Keras Gainers: Bangunan otot salah faham yang akan membuat anda nipis

Keras Gainers: Bangunan otot salah faham yang akan membuat anda nipis

Saya sering mendapat e-mel yang datang dari gainers sukar mencari panduan tentang bagaimana untuk menambahkan berat badan serta membina otot. Yang pada umumnya pergi sesuatu seperti ini:

“Jadi saya 5″ 11, dan yang tiga puluh ratus Kg… Saya benar-benar mengambil banyak makanan sehari-hari dan masih, saya tidak boleh mempunyai keupayaan untuk meletakkan sebarang saiz otot yang besar. Saya bersenam dan menggunakan rintangan latihan setiap hari dan saya tidak benar-benar meletakkan pada apa-apa jenis tambahan berat badan. Sekarang saya sedang memakan pil pembangunan otot seperti serbuk protein, creatine, Appeton mendapat berat badan, dan beberapa yang lain-lain. Aku tahu aku seorang orang yang atlid itu saya benar-benar perlukan bantuan!”

Ini kelihatan apa-apa seperti anda? Adakah anda seorang atlid yang benar-benar pergi ke gimnasium setiap hari, Makan segala-galanya di sisi dan digunakan setiap tambahan baru yang mendapat ke klinik?

…Dan kemudian selepas semua bahawa tempoh masa, usaha dan kerja keras, anda masih kurus?

Sekarang, saya bercadang untuk membongkar beberapa bangunan otot misguided kepercayaan untuk anda – dan saya juga merancang untuk menyediakan anda dengan atur cara yang anda boleh mula menggunakan hari mula berat badan dengan cepat.
Mitos #1: Gainers keras perlu melatih setiap hari untuk meningkatkan berat badan tambahan

Ini benar-benar merupakan salah satu misbelief terbesar yang saya perhatikan gainers sukar membuat sentiasa. Jurnal bina badan dapat anda percaya bahawa berat badan yang kerap latihan senaman sesi enam hari seminggu adalah satu-satunya cara yang anda akan dapat besar.

Ini adalah satu penipuan yang lengkap!

Mengambil maklum, orang-orang yang hanya mendapat besar daripada mengikuti jenis rutin senaman yang tidak siuman sebenarnya didorong steroid lelaki dan beberapa orang lelaki lain yang pintar cerdas secara genetik.

Hakikatnya, ini adalah pada dasarnya kaedah yang paling teruk bagi gainers keras seperti anda dan saya untuk pergi. Kenapa begitu? Terutamanya kerana ia membawa kepada over-exerting. Badan pada dasarnya boleh tidak mendapatkan semula cukup cepat dalam senaman anda yang lepas. Jadi jika anda bersenam setiap hari yang ketiga, anda akan benar-benar melakukan lebih banyak kerosakan – dan buntuk tisu-tisu otot anda dari berkembang!

Supaya Kumpulan otot anda meningkatkan mereka perlukan masa dan tenaga untuk memulihkan dan ambil semula. Semudah itu. Oleh yang demikian, tidak pernah bersenam 2 hari berturut-turut. Saya lebih suka sehari tiga dipisahkan program yang memberikan rehat yang baik di antara out kerja-kerja anda dan membantu anda kembali ke gimnasium lebih besar dan lebih kuat berbanding dengan apa yang anda telah sebelum.
Mitos #2: Anda sedang sudah memakan banyak makanan

Tidak anda tidak! Ini boleh menjadi satu masalah besar yang lebih banyak yang akan meletakkan anda balik dari mencapai otot-otot yang anda benar-benar mahu…

Aku benci untuk menjadi yang memberitahu anda ini, tetapi apabila anda tidak berat setiap minggu, selepas itu, anda tidak semestinya anda memakan seberapa banyak yang anda fikir anda!

Ia benar-benar tidak mengapa walaupun, terutamanya kerana saya telah bersalah daripada bahawa apabila saya mula. Saya percaya saya sedang memakan Tan makanan setiap hari. Walau bagaimanapun apabila saya pada dasarnya dikira apa yang saya dimakan, kerana ternyata saya telah telah hanya memakan berhampiran 2500 kalori!

Itulah sebabnya saya tidak berkembang!

Saya akan membekalkan anda dengan formula yang digunakan sekarang yang akan menunjukkan kepada anda betapa banyak anda perlu makan supaya dapat meletakkan berat badan. Di sini adalah:

20 x bodyweight sendiri = pengambilan kalori harian

Anda perlu mengambil sendiri bodyweight didarabkan dengan 20 dan itulah berapa pengambilan kalori harian yang anda perlu makan supaya dapat mula membuat keuntungan.

Apabila anda berpegang kepada formula ini anda akan jauh lebih dekat makan jumlah kalori yang anda perlukan untuk mula mendapat otot-otot yang betul. Secara semula jadi, Semua orang adalah berbeza dan anda mungkin memerlukan lebih banyak atau lebih kurang. Ia bergantung kepada berapa aktif anda mungkin sepanjang hari. Kais aktiviti berat satu tidak, anda akan membakar kalori lebih tinggi. Oleh itu lebih banyak kalori anda akan mahu untuk mencuba untuk makan.

Tetapi idea bahawa anda hanya perlu tahu jumlah yang anda benar-benar makan setiap hari! Badan akan hanya berkembang apabila ia menerima lebihan nutrien yang. Jika anda tidak makan cukup, seluruh tubuh anda tidak boleh membangunkan tisu-tisu otot yang baru.
Mitos #3: Jenis pil ini akan membangunkan otot

Pemakanan tambahan tidak membangunkan otot jisim. Bina badan yang serius, pemadat badan anda dengan makanan, dan mencapai banyak tidur membina jisim otot.

Suplemen pemakanan boleh membantu anda menjana otot jisim. Tetapi tidak masuk ke dalam persepsi palsu bahawa apa-apa jenis tambahan akan melakukan kerja dalam kes anda. Realitinya adalah, bagi mereka yang tidak melakukan rutin senaman yang betul… Jika pelan diet anda menghisap… Jika anda kerap menerima hanya 5 jam tidur satu malam… Kemudian anda boleh membelanjakan $500 setiap bulan semua makanan tambahan kesihatan yang anda mahu, dan anda tidak akan mendapat satu paun!

Jika ia tidak tendangan di pantat, kemudian saya tidak mempunyai idea apa. Banyak lelaki meletakkan kad kredit untuk makanan tambahan. Pada pendapat saya ia adalah kerana menarik “pantas dan terus-terang tetap.” Ini adalah hanya perniagaan tambahan apa yang mahu anda berfikir!

Dan lagi saya ingin bertanya kepada anda… Hanya Bilakah kali terakhir anda benar-benar mengambil suplemen dan diperoleh sepuluh paun otot besar-besaran?

Tidak pernah.

Hakikatnya pemakanan suplemen boleh membantu sedikit. Mereka boleh membantu anda benar-benar berasa lebih dinamik… Mereka mungkin meningkatkan testosterone agak… Mereka boleh membantu anda mendapatkan lebih banyak kesihatan protein dalam diet anda… Mereka boleh meningkatkan peluang anda untuk memartabatkan berat… Walau bagaimanapun, ini semua sedikit, faktor-faktor yang tidak ketara berbanding dengan gambar yang lebih besar untuk membina jisim otot.

Benar-benar tidak dapat menggantikan kaedah latihan berat badan besar, berat keuntungan diet dan tidur yang lama. Jadi mengapa tidak kami bersetuju berhenti menyalahkan cara pemakanan Diet. Malah, jika anda mula-mula, saya akan secara peribadi walaupun mengesyorkan anda mengalih keluar semua makanan tambahan dan melabur wang tersebut dalam mendapatkan makanan keseluruhan yang lebih! Itulah tempat sebenar yang akan membantu anda mendapatkan berat badan.

Manakala pemenang yang keras diri saya saya tahu otot bahawa pembangunan mungkin kelihatan mencabar pada mulanya… Tetapi apabila anda meletakkan banyak biasa mitos untuk berehat ia akan lebih mudah dan lebih menyeronokkan. Hanya kerana sebaik sahaja anda mengetahui kebenaran, dan mula meletakkan ke tindakan strategi anda menguasai, itulah apabila anda mula mencari kacang kenaikan yang akan astonish mungkin diri anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *