Kesihatan zakar meningkatkan secara dramatik dengan mentega Shea

Kesihatan zakar meningkatkan secara dramatik dengan mentega Shea

Jika anda mengalami kulit kering atau Rengsa pada kulup atau aci zakar, mentega Shea adalah produk terkemuka mujarab yang boleh membantu. Mentega shea adalah lemak sayur-sayuran yang diekstrak dari kacang dari Afrika Shea pokok (Vitellaria paradoxa). Digunakan untuk beratus-ratus tahun seluruh negara-negara Sub-Saharan untuk Penyembuhan, pelembap dan decongestant hartanah, mentega Shea kini mendapatkan diekstrak digunakan dalam kosmetik dan produk kulit di seluruh dunia. Tidak seperti kebanyakan produk farmaseutikal yang lain walaupun, ia menyebabkan sangat sedikit atau tiada, menggalakkan tisu kulit dan Kesihatan pemakanan jangka panjang, dan dapat menyelesaikan beberapa masalah kulit. Jika anda mengalami alahan nut, menggunakan produk mentega Shea dengan berhati-hati yang melampau.

Bioaktif terhadap gangguan kulit

Mentega shea adalah produk ubat-ubatan yang boleh memberi manfaat kepada kesihatan zakar, terutamanya jika seorang lelaki sedang menderita daripada mana-mana keadaan keradangan atau penyakit kulit. Antara 3% hingga 10% daripada mentega Shea, mengandungi pecahan bioaktif yang mempunyai sifat-sifat terapeutik apabila digunakan pada tisu-tisu manusia. Manakala penyelidikan lanjut masih diperlukan pada bahan-bahan kimia dalam mentega Shea, saintis setakat ini telah dikenalpasti catechins (antioksidan yang sama yang ditemui dalam teh hijau), vitamin E, alkohol triterpene yang mengurangkan radang dan lupeol yang mengurangkan tindakan enzim yang menyebabkan penuaan kulit. Kajian dari Universiti Nihon di Jepun mengesahkan sifat-sifat anti-radang, ciri-ciri anti-virus, anti-kanser dan mentega Shea. Jika seorang lelaki yang menghidap ekzema, psoriasis, gatal-gatal, kulit yang kering atau jangkitan, mentega Shea mungkin bermanfaat sebagai pelengkap rawatan topikal.

Vitamin E

Apabila melindungi kesihatan zakar, nutrien seperti vitamin E memainkan peranan yang penting. Vitamin E, juga dikenali sebagai Tokoferol, didapati dalam kuantiti yang tinggi dalam mentega Shea dan bertanggungjawab untuk sebahagian daripada sifatnya yang antioksidan, anti-kanser dan anti-radang. Apabila tahap Vitamin E yang mencukupi dalam tisu-tisu, kulit sel-sel pada zakar akan lebih tahan UV-A dan UV-B sinaran yang menembusi pakaian, isyarat penghantaran antara saraf pada zakar berlaku dengan lebih cepat, dan darah yang mengalir ke zakar mengembara dengan mudah semasa rangsangan. Satu kajian telah dikaitkan vitamin E sebagai terapi pelengkap yang mungkin bagi lelaki mati pucuk, mengesahkan bahawa vitamin E adalah vitamin yang penting untuk kesihatan dan kenikmatan. Menggunakan mentega Shea dan produk-produk yang mengandungi mentega Shea akan membantu untuk meningkatkan tahap vitamin E di dalam badan dan tisu organ lelaki tempatan.

Integriti kulit

Mentega shea memperbaiki rupa dan rasa kulit zakar. Dehidrasi, pemakanan yang kurang baik, ekzema, kering rubbing, melancap berlebihan dan bersungguh-sungguh seks semua menyumbang kepada kulit yang kering pada kulup dan batang zakar. Apabila kulit menjadi kasar dan jengkel, mentega Shea adalah satu produk yang boleh membantu mengembalikan kelembapan kulit dan kekuatan. Shea nut adalah sumber yang kaya triglycerides, seperti asid stearic dan asid oleik, yang lembab dan pelembab untuk lapisan luar kulit. Setelah diserap ke dalam tisu-tisu yang lebih mendalam, triglycerides ini membantu untuk meningkatkan rasa kulit pada zakar, dan meningkatkan keseronokan seksual. Industri farmaseutikal dan kosmetik yang telah mengiktiraf ia nilai yang besar sebagai emollient untuk, dan sebagai hasilnya mentega Shea sebagai ramuan salap bibir pelembap, orang dan Sukan rubs, crèmes. Digunakan pada zakar, ia adalah yang terbaik sama ada menggunakan 100% mentega Shea organik, atau melihat a crème Kesihatan zakar yang khusus.

Crèmes Kesihatan zakar

Lelaki boleh meningkatkan kesihatan zakar dengan menggunakan produk-produk topikal yang dikenali sebagai crèmes Kesihatan zakar. Formula khusus zakar (paling profesional mengesyorkan minyak lelaki Man1) mengandungi paras bioaktif mentega Shea serta pelbagai vitamin dan asid amino untuk kesihatan lelaki. Sebagai contoh, vitamin C telah ditunjukkan untuk menyokong peredaran ke zakar, vitamin D adalah sejenis antioksidan, Acetyl L Carnitine meningkatkan kesihatan saraf dan L-Arginine adalah diperlukan untuk rangsangan lelaki yang kuat. Nutrien ini digabungkan dengan asid amino dan mentega Shea untuk penyerapan yang cepat, dan boleh digunakan setiap hari untuk menggalakkan kulit yang sihat dan saluran darah pada zakar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *