Kesihatan dan pakatan; Masalah untuk berwaspada terhadap untuk jalan hidup anda

Kesihatan dan pakatan; Masalah untuk berwaspada terhadap untuk jalan hidup anda

Kesihatan anda adalah komoditi yang paling berharga anda. Jika anda baru anda mempunyai kecenderungan seseorang untuk masalah-masalah kesihatan yang tertentu, tidak anda mengambil langkah untuk menjaga kesihatan yang baik? Pakatan boleh meramalkan masalah kesihatan tertentu yang anda mungkin hadapi.

Orang-orang dengan laluan hidup yang tertentu cenderung mempunyai kecenderungan untuk beberapa jenis masalah kesihatan. Dengan mengira nombor jalan hidup anda, anda boleh mengetahui masalah-masalah yang berpotensi dan akan berjaga-jaga bagi mereka. Dan sebagai dalam banyak perkara dalam hidup, memberi amaran forearmed.

===> Hidup jalan pengiraan

Jalan hidup anda adalah nombor utama dalam pakatan. Ianya bersamaan dengan anda matahari tanda Astrologi. Anda mengira jalan hidup anda dengan menambah semua angka tarikh lahir anda penuh bersama-sama, dan kemudian mengulangi proses sehingga anda mendapat nombor satu. Proses ini dipanggil fadic tambahan.

Sebagai contoh, pelakon Johnny Deep dilahirkan pada 9 Jun, 1963, jadi jalan hidup beliau (7) seperti yang ditunjukkan di bawah.

06-09-1963 = (0 + 6 + 0 + 9 + 1 + 9 + 6 + 3) = (34) = (3 + 4) = (7)

===> Jalan hidup (1) – pemimpin

Orang dengan jalan hidup ini adalah sangat digalakkan dan bercita-cita tinggi yang mereka cenderung untuk mengabaikan kesihatan fizikal mereka. Tekanan boleh menjadi satu masalah utama bagi mereka. Mereka perlu menggabungkan latihan fizikal ke dalam kehidupan mereka sebagai mekanisme daya tindak untuk berurusan dengan tahap tekanan yang tinggi.

===> Jalan hidup (2) – Cooperators

Orang dengan jalan hidup ini cenderung untuk worriers yang hebat. Mereka perlu berjaga-jaga kebimbangan dan gejala-gejala fizikal yang datang dengan. meditasi merupakan mekanisma mengatasi semulajadi yang sesuai untuk orang-orang ini. Ubat-ubatan mungkin perlu dalam kes-kes yang melampau.

===> Jalan hidup (3) – penghibur

Orang-orang dengan jalan hidup ini cenderung menjadi sihat kerana pandangan hidup mereka cerah. Mereka perlu berjaga-jaga ke atas dalam keseronokan hidup. Jika mereka terlalu banyak pihak, mereka tidak mendapat rehat yang cukup dan tayar dengan mudah. Beberapa disiplin diri menguruskan masa mereka yang tidak terhingga.

===> Jalan hidup (4) – pembina

Orang dengan jalan hidup ini cenderung untuk bekerja terlalu keras dan mempunyai kecenderungan untuk mengalami masalah tidur. Mereka perlu belajar untuk mengendalikan diri mereka sendiri dan meletakkan kerja mereka diketepikan pada jam yang munasabah. Prihatin pasangan atau rakan yang boleh memberi satu peringatan yang diperlukan sekarang dan kemudian untuk berhenti kerja dan berehat lebih.

===> Jalan hidup (5) – Penjual

Orang-orang dengan jalan hidup ini cenderung menjadi mudah marah dengan gangguan atau situasi yang mengecewakan. Mereka mesti belajar untuk bertenang dan elakkan daripada menjadi marah atau baru. Belajar teknik pengurusan kemarahan, dan beralih kepada perkara-perkara yang membuat mereka ketawa amat disyorkan.

===> Jalan hidup (6) – guru-guru

Orang dengan jalan hidup ini cenderung untuk menjadi lebih prihatin untuk orang lain daripada diri mereka sendiri. Mereka sering terlupa asas-asas gaya hidup sihat apabila ia datang kepada keperluan mereka sendiri. Peringatan dari rakan-rakan dan keluarga tentang pentingnya penjagaan diri adalah berguna.

===> Jalan hidup (7) – Loners

Orang dengan jalan hidup ini cenderung untuk hidup dengan badan-badan mereka, dan mempunyai beberapa masalah kesihatan. Bilik-bilik ini mempunyai gerak hati yang kuat tentang apa yang mereka perlukan dari segi diet dan senaman untuk memastikan mereka dalam keadaan yang terbaik.

===> Jalan hidup (8) – pahlawan

Orang dengan jalan hidup ini cenderung untuk menjadi sangat kuat dan mempunyai stamina yang besar; Namun kekangan untuk sifat mereka yang agresif boleh menyebabkan mereka terlalu memaksa diri dalam masa tekanan di tempat kerja atau bermain. Mereka perlu mengekalkan diet seimbang untuk menjaga Kedai-kedai mereka tenaga.

===> Jalan hidup (9) – kemanusiaan

Orang dengan jalan hidup ini sangat mementingkan diri sendiri dan cenderung mengabaikan kebajikan mereka sendiri apabila orang-orang sekeliling mereka memerlukan penjagaan mereka. Mereka perlu ingat untuk kekal baik dan mengambil berat untuk diri mereka sendiri supaya mereka sentiasa akan ada untuk orang lain.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *