Kesihatan zakar-cara semula jadi

Kesihatan zakar-cara semula jadi

Memastikan zakar sihat dengan mengambil tabiat yang baik, yang buruk yang menjatuhkan dan membuat pilihan gaya hidup bijak sebelum masalah bermula. Walaupun banyak isu-isu zakar boleh berjaya dirawat dari segi perubatan, pencegahan merupakan rawatan yang terbaik selalu dan lelaki daripada umur al akan terdedah kepada beberapa jenis masalah seperti kehilangan sensitiviti dan jangkitan yang boleh menjejaskan keupayaan untuk menikmati seks.

Makan baik dan bersenam sudah tentu langkah pertama untuk kesihatan. Mengekalkan berat badan yang baik kepada nisbah dan mempromosikan fungsi kardiovaskular yang mencukupi boleh mengurangkan risiko pelbagai masalah kesihatan yang boleh menjejaskan kesihatan zakar, fungsi seksual dan kesihatan keseluruhan. Mengekalkan penggunaan alkohol ke tahap yang sesuai dan mengelakkan tembakau dan dadah rekreasi adalah juga faktor-faktor yang penting dalam Kesihatan zakar. Akhir kata, zakar vitamin dan mineral yang digunakan terus kepada kulit zakar boleh membantu untuk mengekalkan fungsi saraf yang optimum, pengedaran dan pengalaman keseronokan seksual.

Sembilan bahan-bahan untuk kesihatan zakar
Bahan-bahan yang diterangkan di sini telah terbukti mengekalkan kehidupan dan sifat-sifat penyembuhan:

1. Acetyl L Carnitine – salah satu asid amino acetyl L carnitine yang merupakan nutrien penting yang memainkan peranan penting dalam Kesihatan saraf. Blok bangunan protein ini adalah perlu bagi membaiki kerosakan saraf periferi yang dialami disebabkan oleh geseran, terutamanya disebabkan oleh Pelancapan atau seks yang agresif. Ia adalah penting dalam menjaga sensitiviti zakar dan boleh membantu untuk mencegah kehilangan sensasi zakar.
2. Alpha Lipoic asid-nutrien ini adalah anti-oxidant yang sangat berkesan yang telah ditunjukkan untuk membantu dalam sihat pembiakan sel-sel kulit, mencegah kerosakan sel yang boleh membawa kepada kemunculan tompok-tompok usia dan kedutan pada zakar.
3. L Arginine, asid amino yang lain, memainkan peranan yang penting dalam Kesihatan peredaran darah. Ia diperlukan untuk pengeluaran semulajadi nitrous oksida (bahan aktif dalam Viagra), yang menghantar isyarat kepada saluran darah, memberitahu mereka untuk dilate (berehat) dan membenarkan peningkatan aliran darah yang diperlukan untuk ereksi berlaku.
4. Vitamin A-nutrien ini mempengaruhi Kesihatan zakar dalam beberapa cara. Pertama, ia merupakan anti semulajadi dan boleh membantu untuk mengurangkan kehadiran bakteria berbahaya yang boleh menyebabkan jangkitan. Kedua, sebagai seorang anti, ia juga membantu untuk menghapuskan bakteria yang menyebabkan bau yang boleh menyebabkan bau yang tidak menyenangkan dari kawasan kemaluan. Ketiga, ia merupakan satu komponen yang penting dalam Kesihatan kulit. Juga dikenali sebagai retinol, ia digunakan untuk merawat penyakit kulit seperti jerawat, psoriasis, dan parut. Sifat-sifat penyembuhan membantu mengekalkan kulit yang sihat, tanpa cacat cela.
5. Vitamin B5-nutrien ini diperlukan untuk fungsi sel All-sekitar, menggalakkan metabolisme sel yang sihat dan membantu memastikan zakar sel semua berfungsi dengan betul.
6. Vitamin C – seperti vitamin A, vitamin C menjejaskan kesihatan zakar dalam beberapa cara. Ia diperlukan untuk pembentukan kolagen, tisu yang memberikan kulit dan keanjalan semulajadi dan nada yang lembut. Ia juga diperlukan untuk pembentukan dan pembaikan saluran darah dan membantu untuk menjaga zakar well-oxygenated melalui aliran darah yang sihat. Selain itu, vitamin ini adalah sejenis antioksidan yang penting, membantu melawan penyakit-penyakit yang boleh memberi kesan kepada kulit zakar.
7. Vitamin D – All-sekitar satu lagi vitamin yang diperlukan untuk metabolisme sel yang sihat, vitamin D mempunyai sifat melawan penyakit yang penting. Terlalu sedikit vitamin D boleh mempunyai kesan negatif ke atas kesihatan kulit dan saraf.
8. Vitamin E – nutrien penting ini adalah penting untuk Kesihatan, kulit mewujudkan halangan lembapan semulajadi yang menghalang kulit dari menjadi dehidrasi. Ini adalah amat penting bagi zakar, kerana pendedahan kepada bahan kimia seperti spermicides dan pengendalian yang kasar boleh kering kulit zakar, meninggalkan ia terbuka untuk penembusan oleh penceroboh bakteria dan kulat.
9. Mentega Shea – pelembap semulajadi ini menjadikan kulit yang licin dan lembut tanpa merengsa kulit yang sensitif. Ia adalah selamat untuk hampir semua jenis kulit dan boleh membantu mengekalkan rupa yang muda.

Untuk mendapatkan yang terbaik daripada bahan-bahan penting ini, yang khusus zakar Kesihatan crème (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki Man1) yang digunakan secara terus ke kulit zakar dianggap paling berkesan, kerana ini memastikan bahawa nutrien ini dihantar tepat yang mana mereka diperlukan, daripada diserap dan eliminated melalui sistem penghadaman sebelum mereka boleh mendapatkan kerja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *