Kesihatan rumah Kelab hayat peralatan Vs awam Pusat Kecergasan

Kesihatan rumah Kelab hayat peralatan Vs awam Pusat Kecergasan

Kenapa bersenam di rumah anda dengan peralatan kecergasan hidup anda sendiri daripada bekerja dengan sekumpulan orang-orang yang berfikiran seperti di kelab kesihatan awam?

Betul-betul di sini adalah beberapa motif:

-Keahlian Pusat tag harga-A kecergasan untuk 12 bulan yang boleh seolah-olah menjadi tinggi berharga berbanding mendapatkan produk-produk yang harus bertahan lebih lama.

-Tahap privasi – jika pada masa ini tidak sesuai ia boleh kelihatan lebih menarik untuk melatih dalam keselesaan rumah anda.

Gaya hidup serba cepat – sekatan masa – mungkin mungkin bermakna jam ganjil untuk melatih, yang mungkin tidak pergi dengan waktu.

-Tiada tekanan-menonton lain orang kerja pada tahap yang lebih besar pada masa-masa boleh tempat tidak wajar tekanan pada kita untuk melakukan sebelum bersedia dari segi fizikal.

-Lebih kurang kompleks – selalunya, berjalan kaki ke pusat kecergasan dan kesihatan awam yang boleh muncul menjadi sukar dibayangkan yang cuba untuk peralatan yang tidak apa dan di mana untuk bermula dengan.

-Tiada menunggu sekitar – di rumah anda sudah tentu tidak perlu menunggu untuk gear untuk menjadi percuma.

-Mudah-tiada perjalanan, tiada gear pembungkusan, tiada kemudahan yang dikongsi, tidak lupa botol air.

Berhati-hati untuk memberi makan juga, dan mendapatkan bantuan cemerlang Keselamatan.

Bermula adalah biasanya pada skala yang lebih kecil, dan secara beransur-ansur meningkatkan peralatan.

Dalam sebarang keadaan bermula buta, tanpa strategi latihan yang wajar dan pendekatan yang tepat. Jika anda menyebabkan diri sendiri yang sakit, atau tidak mendapat keputusan yang dikehendaki, apa-apa kerja akan menjadi sia-sia dan yang boleh mengecewakan. Jika kelebihan berat badan, atau tidak dilatih dalam seketika, cepat pemeriksaan dengan doktor perubatan adalah disyorkan.

Gimnasium rumah membentangkan beberapa perkara yang baik, dengan syarat anda mendapatkan bantuan betul terlebih dahulu. Membeli peralatan yang sangat baik, atau bersedia lebih mampu lepas lama kurang.

Membayar untuk kecergasan hayat peralatan bermaksud menjamin kesihatan anda secara keseluruhan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *