Kesihatan & Kecergasan

Kesihatan & Kecergasan

Helah kesihatan dan penurunan berat badan

Hanya bermula dengan kesihatan dan kecergasan-Laman web, saya fikir saya akan mulakan dengan menulis artikel untuk menyerlahkan beneifits daripada gaya hidup yang sihat bukannya cuba untuk mereka mempromosikan produk-produk yang saya miliki sekarang di laman saya. Pengetahuan adalah sentiasa faktor utama apabila anda memulakan apa-apa yang baru dan saya rasa sebagai dengan banyak pilihan pembaikan peribadi yang lain, ramai orang gagal untuk memberikan mereka yang terbaik mungkin hentakan dan maklumat, sebelum mula cuba untuk menukar sana, rutin senaman, pemakanan, diet program, teras kecergasan.

Kerana hasil optimisom awal tidak lama lagi Parit jauhnya dan ramai, sihat, Makan buku, video Kecergasan, keahlian gimnasium dan peralatan, menyebabkan menjadi mahal pembelian yang hanya mendapatkan membuang ke belakang sebuah almari atau dilambung ke dalam tong sampah.

Jadi teras menasihati saya akan menawarkan dalam artikel pendek ini adalah rangka matlamat anda sebelum anda mulakan, Adakah anda ingin menurunkan berat badan, Adakah anda berharap untuk menambah berat badan dan membina otot, ianya mudah kes memperbaiki tabiat makan dan anda mencipta menyihatkan anda. Bagi saya, tujuan saya telah berubah selama bertahun-tahun dan apabila saya berada di lewat remaja dan awal twentys saya, saya sedang mencari produk-produk protein tinggi serat yang tinggi dan untuk pergi ke gimnasium dan meningkatkan badan massa. Sekarang saya tahun tiga-puluhan saya lewat, matlamat kecergasan saya telah berubah bagi saya secara peribadi. Saya makan diet yang pelbagai, termasuk banyak buah-buahan yang berasaskan shake dan kacang, saya juga mengambil multi-vitamin yang, walaupun bukti masih sedikit keruh wajar jika faedah-faedah adalah sama besar seperti diiklankan untuk menjadi. Walaupun nampaknya manfaat yang lebih besar kepada mereka yang lebih daripada 50 ‘s usia kategori. Saya bersenam kurang, tetapi menumpukan pada teras kecergasan dan kesejahteraan keseluruhan ini di hari saya.

Perkara utama yang saya hujah dalam artikel ini, adalah untuk sesiapa sahaja yang sedang bermula dalam tahun baru kempen Kecergasan, dinyatakan matlamat kecergasan anda, lengkapkan diri anda dengan maklumat yang terbaik, Jangan mengharapkan banyak untuk mantap, tidak lama lagi, perubahan badan adalah sentiasa cara terbaik, cuba untuk membuat ia menyeronokkan dan mencari satu rutin yang anda boleh melekat dengan dan saya rasa kebanyakan orang boleh mengagumkan diri dengan hasil yang boleh dicapai. Juga cuba goncang sedikit dan berbeza-beza perkara dari semasa ke semasa, mungkin jika anda mahu menjalankan dan anda menggunakan treadmill di gimnasium tempatan, sepanjang bulan spring dan musim panas anda boleh jalankan di Taman tempatan atau di hadapan sungai.

dan akhirnya untuk sesiapa sahaja yang memandang berat dan berdiet, saya fikir ia adalah rasa malu untuk hanya kiraan kalori, jika latihan tidak benda anda, hanya mengambil berjalan kaki pantas untuk setengah jam, tiga kali seminggu, mendapatkan bahawa metabalisam stoked dan anda akan berasa jauh lebih baik daripada hanya memotong kembali pada semua makanan kegemaran anda dan duduk di sofa menunggu untuk menurunkan berat badan.

Itulah pengenalan saya kecil, banyak terima kasih kepada sesiapa yang telah mengambil masa untuk membaca dan mudah-mudahan ia telah membantu kepada seseorang…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *