Ketahui bagaimana untuk menghentikan kehilangan rambut di trek yang… Mendapatkan rambut sihat, unsur

Ketahui bagaimana untuk menghentikan kehilangan rambut di trek yang… Mendapatkan rambut sihat, unsur

Anda untuk mengetahui cara yang menakjubkan, semulajadi untuk:

Keguguran rambut •Stop trek yang
•Improve kesihatan rambut dan kulit kepala anda
•Strengthen dan pembaikan folikel rambut rosak.
•Improve rupa
• & Meningkatkan keyakinan diri anda!
Itulah yang benar, akhirnya terdapat satu penyelesaian yang dapat punca masalah kehilangan rambut…

Secara amnya, Terdapat dua jenis keguguran rambut:

Keguguran rambut •sudden, yang berlaku “sekelip mata.” Orang Cina purba dipanggil jenis ini “pusingan hantu.” Ia kini dikenali sebagai alopecia areata.

•Kekunci keguguran rambut jenis lain adalah keguguran rambut secara beransur-ansur, yang sering menyebabkan botak berbentuk Ladam

Dalam Surat ini, kami akan fokus pada alopecia areata, yang kehilangan rambut secara tiba-tiba yang terhad.

Punca-punca keguguran rambut secara tiba-tiba sering berbohong dalam faktor-faktor yang diperoleh atau sejak lahir. Kadang-kadang botak boleh ditelusuri ke kulit kepala penyakit tertentu (seperti ringworm kuning, chicken pox, Inas, furuncle, dll) yang meninggalkan parut tanpa rambut.

Penyakit-penyakit sistemik kadang-kadang (seperti demam scarlet, demam typhoid ialah demam campak, pendarahan selepas bersalin, demam yang akut, penyakit post-wasting jangka panjang) juga boleh menyebabkan keguguran rambut.

Tempahan muda dan pertengahan umur lelaki yang kehilangan rambut mereka di awal, yang biasanya dikenali sebagai “hsieh-tertinggi”, berbuat demikian kerana seborrheic alopecia.

Di kalangan wanita, kehamilan dan sesetengah anak kontraseptif oral, yang mengakibatkan ketidakseimbangan hormon yang juga boleh menyebabkan kehilangan rambut secara tiba-tiba.

Akhirnya, kedua-dua lelaki dan wanita, sesetengah ubat-ubatan anti-kanser dan rawatan bagi epilepsi, jerawat, gout, penyakit Tiroid serta dos vitamin a boleh menyebabkan keguguran rambut. Di samping itu, pendedahan kepada agen-agen kimia dan faktor-faktor emosi tertentu juga boleh membawa kepada keguguran rambut.

Ciri-ciri utama alopecia areata adalah bahawa pesakit mempunyai kulit kepala yang biasa tanpa keradangan dan sering secara tidak sengaja menemui bahawa kepala telah kehilangan rambut tempat Pekeliling atau berbentuk bujur. Rambut di pinggir kawasan botak adalah sangat longgar, sangat mudah untuk tarik keluar.

Pengamal perubatan tradisional Cina percaya bahawa keguguran rambut jenis ini terhasil daripada Genangan Qi, kekurangan darah dan angin Kering, dan mereka membangunkan satu formula semulajadi yang telah terbukti untuk menghentikan kehilangan rambut jenis ini lebih beribu-ribu tahun.

Formula yang dinamakan alopecia areata pil, atau Ban Tu Wan. Formula ini berkuasa bertindak untuk menyuburkan darah, panduan qi dan menggalakkan peredaran.

Hasilnya?

Kerugian •hair berhenti di trek yang
•Existing rambut tumbuh kuat dan sihat
•And rambut baru tumbuh dari kulit kepala sekarang-nutrien!
Terbaik dari semua Ban Tu Wan bekerja sama baik bagi kedua-dua lelaki dan wanita.

Jadi apa yang anda tunggu? Jika anda kehilangan rambut, ia adalah masa yang anda meletakkan kuasa perubatan tradisional Cina untuk bekerja untuk anda.

Mengapa risiko mengalami kesan-kesan sampingan yang merbahaya dari ubat-ubatan preskripsi…

Mengapa membayar tinggi-kos rawatan perubatan moden…

Mengapa meneruskan rawatan kurang berkesan atau membeli toupees palsu-mencari atau sistem penggantian rambut lain…

Apabila peti keselamatan, rawatan semulajadi yang telah terbukti berkesan lebih beribu-ribu tahun terdapat sebahagian kecil daripada kos?
Untuk cuba alopecia areata pil (Ban Tu Wan) dan lihat kualiti rawatan kehilangan rambut ini untuk diri anda sendiri, klik di sini

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *