Kesihatan tahunan kedua dan pengunduran kesihatan akan diadakan di Saint Lucia

Kesihatan tahunan kedua dan pengunduran kesihatan akan diadakan di Saint Lucia

Pulau Caribbean Saint Lucia yang telah dipilih untuk menjadi tuan rumah tahun ini kesihatan tahunan dan tempat percutian kesihatan. Peristiwa itu, di bawah nama “Memartabatkan diri”, akan disambut dari 4 hingga 7 Oktober, dan pakar-pakar terkemuka yang banyak akan mengambil bahagian dan berkongsi ilmu dengan semua orang yang membantu dalam seminar kesihatan, klinik kecergasan tepi pantai, demonstrasi masakan sihat dan bahkan sunrise mediations. Pengunduran ini akan menjadi satu peluang keemasan bagi mereka yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kesihatan dan pemakanan semasa cuti St Lucia.

Para tetamu yang membantu akan mempunyai banyak masa untuk bersantai dan berehat ketika mengambil bahagian dalam pengalaman unik ini; rawatan spa harian, kelas, resepsi dan pengangkutan dari Hotel-hotel terpilih disediakan. Banyak Resort spa di St Lucia sudah menawarkan Khas harga pakej percutian empat hari yang akan mengambil tempat di locales di seluruh negara menarik, dari Pigeon Island National Park berhampiran Castries, ibu kepada Pitons Warisan Dunia UNESCO di bandar selatan-barat Soufriere.

Louis Lewis, Pengarah pelancongan Lembaga Pelancongan Saint Lucia amat berpuas hati dengan pemilihan Pulau sebagai tuan rumah percutian yang unik ini, dan looking forward untuk menerima pakar-pakar yang akan mengetuai acara. “Saint Lucia mempunyai reputasi sebagai sebuah destinasi yang tenang, peremajaan dan juga rohani,” katanya “dengan beberapa Resort yang meluas yang diiktiraf bagi mereka program spa dan kesihatan yang bertaraf dunia. Kesihatan dan Wellness Retreat adalah semulajadi sesuai dan kualiti tahun ini pakar tetamu bercakap untuk ia berkembang acara. Kita benar-benar berbesar hati mengalu-alukan apa-apa Kumpulan terkenal ke Saint Lucia.”

Joy Bauer, pemakanan dan kesihatan pakar untuk di Papar, dan Lindsay Wagner, pelakon dan penulis bersama terlaris The tinggi jalan untuk kesihatan adalah antara pakar-pakar yang akan berkongsi pengetahuan dan nasihat tentang kesihatan mereka dengan orang ramai. Bauer akan hadir beliau sepuluh tips untuk “Mengurangkan berat badan dan mengekalkan ia” dan berkongsi maklumat mengenai bagaimana untuk mencari pancutan air belia dalam troli runcit, manakala Lindsay Wagner akan membawa satu sunrise Kumpulan meditasi dan mengajar bagaimana untuk “Tenang fikiran & terbuka dalam hati” dengan melepaskan pemikiran, sikap dan kepercayaan negatif emosi.

Di retreat pelbagai program juga akan diterajui oleh tiga pakar kesihatan yang mengagumkan yang lain: John Schumacher, pengasas dan Pengarah Pusat Yoga Woods perpaduan, Dr. Stephen Brewer, Pengarah Perubatan di Canyon Ranch Kesihatan Resort di Tucson dan Dani Devaux, pencipta program kecergasan darah, peluh dan air mata. Schumacher akan mengetuai sesi yoga setiap hari pada postur asas dan pernafasan senaman yang cergaskan badan di pusat, Dr. bir akan bercakap tentang “Kesihatan optimum” – bagaimana untuk mencapai kesihatan yang baik melalui senaman, pemakanan, pengubahsuaian tingkah laku dan kesedaran mental dan Dani Devaux akan membawa pelbagai kem but pantai matahari terbenam yang berdasarkan beliau tempoh latihan intensiti tinggi direka untuk semua tahap kecergasan.

Dengan menyertai acara unik ini akan mampu untuk menggabungkan bersantai dan berehat dengan aktiviti-aktiviti yang sihat setiap hari, seperti: berpandu pengembaraan hutan hujan dan tepi pantai Tai Chi dan Yoga. Pengunjung yang menginap di mana-mana Resort yang terlibat akan menjamin paling menakjubkan spa cuti di St Lucia melihat bahawa rawatan spa harian akan dimasukkan. Hanya pemecah badan Holiday – Le sukan adalah antara Resort-Resort yang menarik, dan akan memberikan tetamu peluang untuk memanjakan dengan kebaikan terapi semulajadi mineral dan mandian Lumpur di Soufriere.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *