Kesihatan & industri kecergasan yang masih berkembang di Eropah

Kesihatan & industri kecergasan yang masih berkembang di Eropah

Berbanding dengan banyak kawasan-kawasan lain, Europe masih mempunyai kesihatan yang lebih baik dan industri kecergasan. Di UK sahaja industri ini telah menunjukkan tanda-tanda bahawa ia adalah masih matang. Walaupun ini adalah baik untuk mengetahui apa yang tidak ia ada kaitan dengan anda? Jika anda berfikir melakukan kecergasan atau kursus jurulatih peribadi maka anda perlu tahu apa yang pasaran kemahiran anda akan menjadi.

Apakah industri kesihatan & kecergasan seperti di UK?

Di UK Kesihatan & kecergasan pasaran masih berkembang. Malah ia perlahan-lahan telah meningkat sejak 10 tahun yang lalu. Walaupun dengan kelembapan ekonomi negara telah menghadapi industri ini telah meningkat sebanyak 1%. Ini mungkin tidak kelihatan seperti banyak tetapi industri ini sebenarnya akan membawa lebih dari 3 bilion paun setahun. Di mana pertumbuhan berlaku harus dapat melihat seperti ini sangat memberi kesan orang-orang yang ingin menceburi industri ini. Di Barat adalah rantau di mana kemudahan Tempahan baru telah dibuka pada tahun 2010. Kawasan timur laut adalah tempat di mana fewest yang telah dibuka.

Mengapa anda masih perlu melakukan kursus Kecergasan

Adakah anda bimbang tentang mencari kerja sebaik sahaja anda layak? Anda bukan semata-mata tetapi anda boleh meningkatkan peluang anda untuk mencari kerja dengan melakukan kursus kecergasan. Pada tahun 2010, 122 kemudahan kecergasan yang baru dibuka. Kemudahan ini perlu dilatih menggunakan kakitangan untuk bekerja di dalamnya. Sebaik sahaja anda telah melengkapkan kursus anda maka anda akan dapat bekerja di kemudahan awam dan swasta. Pertumbuhan berterusan pasaran ini bermaksud bahawa lebih banyak kemudahan akan dibuka mewujudkan lebih banyak peluang pekerjaan bagi orang-orang dalam bidang ini.

Adakah pelatih peribadi masih mendapat kerja?

Anda mungkin tertanya-tanya jika pelatih peribadi masih mendapat kerja. Jawapannya ialah mereka yang. Profesional ini biasanya telah diupah oleh kemudahan kecergasan untuk membantu pelanggan-pelanggan mereka dengan rutin yang sesuai kepada mereka. Ianya bukan sahaja ahli-ahli baru yang melihat kepada tenaga pengajar untuk membantu tetapi yang lebih tua juga. Ini adalah baik kerana 2% penduduk UK kini ahli kemudahan kecergasan. Ini bermakna bahawa anda mempunyai asas pelanggan sebanyak 2% daripada penduduk yang mengakibatkan kerja-kerja untuk jurulatih.

Kursus-kursus latihan peribadi boleh menyediakan anda dalam kerjaya

Sebaik sahaja anda telah selesai kursus latihan peribadi anda dan mempunyai tangan beberapa pengalaman, anda sentiasa boleh memulakan kemudahan sendiri. Kemudahan kecergasan yang perlu menjadi besar dengan banyak peralatan. Malah pengendali laman tunggal membentuk 38% daripada semua kemudahan di dalam negara. Ini bermakna bahawa orang-orang seperti anda yang telah dilakukan kursus telah mula kemudahan mereka sendiri. Kemudahan ini boleh menawarkan pelbagai perkara dari Pilates aerobik dan lain-lain arahan kecergasan.

Industri kesihatan dan kecergasan ini masih berkembang, di UK dan Eropah. Bilangan ahli-ahli kemudahan kecergasan telah meningkat dan ini bermakna pelanggan yang lebih besar bagi orang-orang yang dilatih di dunia kecergasan. Kemudahan pengendali tunggal yang sangat popular jika anda ingin mempunyai perniagaan sendiri.

Artikel ini telah diserahkan oleh Simona Rusnakova, perunding pemasaran SEO 3r.ie, bagi pihak pusat latihan negara – menyediakan Perkhidmatan Urutan kursus, Pilates, Urutan Sukan kursus, Sijil jurulatih peribadi

Artikel ini telah diserahkan oleh Simona Rusnakova, perunding SEO, bagi pihak pusat latihan negara – – menyediakan Dublin kursus Kecergasan, kursus Pilates, kursus urut sukan dan pensijilan jurulatih peribadi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *