Kesihatan zakar – 9 vitamin & mineral yang benar-benar perlu untuk zakar yang baik

Kesihatan zakar – 9 vitamin & mineral yang benar-benar perlu untuk zakar yang baik

Jangan Abaikan Kesihatan zakar. Memastikan zakar anda telah perlu vitamin, mineral dan anti-oksidan adalah sama pentingnya perkara-perkara yang anda lakukan untuk kesihatan keseluruhan badan, seperti makan yang betul dan mendapat latihan dan, sudah tentu, mengambil vitamin, mineral dan anti-oksidan. Tetapi perlu diingat bahawa zakar memerlukan campuran tidak hanya mana-mana vitamin dan mineral tetapi zakar khusus vitamin dan mineral untuk bermanfaat dan memastikan kesihatan zakar dengan betul.

Mineral dan vitamin tertentu zakar yang disyorkan termasuk:

vitamin e dan mentega shea

bagi pembaharuan kulit zakar termasuk pengekalan lembapan kulit zakar sel-sel dan revitalization untuk mengelakkan “Cucian”, “lecet” atau kulit zakar “merah, jengkel”.

acetyl L carnitine

meningkatkan sensitiviti zakar. Tambahan ini adalah terbukti neuroprotective dalam mengelakkan kecederaan saraf periferi yang boleh menyebabkan aktiviti seksual yang agresif dan memberi kesan kepada zakar dengan mengurangkan sensitiviti zakar.

Alpha lipoic asid

adalah antioksidan yang kuat yang akan mengimbangi proses oksidatif dan penuaan yang berbahaya dalam metabolisme sel zakar dan mengelakkan pramatang “penuaan” sel-sel zakar.

L-arginine

enzim yang manfaat phallic saluran darah dan kapilari dengan meningkatkan pengoksigenan sel-sel zakar yang sihat.

Vitamin A

untuk sifat-sifat anti-bakteria. Vitamin A membantu menghilangkan bau zakar yang disebabkan oleh bakteria yang biasanya menghuni kawasan kemaluan.

Vitamin B5

rezeki hidup dan fungsi zakar sihat vitamin ini adalah wajib untuk metabolisma dan mengekalkan kesihatan sel-sel zakar yang semua.

Vitamin C

untuk pengeluaran kolagen dan keanjalan tisu zakar. Vitamin C merupakan satu komponen penting struktur saluran darah dan merupakan penyumbang penting kepada fungsi erektil.

Vitamin D

Diiktiraf sebagai “keajaiban” vitamin untuk keberkesanan yang telah terbukti dalam melawan penyakit dan membolehkan fungsi sel

Ia adalah yang paling penting bahawa vitamin dan mineral ini dibekalkan kepada zakar dalam bentuk crème untuk penyerapan secara langsung. Tambahan yang diambil oleh mulut sering diserap oleh organ-organ lain dalam badan atau diserap sebagai sisa dengan keputusan bahawa majoriti termakan nutrien tidak pernah mencapai zakar.

Zakar yang betul nutrien membantu mengelakkan biasa isu kesihatan zakar, termasuk: merah kulit zakar yang jengkel atau kulit zakar yang kering, retak dan peeling bent, lengkungkan aci atau menurun, sensitiviti zakar atau kerosakan salur darah zakar, zakar bau dan banyak masalah zakar kerap berlaku yang lebih banyak.

Kesihatan zakar adalah sangat penting dan tidak boleh diabaikan di mana-mana umur. Dan kerana dengan kesihatan mana-mana manfaat tersebut lebih awal anda memulakan satu program berfaedah kepada kesihatan yang lebih baik dan lagi berkekalan hasil.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *