kami diberitahu untuk makan diet “Kaya di antioksidan”, tetapi Adakah anda benar-benar tahu apa antioksidan ini dan apa yang begitu besar tentang mereka?

Ringkasnya, antioksidan ditemui semulajadi dalam makanan yang kita makan. Mereka juga boleh diambil secara lisan melalui satu Vitamin dan suplemen kompleks, atau individu tertentu diambil sebab untuk mencapai kesan-kesan kesihatan yang berbeza dan hasil untuk aliments yang berbeza. Antioksidan adalah bertanggungjawab untuk membantu tubuh melawan yang “Radikal” kerosakan sel-sel badan kita. Penggunaan harian tambahan antioksidan dan berikut diet yang sihat yang kaya dengan antioksidan makanan akan secara drastik mengurangkan kerosakan sel-sel sihat yang jatuh menjadi mangsa radikal bebas. Ini boleh mengakibatkan kerosakan DNA kami kulit yang disebabkan oleh unsur-unsur yang sehari-hari dan lebih penting lagi, mencegah kanser, penyakit jantung dan penyakit-penyakit lain melemahkan yang dikaitkan dengan proses penuaan semulajadi seperti Dementia dan Alzheimer

Antioksidan sangat kuat:

Teh hijau (daun teh longgar semulajadi atau tambahan)

Delima (jus atau tambahan)

Selenium (tambahan, tetapi terbaik apabila dimasukkan ke dalam diet anda melalui sumber makanan semulajadi)

Vitamin C (jus segar squeezed terbaik atau tambahan)

Ekstrak Grapeseed (menggalakkan tekstur tona yang kukuh untuk kulit)

Alpha Lipoic asid (melindungi daripada kerosakan radikal)

Acelyl-L-Carnitine (menyokong fungsi otak)

Spirulina (bentuk serbuk asli atau tambahan) besar apabila dicampurkan ke dalam smoothies atau jus

Alga Hijau (ditemui secara semula jadi dalam produk-produk rumpai laut dan borang tambahan)

Bawang putih (bawang putih asli, segar adalah paling. Tambahan disediakan untuk mereka yang tersinggung dengan perintah pedas bawang putih)

* Terdapat banyak antioksidan lain yang perlu dimasukkan ke dalam diet anda, ini adalah hanya senarai pendek sesetengah antioksidan yang amat kuat yang tidak diketahui untuk melawan penyakit jantung, menggalakkan penurunan berat badan yang cepat, Jauhkan bug selsema dan sejuk, secara semulajadi membersihkan usus dan penghadaman anda dan melindungi otak yang sihat dan fungsi kognitif ingatan.

Produk penjagaan kulit anti-penuaan

Terdapat banyak tuntutan luar sana bahawa mukjizat boleh berlaku hak daripada sebotol! Well, tidak benar-benar, sebelum anda membayar beberapa ratus ringgit auns serum atau cream eksotik pastikan anda melakukan penyelidikan anda. Apabila ingin membeli baik penjagaan kulit yang berkualiti perlu diingat bahawa produk ini perlu diproses dan disuling dari ekstrak semulajadi semua. Ia mungkin menjadi bijak untuk melawat kedai khusus untuk membeli produk-produk ini dan bercakap dengan seseorang yang terlatih yang tahu tentang penggunaan produk. perlu diingat bahawa hasilnya akan berbeza untuk setiap orang. Umur dan jenis kulit kita harus menjadi faktor determining untuk pembelian produk kami. Jika anda tidak mempunyai masa untuk mencari vitamin, antioksidan dan kulit penjagaan maka mungkin melawat on-line ke tapak kesihatan yang unik yang akan bekerja. Tophealthspot.com merupakan tempat yang hebat untuk membeli-belah. Anda akan menyukai semua produk jenama nama produk penuh nasihat dan Ulasan. Ya bergantung kepada produk-produk terbaik yang seterusnya menghasilkan keputusan yang menakjubkan yang baik, tetapi perlu diingat bahawa proses penuaan adalah sangat rumit terdapat perubahan signifficant dengan proses kimia dan mental yang memberi kesan kepada badan dan keadaan minda. Jadi sama harus dikatakan apabila berurusan dengan pendekatan kami untuk anti-penuaan. Pasti pelan tindakan adalah sangat penting untuk kejayaan anda dan harus merangkumi aspek-aspek utama dalam mendekati ia dengan cara yang betul. Jika anda tidak berhati-hati menggabungkan semua langkah-langkah penting ini, kemudian krim yang paling mahal dan rawatan tidak akan mempunyai kesan yang diingini anda mencari.

Rahsia untuk anti-penuaan

Mula Young, 20-an anda pertengahan adalah masa yang baik untuk memberi perhatian kepada diet yang betul dan senaman, pendedahan cahaya matahari dan penggunaan produk penjagaan kulit yang serius Hydrate diri anda. Kulit adalah organ terbesar anda, ia adalah seperti SPAN dan terdiri daripada berjuta-juta sel-sel yang menyerap air. Apabila mereka dengan betul akan terhidrat mereka adalah penuh dan plump memberi satu cahaya dewy kesihatan untuk anda muka dan badan. Penghidratan yang betul adalah penting untuk fungsi organ

Suplemen vitamin & antioksidan yang sangat penting untuk mengekalkan sistem imun anda dan mengekalkan kuat dan sihat. Ia adalah hampir mustahil untuk mendapatkan semua nutrien dari makanan. Kita tidak sentiasa dapat makan dengan betul dan mendapatkan jumlah yang betul vitamin dan mineral keperluan badan anda, gunakan ini sebagai jaringan keselamatan anda

Memastikan anda matahari terdedah kepada tahap minimum. Sentiasa memohon perlindungan matahari yang betul setiap hari. Jangan menghabiskan tempoh masa yang lama keluar di panas matahari tengah hari. Cermin mata hitam topi dan UVB adalah satu kemestian. Ingat bahawa sejuk dan matahari musim sejuk boleh juga memporak-perandakan dengan kulit anda. Rakaman angin adalah hanya merosakkan sebagai terbakar matahari.

Tidur adalah penting untuk pelan semut-penuaan anda. Ia adalah semasa waktu tidur yang badan kita benar-benar berehat dan pembaikan sendiri. Apabila anda tidur yang dinafikan kulit anda akan menderita dan keadaan mental anda tidak akan seperti tajam. Kehilangan tidur juga boleh menyebabkan pertambahan berat badan.

Ingat untuk mengekalkan diet yang sihat, dan ingat anda adalah apa yang anda makan! Menumpukan pada makan diet yang baik bulat. Cuba kurangkan gula putih dan kanji, lemak dan goreng semua makanan serta menonton penggunaan alkohol anda. Menyimpan kalori anda mengikut tahap anda ketinggian, berat badan dan aktiviti, kita cenderung untuk mendapat berat badan yang mudah seperti yang kita umur kerana metabolisme yang lebih perlahan.

Senaman perlu dimasukkan ke dalam rutin harian anda. Mengambil masa untuk melakukan beberapa jenis aktiviti aerobik selama sekurang-kurangnya 30 minit sehari, berjalan, menari, yoga, Menunggang basikal. Cuba untuk melakukan beberapa bentuk berat atau latihan rintangan sekurang-kurangnya 3 kali seminggu selama 20 minit. Semua adalah cadangan-cadangan yang sangat baik untuk kekal cergas dan penting melalui keluar tahun kanan kami. Senaman yang bagus untuk kekuatan otot dan mengekalkan fleksibel ianya bagus untuk kesihatan jantung anda dan tahap tekanan darah anda.

Stres merupakan pembunuh senyap dan ia akan umur anda lebih cepat daripada semua di atas disebut. Tekanan mesti berjaya dan memegang kepada tahap minimum. Ini adalah lebih mudah daripada anda berfikir. Berikut adalah amalan biasa sangat mudah:

Mengubah perkara-perkara yang anda boleh dan menerima perkara-perkara yang anda tidak boleh.

Kesihatan mental & sikap. Bersebelahan dengan tekanan ini adalah perkara kedua paling penting di dalam senarai. Umur anda ialah hanya sebilangan yang bermaksud apa-apa. mencabar minda anda, Baca sering dan sentiasa berfikir positif pemikiran muda. Mengekalkan pandangan yang positif pada segala-galanya yang anda lakukan. Merancang untuk masa depan tidak kira berapa umur anda… dan ingat impian kami tidak bersara!

Menikmati hidup anda, cinta Live, ketawa,… ini adalah rahsia untuk anti-penuaan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *