Keseimbangan hormon untuk menurunkan Flabby Arms

Keseimbangan hormon untuk menurunkan Flabby Arms

Keseimbangan hormon untuk menurunkan Flabby Arms

Jika anda telah cuba untuk menurunkan flabby arms kemudian peluang yang anda telah mendapat banyak nasihat yang berbeza tentang bagaimana untuk melakukannya. Anda mungkin telah diberitahu bahawa ia adalah mustahil untuk sasaran kehilangan lemak kepada satu bahagian tubuh atau bahawa anda perlu melakukan senaman tangan yang serius dengan pemberat untuk mendapatkan tona lengan. Manakala perkara-perkara ini tidak benar-benar palsu, mereka sudah tentu adalah satu cara untuk menurunkan flabby arms cepat.

Terdapat satu cara untuk kehilangan lemak sasaran untuk bahagian-bahagian tertentu badan. Terdapat juga cara untuk mendapatkan lengan yang kurus tanpa perlu menolak ups atau mengangkat berat. Cara untuk Kurangkan flabby arms mudah adalah untuk mengimbangkan hormon-hormon tertentu dalam badan anda. Dengan mengimbangi hormon-hormon tertentu anda dengan cepat boleh membakar lemak di kawasan-kawasan badan anda di mana anda cenderung untuk menyimpan paling lemak, seperti senjata anda.

Lemak lengan dan hormon

Hormon ini memainkan peranan yang penting dalam bagaimana fungsi-fungsi tubuh anda. Hormon mengawal emosi, fungsi-fungsi tubuh dan secara langsung berkaitan dengan berat badan. Apabila hormon anda tidak seimbang anda menerokai tubuh sehingga pelbagai masalah.

Dari segi berat badan, tahap hormon yang tidak boleh menyebabkan anda menyimpan lebihan lemak di bahagian tertentu badan anda dan boleh melambatkan metabolisma anda supaya membakar lemak mana-mana adalah sukar. Pembakaran lemak yang degil kawasan adalah lebih sukar. Untuk menghalang kesan-kesan dan mula untuk menurunkan flabby arms anda perlu mengimbangkan hormon tersebut, yang menyebabkan masalah.

Estrogen – hormon wanita yang dikaitkan dengan lemak yang degil

Lemak di bawah lengan, perut dan pinggul anda, paha dan belakang adalah semua dianggap degil lemak ares untuk wanita. Estrogen adalah hormon wanita yang utama dan ia secara langsung dihubungkan kepada lemak simpanan di kawasan-kawasan ini badan. Jika tahap estrogen badan anda tidak seimbang maka anda akan mula menyimpan lebih banyak lemak di kawasan-kawasan dan kehilangan lemak di kawasan-kawasan ini menjadi sangat sukar, jika tidak hampir mustahil.

Alasan bahawa estrogen menyebabkan simpanan lemak ini adalah bahawa ia adalah lemak Menyimpan hormon. Tubuh wanita yang telah direka untuk bagi kanak-kanak yang berfaedah. Seorang wanita hamil memerlukan kedai lemak lebihan tersebut untuk membantu menyuburkan bayi dan menjaga dia dan bayi sihat sepanjang kehamilan. Tahap estrogen yang seimbang akan memberitahu badan bahawa anda tidak hamil dan oleh itu Kedai-kedai lemak tersebut boleh digunakan atau dibakar untuk tenaga. Tahap estrogen yang tidak seimbang boleh membuat badan anda rasa lemak tersebut, Kedai-kedai yang diperlukan dan oleh itu badan tidak akan membakar lemak dari kawasan tersebut dan anda tidak boleh kehilangan flabby arms.

Kedua-dua lelaki dan wanita boleh akhirnya melawan masalah hormon estrogen. Tahap estrogen yang tinggi menyebabkan lebih banyak Menyimpan lemak di bahagian tertentu badan. Apabila tahap estrogen yang mencapai tahap yang terlalu tinggi, badan bertindak balas dan anda mula berat badan atau anda berhenti berat di kawasan simpanan lemak yang degil itu. Kehilangan lemak tidak akan bermula lagi sehingga tahap estrogen akan dibawa kembali kepada normal.

Bagaimana untuk mengawal hormon anda

Estrogen adalah hormon yang cukup responsif. Ini bermakna bahawa dengan membuat beberapa perubahan dalam gaya hidup dan tabiat anda boleh mengawal tahap estrogen anda dan giginya akan terlalu tinggi anda. Ini akan membantu anda kehilangan flabby arms dan flab dari orang-orang degil bahagian lain badan anda.

Tekanan boleh menyebabkan hormon anda untuk melakukan perkara-perkara yang pelik. Hanya dengan menenangkan, mengambil masa untuk berehat dan mengekalkan tekanan di bawah kawalan, anda benar-benar boleh membantu menjaga anda tahap estrogen walaupun dan seimbang.

Tidur juga dikaitkan dengan isu-isu keseimbangan hormon. Pastikan bahawa anda mendapat tidur yang cukup. Hanya dengan pergi ke katil dan bangun pada masa yang sama setiap hari dalam seminggu, anda boleh memastikan badan anda dan berehat. Ini akan membantu mengekalkan tahap estrogen anda dari aliran pemikiran sehingga.

Pemakanan adalah penting di sini, terlalu. Makanan tertentu boleh benar-benar kucar dengan tahap estrogen. Ini adalah sesuatu yang ramai wanita tidak tahu. Wanita perlu makan makanan yang kaya dengan serat, kesihatan bijirin, buah-buahan dan sayur-sayuran. Rendah lemak adalah utama juga dalam diet yang akan memastikan tahap estrogen anda di landasan yang betul.

Yang sangat kami benci mendengarnya, senaman adalah satu kemestian. Senaman membantu mengekalkan fungsi normal badan anda, membina otot-otot dan akan membuat anda tahap estrogen yang seimbang. Senaman yang sederhana, 30 ke 45 minit lima hari seminggu, adalah salah satu cara terbaik untuk memastikan tubuh anda sihat dan kehilangan flabby arms. Menggerakkan badan anda membakar sehingga Kedai-kedai tersebut lemak supaya anda tidak boleh kehilangan flabby arms tanpa senaman.

Terdapat banyak cara lain yang anda boleh mengimbangi tahap estrogen anda, tetapi ini akan memberikan anda satu permulaan yang baik. Ingat bahawa kehilangan flabby arms yang anda perlu untuk melawan badan anda sendiri. Anda perlu berhenti tahap estrogen meningkat supaya badan anda tidak keliru. Jika badan anda ingin menyimpan lemak itu di tangan anda atau kawasan-kawasan badan yang lain maka tidak akan ada banyak yang anda boleh lakukan untuk menghentikan. Itulah sebabnya mengapa anda perlu matikan hormon yang memberitahu badan anda tidak membakar lemak tersebut. Rahsia sebenar untuk menurunkan flabby arms sedang mengimbangi hormon anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *