Kesihatan zakar bergantung pada 9 khusus vitamin dan mineral

Kesihatan zakar bergantung pada 9 khusus vitamin dan mineral

Sekarang, kebanyakan lelaki akan menyedari bahawa kekal sihat bergantung kepada makan yang betul, mendapatkan senaman yang kerap, dan membuat pilihan gaya hidup yang sesuai mengenai penggunaan ubat-ubatan, alkohol, tembakau, serta menjadi terpilih apabila memilih pasangan. Walau bagaimanapun, tidak semua orang yang mengetahui bahawa mengekalkan kesihatan optima lelaki memerlukan penjagaan khusus zakar. Organ yang sensitif ini adalah terdedah kepada pelbagai isu-isu kesihatan, yang boleh dielakkan dengan merawat kulit zakar dengan gabungan 9 khusus zakar vitamin dan mineral ini.

Acetyl L carnitine

Asid amino yang penting ini adalah penting untuk mengekalkan struktur sel dan penyembuhan sel-sel kulit yang telah rosak oleh geseran, bahan cemar alam sekitar dan penuaan. Di samping itu, acetyl L carnitine yang dinyatakan membaik pulih saraf zakar yang telah terjejas oleh agresif Pelancapan atau seks, membantu mengekalkan kepekaan yang diperlukan untuk prestasi seksual yang sihat.

Alpha lipoic asid

Antioksidan yang kuat ini telah ditunjukkan untuk mengatasi kesan-kesan kerosakan alam sekitar (yang mungkin berlaku akibat UV yang berbahaya, aditif makanan tertentu, penggunaan produk-produk tembakau atau bahan-bahan kimia yang ditemui dalam kebanyakan sabun dan detergen), serta melambatkan proses penuaan. Alpha lipoic asid yang digunakan bersama-sama dengan acetyl L carnitine boleh mengurangkan penampilan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit zakar.

L-arginine

L-arginine adalah asid amino yang lain yang menyediakan manfaat kesihatan zakar yang penting. Enzim ini adalah penting untuk mengekalkan integriti struktur saluran darah dan kapilari. Tahap L-arginine yang mencukupi boleh membantu memastikan aliran darah yang betul untuk zakar, yang mana ianya perlu untuk mengelakkan masalah kesihatan zakar, mati pucuk itu dan kemunculan kapilari yang pecah di bawah kulit.

Mentega shea

Mentega shea merupakan bahan pelembab yang banyak dan produk-produk kulit yang lain. Ramuan yang berlaku ini dinyatakan untuk membantu kulit untuk mengekalkan kelembapan penting, melindungi terhadap pengeringan, dan chafing. Mentega shea kelajuan penyembuhan kulit kering atau Rengsa, mencegah kerosakan kulit jangka panjang yang boleh membawa kepada penampilan yang berkedut atau roughened.

Vitamin A

Nutrien penting ini mempunyai sifat-sifat penyembuhan yang pelbagai. Ia terutamanya dicatatkan sebagai agen anti-bakteria, membantu melindungi daripada jangkitan serta menghapuskan bakteria yang menyebabkan bau yang berkembang di kawasan kemaluan. Vitamin A juga membantu mengekalkan struktur sel-sel kulit, pinjaman kelihatan muda.

Vitamin B5

Vitamin ini penting adalah penting untuk kesihatan keseluruhan yang baik. Ia memainkan peranan yang penting dalam metabolisme sel dan menyediakan sokongan sistem imun. Vitamin B5 adalah perlu untuk mengekalkan kulit yang baik, serta kesihatan zakar secara keseluruhan.

Vitamin C

Kebanyakan orang sudah tahu mengenai sifat-sifat melawan penyakit vitamin C. Selain itu, nutrien ini penting dalam penghasilan kolagen, yang menyediakan struktur sokongan kepada sel-sel kulit dan diperlukan untuk mengekalkan tisu zakar yang sihat. Vitamin C juga memainkan peranan yang penting dalam sistem peredaran darah sokongan dan diperlukan untuk fungsi ketegangan yang sepatutnya.

Vitamin D

Perlindungan sinaran, sokongan sistem imun dan mengekalkan metabolisme yang sihat adalah hanya beberapa fungsi nutrien penting ini. Vitamin D adalah penting untuk mengekalkan keadaan zakar yang baik dan menggalakkan kesihatan seksual lelaki.

Vitamin E

Antara hartanah penyembuhan pelbagai Vitamin E dinotakan untuk penyimpanan kulit terhidrat dan melindungi daripada kerosakan alam sekitar. Vitamin E adalah penting untuk mengekalkan kulit yang sihat, kelihatan muda dan menyokong Kesihatan zakar secara keseluruhan.

Manakala kebanyakan bahan-bahan ini disediakan sebagai pemakanan tambahan, persediaan lisan yang didapati daripada kedai farmasi atau vitamin anda tempatan sering diserap oleh organ-organ utama di badan dan tidak pernah sampai di destinasi yang disasarkan – zakar. Manfaat zakar yang disediakan oleh nutrien ini paling mudah diperolehi melalui penggunaan satu zakar Kesihatan crème (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan Man1 orang minyak), yang disapu dan diserap terus ke dalam kulit zakar untuk keberkesanan yang maksimum. Zakar khusus vitamin, mineral dan asid amino ini memberi manfaat kesihatan banyak lelaki yang membuatkan anda rasa besar dan persembahan terbaik anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *