Kesihatan zakar menonton – berhati-hati turun sensitiviti zakar kebas

Kesihatan zakar menonton – berhati-hati turun sensitiviti zakar kebas

Bagi orang-orang lelaki yang bimbang mengenai kesihatan zakar, hilang deria rasa zakar menonjol sebagai salah satu masalah zakar yang paling biasa; sensitiviti zakar dikurangkan telah menunjukkan untuk mempengaruhi kira-kira 87% dari semua lelaki sebelum ulang tahun mereka yang ke-40. Walaupun statistik ini mungkin menimbulkan beberapa penggera, berita baik adalah bahawa terdapat langkah-langkah yang lelaki boleh diambil untuk mengelakkan sensitiviti zakar dikurangkan. Merawat kulit halus zakar dengan formula yang mengandungi zakar khusus vitamin dan mineral yang boleh membantu untuk melindungi daripada kehilangan sensasi dan kepekaan ambil semula yang semakin berkurangan. Di samping itu, lelaki perlu memahami apa yang menyebabkan zakar dikurangkan sensasi dan bagaimana untuk mengelakkan masalah ini umum, namun yang menyedihkan.

Sebab-sebab

Kebas zakar boleh berlaku atas pelbagai sebab. Ubat-ubatan tertentu boleh menyebabkan kehilangan sementara sensasi zakar; manakala Kesihatan syarat seperti kencing manis atau kardiovaskular penyakit juga boleh menyebabkan kerosakan saraf atau masalah peredaran darah yang membawa kepada kehilangan sensitiviti dan kebas.

Walau bagaimanapun, dalam kebanyakan kes, sensitiviti berkurang adalah hasil daripada geseran kerana kerap atau “kering”

melancap dan seks yang agresif. Di bawah kulit zakar, terdapat rangkaian saluran darah, serta banyak hujung saraf yang halus. Bagi lelaki yang melancap kerap, terutamanya tanpa manfaat pelinciran, geseran berlebihan boleh menyebabkan kerosakan kepada tisu ini sensitif, yang mengakibatkan kehilangan sensasi.

Gejala-gejala

Gejala-gejala sensitiviti zakar dikurangkan termasuk kepuasan seks yang berkurang, kebas atau kesemutan, susut sensasi untuk seluruh zakar atau zakar, kekurangan keupayaan untuk mencapai atau mengekalkan ereksi, dan keupayaan untuk mencapai puncak syahwat untuk bidang-bidang tertentu. Dalam kes-kes tertentu, ejakulasi boleh berlaku tanpa sebarang pengalaman keseronokan.

Rawatan

Bagi lelaki yang mengalami kehilangan zakar sensasi kerana ubat-ubatan atau isu-isu kesihatan yang kronik, ia adalah penting untuk mendapatkan rawatan daripada pakar perubatan. Walau bagaimanapun, overstimulation dan kebas boleh sering dirawat menggunakan crème Kesihatan zakar yang mengandungi vitamin dan mineral yang khusus menyediakan sokongan untuk fungsi-fungsi saraf dan peredaran darah zakar, serta membantu mengekalkan kulit yang licin, sihat dan well-moisturized.

Pencegahan kehilangan sensitiviti zakar

Untuk mengelakkan kehilangan sensasi zakar, ia adalah penting untuk menggunakan pelinciran yang sepatutnya semasa melancap dan persetubuhan. Dengan mengekalkan kulit lembap, dan juga nurished lelaki boleh mengelakkan kerosakan tisu yang boleh membawa kepada mengurangkan sensitiviti dan mengelakkan isu-isu ketegangan yang memalukan.

Di samping itu, pelbagai vitamin dan mineral dicatatkan untuk keupayaan untuk melembutkan dan sensitize kulit serta mengekalkan sistem peredaran darah berfungsi dengan baik dan membolehkan aliran darah yang betul, yang diperlukan untuk pengoksigenan sel-sel kulit zakar. Selain itu, nutrien ini telah dikenalpasti sebagai membantu tubuh menyembuh apabila berlaku kerosakan selular, membolehkan penyembuhan yang cepat dan menghalang kehilangan sensasi saraf.

Bagaimana untuk mengelakkan masalah-masalah zakar yang biasa ini

Manakala vitamin, mineral dan nutrien penting lain yang perlu untuk kesihatan zakar, mengambil suplemen bukanlah secara umumnya jawapan untuk kebanyakan manusia. Makanan kesihatan tidak sentiasa well-absorbed oleh badan, bermakna bahawa mereka akan dihapuskan melalui sistem penghadaman sebelum mereka mempunyai peluang untuk sampai ke organ yang disasarkan, dalam kes ini zakar… Di sisi lain, merawat kulit zakar dengan crème Kesihatan zakar khusus yang (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan Man1 orang minyak) boleh memastikan bahawa nutrien penting ini dihantar secara langsung di mana mereka akan perlu Tempahan – kulit zakar, di mana mereka boleh diserap dan memberikan manfaat maksimum zakar.

Di samping itu, profesional penjagaan kesihatan mengesyorkan diet yang berkhasiat, senaman yang kerap dan pilihan memilih pasangan. Mengekalkan gaya hidup sihat secara keseluruhan boleh membantu untuk mencegah banyak isu kesihatan umum yang membawa kepada kehilangan sensasi zakar dan mengurangkan kepuasan seks.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *