Kesan-kesan teh herba pelangsingan

Kesan-kesan teh herba pelangsingan

Bahan-bahan herba tertentu dicampurkan dalam kuantiti tertentu untuk menjadikan teh herba pelangsingan. Bahan-bahan yang digunakan termasuklah; Equisetum Debile Roxb, Pericarpium Citri Reticulata, Fructus Hordei Gerimiatus, Poria, Rhizoma Alismatis, Herba Agastachis, Fructus Crataegi, Raphaini air mani dan Oolong (kadang-kadang dipanggil Wu panjang).

Kekurangan kalium boleh menyebabkan masalah otot, lumpuh dan aritmia jantung yang boleh membawa maut. Satu lagi hasil yang serius adalah bahawa anda kekal boleh merosakkan saluran gastrousus anda (colon) supaya ia tidak akan berfungsi tanpa julap dan bahan perangsang. Perkara pertama yang anda perlu memahami adalah bahawa teh langsing herba yang mengandungi bahan-bahan yang akan membantu meningkatkan kadar metabolisme semulajadi badan anda. Apabila ini berlaku, anda pada dasarnya memproses makanan dengan cara yang sedikit berbeza.

Ianya terbukti membantu tahap kolesterol yang lebih rendah, quickens metabolisma dan memperbaiki fungsi badan anda untuk membakar lemak badan yang tidak diingini yang membantu dalam penurunan berat badan dan badan turun. Terdapat penyelidikan perubahan berat badan dalam masa seminggu bermula untuk minum teh dan minum dua kali dalam sehari selepas makan. Ia merupakan gabungan unik kuat teh hijau yang berkesan untuk mengurangkan berat badan.

Kesan minum teh sebagai tambahan kepada buah-buahan yang penuh mempunyai diet atau gentian boleh mengurangkan kolesterol oleh membantu membuang toksin dari badan, daripada sistem penghadaman, membersih dan memberi manfaat yang maksimum. Keputusan hebat banyak minum teh untuk melengkapi diet regimen adalah bahawa ia meningkatkan metabolisma serta meningkatkan imuniti, memberi peluang yang kedua pada permulaan yang sihat badan.

Teh ini dikatakan memberi manfaat kepada perkembangan otak yang sihat juga. Teh hijau mempunyai bahan yang di dalamnya disebut EGCG yang dikatakan untuk membantu membaiki sel-sel otak yang rosak. Kajian telah dibuat banyak warga tua di China, yang minum teh pelangsing secara tetap dan mereka didapati mempunyai kadar yang lebih rendah daripada Penyakit Alzheimer.

Berat herba adalah lebih selamat dan lebih lembut daripada yang keras ke atas pil diet kaunter. Terdapat juga pil diet herba yang menggunakan teh hijau sebagai bahan utama. Terdapat banyak alternatif semulajadi untuk menurunkan berat badan. Teh pelangsing bukan sahaja membantu anda kehilangan berat badan tetapi mereka juga boleh membantu untuk meningkatkan tahap kesihatan anda.

Satu tambahan berat badan yang telah menjadi semakin popular dengan kami orang-orang yang “normal” dan selebriti yang sama adalah herba yang slimming tea yang digunakan bersama-sama dengan senaman yang sihat dan seimbang dan ramai di antara mereka seolah-olah bahan utama sama – teh hijau mengandungi ekstrak.Ekstrak Teh hijau adalah nama yang telah menjadi agak biasa dengan produk penurunan berat badan dan makanan tambahan dan terutamanya teh herba pelangsingan.

Cayenne juga digunakan kerana capsaicin di dalamnya. Capsaicin boleh melakukan keajaiban bagi saluran penghadaman dan pembakaran lemak. Melukakan hati dapat membantu dalam meningkatkan suhu badan, atau thermogenesis, supaya ia boleh membakar lemak dengan lebih berkesan sebagai sumber tenaga. Begitu juga, terdapat kelp, yang boleh meningkatkan kadar metabolisme dengan merangsang Tiroid untuk lepaskan hormon. Satu lagi herba berat kehilangan bahan telah Tempahan mendapati perlu menggalakkan sumbangan kepada penurunan berat badan. Herba ini dikenali sebagai hoodia gordonii, atau sekadar hoodia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *