Kerja budak 300 Vs Bodyweight 500 bersenam

Kerja budak 300 Vs Bodyweight 500 bersenam

“300? senaman adalah tetap sangat terkenal bersenam yang digunakan untuk membantu para pelakon dan krew di dalam filem “300? dalam borang. Craig Ballantyne mempunyai model sendiri senaman ini yang boleh diakui sejak Bodyweight 500.

Apakah perbezaan di antara senaman ini dua, dan 1 yang lebih baik?

Menurut penulisan Kesihatan lelaki tulen mengenai Gerard Butler, dan di mana senaman 300 sangat mula-mula muncul, 300 bersenam adalah hanya satu “hak laluan.”

Dalam erti kata lain, tidak semua pelakon yang bersesuaian dilakukan, dan sudah pasti tidak bersenam hanya digunakan dalam rutin pengajaran mereka. Sebenarnya, MarkTwight, jurulatih dari krew 300, secara jelas menyatakan bahawa anda tidak perlu melakukan kerja yang banyak lebih dari dua kali.

Perkara yang paling dekat untuk Mark Twight yang telah membuat penggunaan dengan masa adalah Crossfit. Klik di sini untuk maklumat tambahan pada Crossfit.

Dan menurut Craig Ballantyne, bersenam 300 harus tidak boleh bekerja secara mingguan. Anda boleh menjalankan ia sebaik sahaja bulan, tetapi mengajar seperti peringkat keamatan yang besar tanpa pemulihan yang betul akan menetapkan diri anda untuk kegagalan.

Bodyweight 500, sebaliknya adalah pelan senaman yang sebenar. Ia bermula dengan 100 Bodyweight asas dalam minggu satu dan kemudian beransur-ansur berkembang sebanyak bodyweight 500 bersenam.

Konsep utama di sini adalah bahawa anda kemajuan terutamanya berdasarkan tahap kecergasan anda. Bagi sesetengah orang, ia mungkin mendapat hanya 4 minggu untuk jumlah Bodyweight 500. Untuk orang lain, ia mungkin mengambil sehingga lapan minggu.

Pengajaran utama di sini adalah hakikat bahawa apabila memulakan apa-apa jenis program keamatan yang besar, ia adalah lebih baik untuk memulakan lembap dan berterusan daripada untuk yang melompat betul ke dalamnya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *