Kesihatan zakar 6 langkah-langkah untuk menghidupkan fungsi zakar dan kepekaan

Kesihatan zakar 6 langkah-langkah untuk menghidupkan fungsi zakar dan kepekaan

Tanpa ragu-ragu, zakar yang sihat membawa kepada seorang lelaki yang gembira dan berpuas hati. Jadi bagaimana ini dicapai? Ia adalah semua tentang bahagian badan yang penting yang membawa keseronokan yang begitu banyak.

Kesihatan zakar dan keyakinan-diri seksual.

Pernah mendengar kata-kata ‘self-love adalah satu kemestian sebelum seseorang boleh benar-benar suka dan memenuhi satu lagi’? Falsafah ini juga bekerja sama dengan zakar. Belajar untuk menjaga zakar membina keyakinan diri seksual dan meningkatkan kesihatan zakar, supaya apabila tiba masa untuk digunakan semasa itu ia menepati jangkaan.

6 Cara untuk meningkatkan kesihatan zakar

Berikut adalah 6 tips Kesihatan zakar agar zakar dalam keadaan yang terbaik.

1. Belajar mencintai diri Mu – melancap adalah harus. Jika seorang lelaki tidak tahu bagaimana untuk membina keseronokan seksual untuk dirinya sendiri maka bagaimana beliau sepatutnya menunjukkan prestasi baik dalam Bilik Tidur? Dapat tahu bagaimana zakar berfungsi. Gunakan minyak pelincir yang baik. Mengamalkan kawalan diri. Membawa zakar ke tepi klimaks. Kemudian kembali-off. Ulangi ini beberapa kali sebelum climaxing. Menguasai seni kawalan diri membina stamina dan ketahanan, dan ia menjadikan bagi puncak syahwat yang lebih kuat. Plus, ia menambah keseronokan bilik tidur, dan menjadikan untuk seks yang lebih menguntungkan. Sila ambil perhatian bahawa melancap 1 – 3 kali mingguan dianggap normal, apa-apa yang selama ini dianggap sebagai melampau dan benar-benar boleh mengurangkan sensitiviti zakar dari semasa ke semasa, terutamanya jika melancap agresif.

2. Lupa program senaman zakar dan menumpukan perhatian kepada keseluruhan Kesihatan-zakar tidak mengandungi mana-mana otot, jadi tiada jumlah latihan akan meningkat dengan saiz atau diameter. Walau bagaimanapun, senaman yang kerap akan meningkatkan peredaran darah ke zakar, terutama senaman yang merangsang dan mengaktifkan paha dan pangkal paha. Salah satu latihan terbaik yang manusia boleh lakukan setiap pagi dan petang adalah squats. Ini akan bukan sahaja mengukuhkan kaki-Nya, tetapi juga menyenangkan tisu-tisu dan sel-sel di rantau ini dan meningkatkan kapasiti beliau kardio vaskular.

3. Minum arak secara sederhana – alkohol mengurangkan fungsi sel dan juga mengurangkan tindak balas saraf, ini bermakna bahawa minum arak dalam jumlah yang berlebihan secara teratur akan mempunyai kesan buruk pada Kesihatan zakar. Oleh itu, untuk meningkatkan kesihatan zakar Pertimbangkan Kurangkan jumlah alkohol yang diambil, terutama sebelum bersetubuh. Ramai orang percaya bahawa alkohol menambah kepuasan seksual mereka kerana mereka merasakan seperti mereka akan lebih mencabar apabila di bawah pengaruh. Ini adalah kerana alkohol mengurangkan tahap Muhasabah diri dan rasa malu adalah berkurangan. Dengan mengurangkan pengambilan alkohol, tahap yang lebih tinggi keyakinan diri seksual diperolehi, badan akan bertindak balas dengan baik terhadap rangsangan dan Kesihatan zakar secara keseluruhan bertambah baik.

4. Makan makanan yang seimbang – tubuh manusia adalah sebuah mesin yang memerlukan semua komponen beroperasi dalam perintah untuk ia berfungsi. Jika satu bahagian tubuh tidak melepaskan tembakan pada semua silinder kemudian ini biasanya mempunyai kesan di tempat lain. Ianya juga penting bahawa tubuh manusia diberi makan dengan bahan api yang betul supaya ia beroperasi pada tahap optimum. Ini bermakna melupakan tentang makanan ringan atau hanya memakannya secara sederhana, dan sebaliknya, Makan diet yang tinggi protein seperti ikan, ayam, telur dan makanan tenusu yang lain, sebagai serta sayur-sayuran, bijirin, dan vitamin dan mineral lain. Ini akan memastikan kesihatan zakar optimum dicapai dalam dan keluar.

5. Minum lebih banyak air-air adalah untuk elixir daripada Tuhan-Tuhan. Ia rasa keluar apa-apa kekotoran dalam badan dan rids badan daripada toksin dan oxidants yang merosakkan sel-sel dan mengurangkan kecekapan dan fungsi. Oleh minum 4-8 gelas air setiap hari, buah pinggang dan sistem pembiakan lelaki sentiasa berjalan pada tahap optimum, yang seterusnya membantu dalam mengekalkan kesihatan zakar.

6. Gunakan satu crème khusus zakar setiap hari – disarankan bahawa crème Kesihatan zakar, (profesional kesihatan mengesyorkan Man1 orang minyak), boleh digunakan setiap hari untuk membantu dalam pembaharuan sel dan memperbaiki kesihatan zakar. Ini adalah disebabkan oleh hakikat bahawa produk-produk ini mengandungi vitamin, mineral dan asid amino yang membuatkan zakar dalam keadaan optimum.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *