Kesihatan kucing

Kesihatan kucing

Jika anda ingin meningkatkan kesihatan kucing anda dan meletakkan beliau mudah, maka anda telah datang ke tempat yang betul. Terdapat banyak produk di internet yang mensasarkan isu kesihatan kucing anda paling biasa, dan di sini saya akan Terangkan sebahagian daripada mereka kepada anda.

Pertama sekali, pastikan untuk melawan kutu kucing anda, kerana parasit ini boleh menjadi satu masalah yang menjengkelkan untuk haiwan kesayangan anda. Kedai online web Nutrecare menawarkan produk-produk seperti barisan hadapan kucing Spot atas, yang boleh digunakan pada kucing seawal 8 minggu. Ia adalah penting untuk memastikan bahawa kucing anda tidak adalah menjilat dia- atau dirinya sendiri semasa rawatan, kerana ini akan membuang sebahagian daripada penyelesaian daripada kulit dan tidak baik untuk kesihatan kucing anda.

Jika kucing anda mempunyai masalah untuk mencerna makanan mereka karena kemudian Royal Canin sensitiviti akan pula hidup. Sebagai makanan asas bahan-bahan, termasuk protein dan karbohidrat, diperhatikan untuk merangsang tindak balas alahan adalah penting untuk memberi makan kucing anda dengan makanan yang direka khas untuk mengelakkan reaksi alahan.

Jika kucing anda mengalami kegagalan buah pinggang maka dia akan perlu makan makanan yang mempunyai keupayaan untuk mengurangkan tahap lemak tepu dalam air kencing beliau. Mengikut jenis diet ini telah terbukti meningkatkan dengan ketara (lebih daripada dua kali ganda) survival masa kucing yang menghidap kegagalan buah pinggang yang kronik. Di Royal Canin ginjal sokongan poket akan membantu mengalahkan masalah ini.
Terdapat juga cara-cara untuk membantu kucing yang mengalami penyakit buah pinggang; anda memberi kucing Bukit kucing makanan akan sangat berguna kerana ia memberikan kucing anda dengan antioksida yang terbukti secara klinikal, Omega-3 dan mengurangkan fosforus, Semua bantuan yang memelihara buah pinggang yang sihat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *