Keratosis Suria – jalan kejayaan

Keratosis Suria – jalan kejayaan

Jika ada apa-apa nasihat yang anda perlukan untuk belajar semasa perjalanan liar ini “kita” panggil hidup, ia akan menjadi, ia adalah lebih baik untuk selamat daripada Maaf. Mengapa anda bertanya? Baik, kerana ia adalah precancer kulit yang paling biasa. Dicetuskan kerana overexposure cahaya matahari di sekitar muka, leher dan tangan.
Ya, kata-kata yang “tidur dengan ikan” boleh berhubungan dengan kulit yang tidak dilindungi, unwatched. Dan biasanya merah atau pink dalam warna dengan skala yang putih.
Jadi, tuan-tuan dan Puan-puan untuk mencegah atau merawat keadaan kulit yang dahsyat ini mengambil tangan anda dari tetikus dan terus membaca.
Perlu tahu fakta-fakta mengenai AK
Warna dan saiz actinic keratosis ditentukan oleh tahap keadaan kulit. Malah, jika urusan untuk mencapai kanser kulit dari actinic keratosis kadar disembuh adalah 95% apabila terdapat dalam peringkat yang awal.
Ia juga mempunyai bahagian luar yang kasar yang boleh, dalam sesetengah kes, menjadi sakit dengan pakaian atau manusia. Jadi, langkah pertama sepatutnya dapat mengetahui rawatan yang berkesan menyembuhkan apa yang boleh menjadi penyakit yang dahsyat dalam hidup anda.
Sebaik sahaja ini diakui dan diminta, pembangunan AK akan terhenti wujud – mula menggunakan produk penjagaan kulit semula jadi atau Petua dalam rutin harian anda. Jadi, sila baca tip-tip berikut mengenai rawatan penjagaan kulit semula jadi untuk AK anda:.
Sembuh – penjagaan kulit asli
Matahari pengumpulan meningkatkan risiko mendapat actinic keratosis, dan mungkin, kanser kulit.
Seluar jeans ketat, topi bole lisut dan baju Kapas adalah semua item yang disyorkan untuk menyekat sinar ultraviolet tetapi tidak mencukupi jika anda ingin menyekat sepenuhnya, jadi berhati-hati.
Ia adalah penting untuk menggunakan pakaian tenunan, topi bole lisut, seluar jeans ketat dan baju kapas untuk berus dari sinar UV yang titisan bahan matahari. Terutamanya di musim panas Bilakah memperhebatkan sinar UV.
Selain itu, pastikan untuk menjauhkan diri daripada radiasi ultraviolet, dalam erti kata lain, tanning salon.
Sebagai contoh, rembesan siput, minyak pokok teh dan peptida tembaga.
Produk penjagaan kulit semula jadi – ia amat disyorkan apabila menghidap AK penggunaan produk penjagaan kulit semula jadi atau bahan-bahan dalam produk-produk yang anda beli. Sinaran ultraviolet dari mekanisme ini adalah begitu merbahaya dermatologi amaran terhadap Menyamak dalaman.
Sukar untuk percaya, tetapi menggunakan kaedah mudah ini setiap hari akan membantu mencegah dan merawat actinic keratosis. Jika Tip-Tip ini belum digunakan dari masa ke masa, peluang yang slim mengenai keputusan yang positif. Sebelum menggunakan tips ini Sila bercakap dengan doktor. Selepas ini dilakukan, di jalan raya untuk kesihatan dan penampilan kulit iri hati terletak berhampiran.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *