Kesedaran kesihatan pengguna mendidik pada pembakaran makanan lemak semulajadi

Kesedaran kesihatan pengguna mendidik pada pembakaran makanan lemak semulajadi

Dikatakan bahawa jika anda ingin kaya cepat, hanya membuat pelan diet baru yang menjanjikan hasil keajaiban. Lebih daripada 63% daripada orang dewasa di Amerika Syarikat sahaja adalah berlebihan berat badan, dan jumlah ini semakin meningkat. Ramai di antara mereka mempunyai kehidupan yang filem berselerak dengan diet fad gagal, wang yang sia-sia diet pil dan suplemen, serta berat isu-isu kesihatan yang berkaitan. Walaupun pelan diet yang paling dikenali adalah terlalu mudah ditinggalkan kerana kelaparan yang berterusan, mengira kalori yang memakan masa, unappealing makanan pilihan dan keputusan yang tidak memuaskan. Akibatnya, semakin ramai sedar laman-laman web Kesihatan, blog dan program inundate di internet, dengan kesedaran kesihatan pengguna di barisan hadapan.

Satu berita baik ialah terdapat penyelesaian kepada masalah obesiti yang semakin meningkat, dan jawapan yang terletak betul-betul dalam badan kita sendiri. Menukar tabiat pemakanan untuk mengoptimumkan prestasi badan adalah misi kesedaran kesihatan pengguna. Ia adalah sebuah pertubuhan yang terkemuka yang memberi tumpuan kepada tabiat makan yang sihat sebagai asas untuk gaya hidup sihat, bertenaga. Kesedaran kesihatan bertujuan untuk mendidik orang ramai, dan lebih penting, memotivasikan semua rakyat Amerika untuk memeluk sihat hidup melalui pemakanan yang sihat. Kesedaran kesihatan telah mengkaji penyelidikan kehilangan berat badan yang dilakukan oleh beratus-ratus saintis terkemuka, dan telah ditapis keluar semua mengelirukan dan sering palsu maklumat yang dipromosikan oleh ramai. Dari penyiasatan yang menyeluruh ini, kesedaran kesihatan pengguna telah membangunkan pelan tindakan tanpa gimik atau Rejimen sukar, berdasarkan kami laluan metabolik sendiri badan mesra pengguna.

Kesedaran kesihatan pengguna menyediakan maklumat melalui program-program dan surat berita yang menggariskan makanan untuk mengelakkan, termasuk Tempahan mengurangkan lemak, lemak percuma, dan dikurangkan gula diproses makanan, serta makanan yang mengandungi Sirap jagung fruktosa tinggi dan pemanis tiruan. Organisasi ini menyerlahkan makanan karbohidrat kosong yang perlu dibuang dari Diet kami kekal, seperti kononnya makanan sihat seperti pasta, bagel, mufin, roti dan pretzels. Pilihan makanan yang sihat termasuk buah-buahan dan sayur-sayuran, daging tanpa lemak, minyak monounsaturated dan bijirin tertentu. Jauh dari menjadi ketat, senarai makanan yang dibenarkan adalah meluas, kos berkesan dan lazat.

Kesedaran kesihatan pengguna menggunakan video bermaklumat yang menerangkan, dalam istilah orang biasa, proses biokimia dalam badan kita yang bekerja dengan lebih cekap dengan diet yang betul. Organisasi ini memberi tumpuan kepada bahawa Mesin setiap daripada kita mempunyai, dikenali sebagai hati pembakaran lemak yang efisyen. Apabila hati ini disimpan dalam keadaan yang baik, meningkatkan metabolisme. Walau bagaimanapun, jika hati sentiasa penapisan dari darah semua bahan pengawet, bahan tambahan dan bahan kimia daripada makanan diproses yang kita makan, ada sedikit masa yang tinggal untuk cekap pecahan lemak. Justeru metabolisme melambatkan, menyebabkan pertambahan berat badan, keletihan dan berbagai penyakit. Ini semua diterangkan oleh para pengulas yang orang-orang yang sebenar, sangat menarik, yang telah berjaya menukar gaya hidup mereka, dan mahu menyebarkan bahawa terdapat penyelesaian kepada masalah obesiti yang semakin meningkat dan semua berat keadaan yang berkaitan, termasuk penyakit jantung, penyakit vaskular dan barah, yang menghantui America.

Kesedaran kesihatan pengguna amat percaya bahawa melalui pendidikan dan alat-alat motivasi, salah-faham diet boleh diatasi, dan gaya hidup sihat yang kekal dicapai.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *