Kesihatan Asli pelapisan

Kesihatan Asli pelapisan

Tahun syarikat-syarikat insurans kesihatan telah menolak profesion Kesihatan semulajadi mengharamkan herba dan bercakap ke bawah vitamin dan hanya secara amnya menolak sebarang bentuk Kesihatan alternatif. Mahathir ini terletak pada hakikat bahawa kebanyakan rawatan ini kos kurang daripada ubat-ubatan tradisional dan menyediakan orang dengan kualiti hidup yang lebih baik.

Sistem penjagaan kesihatan seolah-olah memberi tumpuan lebih merawat pesakit-pesakit yang sakit, daripada merawat Kesihatan sebagai amalan pilihan dan bentuk penjagaan yang paling murah. Profesional perubatan alternatif telah diketahui tentang ini dipanggil Kesihatan semulajadi yang tersembunyi rahsia untuk tahun dan selebihnya ke atas sistem penjagaan kesihatan mula mengambil notis. Krisis Kesihatan semasa memaksa pembuat keputusan untuk reevaluate cara penjagaan kesihatan perniagaan beroperasi, jika apa-apa lagi untuk mengurangkan kos berkaitan yang mendadak di sesetengah kawasan. Menjalankan perniagaan seperti biasa dan kesihatan seperti biasa tidak, dan tidak pernah wujud dan kos efektif, tidak bermanfaat untuk hanya merawat seseorang selepas menjadi sakit; penjagaan pencegahan adalah lebih kos efektif untuk semua orang.

Keseluruhan Kesihatan haruslah bukan sahaja badan, tetapi juga minda, dan ini telah lama dikenali dan difahami oleh perubatan alternatif. Rejimen ini termasuk senaman, pengurusan tekanan dan makanan semulajadi, bebas kimia atau diproses yang baik. Menghairankan bagaimana ia harus bahawa sistem semasa tadi sedang mengkaji kesan menakjubkan yang mempunyai perkara-perkara semulajadi kepada orang yang turun.

Satu dekad berlalu sejak Ukur HRA atau penilaian risiko kesihatan memulakan gelombang kesedaran baru bagi pakar-pakar perubatan, syarikat insurans dan individu tentang faktor-faktor yang banyak yang tiap-tiap orang menghadapi setiap hari yang boleh menghasilkan tinggi atau rendah faktor risiko yang berkaitan dengan serangan jantung dan strok, kedua-duanya adalah pembunuh yang sangat terkenal. Dengan menawarkan insentif melalui diskaun, maklumat dan peralatan lain, insurans Syarikat keberkesanan kos mendidik individu tentang manfaat jangka panjang serta pendek pilihan peribadi yang sihat untuk gaya hidup mereka.

Dari semasa ke semasa penilaian ini benar-benar telah berkembang untuk melengkapkan pemeriksaan kesihatan. Dan anda boleh bertanya diri anda mengapa majikan anda dan syarikat insurans anda mahu anda untuk hidup lebih sihat Jawapannya harus cukup jelas, mereka mahu menjimatkan wang. Mengambil caj kesihatan anda adalah cara terbaik untuk menguruskan isu-isu kesihatan dan simpan untuk sekurang-kurangnya dan kini bukan sahaja Adakah syarikat-syarikat insurans kesihatan mengakui fakta ini tetapi sekarang mereka malah akan ganjaran orang-orang itu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *