Kesihatan & Keselamatan UK – Kesihatan bekalan harimau & edisi khas Keselamatan.

Kesihatan & Keselamatan UK – Kesihatan bekalan harimau & edisi khas Keselamatan.

Produk terbukti cemas dipilih daripada pengeluar kualiti yang tertinggi di seluruh dunia dan membawa teknologi perubatan terkini terus ke dalam salah satu persekitaran kerja yang paling berbahaya yang dikenali hari ini.

Kit pertolongan cemas kami pelbagai HSE diluluskan boleh membaiki pelbagai persekitaran dan boleh menyediakan sumber-sumber pertolongan cemas untuk sebarang perkembangan yang bersaiz. Selepas kajian menyeluruh yang paling biasa dan kecederaan yang berlaku di tapak bina yang moden, Reka bentuk dan kandungan kami pertolongan cemas yang mengancam nyawa yang paling bekalan membenarkan kelegaan segera dan nyawa sokongan untuk dibeli kepada orang-orang yang memerlukannya kebanyakan.

Kit bantuan pertama HSE & Refills
Kami membekalkan kit pertolongan cemas yang berlandaskan pelbagai pelbagai HSE yang encased dalam bekas HDPE tegar, mudah dikenal pasti yang boleh dipasang dengan mudah ke mana-mana dinding atau permukaan yang menegak. Makan yang penuh dengan produk-produk yang dipilih secara khusus seperti bandages, item sterilising, sos, pelekat plasters, mata bandages dan sesendal mata kit perubatan ringan kami senantiasa tangan apabila anda memerlukannya. Kit pertolongan cemas perubatan setiap selesai dengan arahan yang lengkap dan jelas untuk memberi panduan dalam keadaan tekanan yang tinggi.

Stesen-stesen Keselamatan tempat
Bagi pembangunan yang lebih besar di mana pelbagai bahaya adalah satu bahaya yang berterusan kita akan mampu memberikan Kesihatan & Keselamatan stesen yang mengandungi pelbagai peralatan pertolongan cemas dan peralatan pertolongan cemas Buletin dan nasihat perubatan poster yang dipasang pada Stesen untuk memaklumkan dan mengemaskini kakitangan berhubung semua isu-isu kesihatan & keselamatan di lokasi kebakaran.

Kit bantuan kecemasan peribadi dan kenderaan
Keselamatan peribadi setiap pekerja dapat dimaksimumkan dengan menyediakan sesuai untuk tujuan individu dan kenderaan kit pertolongan cemas, membolehkan seseorang untuk diri mentadbir cemas apabila meneroka bersendirian atau ke kawasan-kawasan terpencil yang menyediakan keupayaan untuk mentadbir cemas untuk diri sendiri atau orang-orang yang terperangkap dalam kemalangan jalan raya, ini boleh membuat semua perbezaan amal dengan implikasi jangka panjang yang minimum seperti jangkitan dan organ kerosakan akibat kehilangan cecair.

Kit pertolongan cemas Marin
Sebagai sebahagian daripada rangkaian Keselamatan dan perlindungan kami kami juga menawarkan kit pertolongan cemas yang direka khusus untuk kegunaan dalam persekitaran marin dan luar pesisir. Mengandungi pelbagai item direka untuk menangani situasi kecemasan dari pernafasan, dehidrasi, anggota yang patah dan keretakan pendedahan dari panas dan sejuk. Kit pertolongan cemas Marin adalah tidak boleh diketepikan apabila bantuan perubatan profesional pada jarak yang jauh. Amat berguna bagi tapak bina yang bekerja pada atau berhampiran kuari atau telah jauh itu, air berisi penggalian kit ini boleh membuat perbezaan apabila berhadapan dengan kecederaan berasaskan air.

Kit pertolongan cemas pakar
Berurusan dengan industri berkaitan kecederaan boleh operasi yang rumit dan mahal untuk memastikan anda mempunyai produk yang betul yang disediakan dalam keadaan yang betul. Terkandung dalam julat cemas kami akan kit perubatan yang direka untuk membantu dengan kecederaan yang lebih khusus yang terdapat di persekitaran seperti penjagaan kesihatan, menyimpan bahan kimia, dan proses pembuatan. Kami kini membekalkan kit pakar bagi:

• Melecur
• Kehilangan cecair badan
• Basuhan Mata

Untuk terus mendapatkan nasihat dan maklumat mengenai jenis peralatan perubatan yang betul diperlukan untuk laman web anda sila hubungi kami melalui laman web.

Papan tanda, poster dan buku-buku
Selain kami pelbagai kit perubatan kami juga menyediakan pilihan papan tanda Keselamatan & kesihatan dan poster untuk menjaga keselamatan pekerja-pekerja anda. Daripada kebakaran keluar tanda kepada pertolongan cemas dan wajib PPE tanda kita akan mampu untuk memberitahu dan membantu anda memaksimumkan Keselamatan pembangunan anda melalui kami pelbagai Eropah diluluskan papan tanda. Kami adalah salah satu pengeluar papan tanda pertama yang mampu memberikan tanda EN7010 undian yang baru kepada industri pembinaan UK yang akan menjadi bench mark bagi semua papan tanda Keselamatan mulai 2011 dan seterusnya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *