Kepentingan mencari rekod kematian New York dalam talian

Kepentingan mencari rekod kematian New York dalam talian

Mempunyai akses kepada rekod-rekod kematian New York adalah kini lebih mudah dan lebih cepat berbanding dengan cara sebelum ini; Terima kasih kepada World Wide Web. Perkembangan ini sudah tentu telah membantu banyak individu. Ramai daripada mereka yang kini tinggal di negeri New York mempunyai komputer yang mempunyai sambungan Internet, di kediaman mereka, yang pada dasarnya diperlukan utama memulakan carian dalam talian. Juga, seseorang mesti mempunyai pengetahuan asas dalam melayari Internet.

Sebelum ini kemajuan, orang mesti membayar lawatan ke New York Negeri Jabatan Kesihatan, Pejabat rekod penting Kerajaan untuk mendapatkan salinan rekod kematian yang difailkan di rantau ini. Dokumen-dokumen dalam fail bertarikh cara kembali 1881, tidak termasuk yang didokumenkan di Albany, Buffalo dan Yonkers sebelum 1914. Dua jenis maklumat kematian boleh dipesan dari agensi ini; iaitu, suatu salinan yang diperakui dan Salasilah yang menyalin.

Setiap salinan fail yang diminta dikeluarkan bagi sejumlah kos, yang bergantung kepada jenis data yang anda hendak Cari. Bagi tiap-tiap salinan yang diperakui, kos adalah $15, manakala $11 perlu diberi bagi setiap salinan rekod Salasilah. Permintaan untuk fail pada kematian yang didaftarkan sebelum tahun 1914 hanya diiktiraf di Pejabat tempatan. Individu hanya dibenarkan untuk mendapatkan maklumat kematian atas sebab-sebab yang genealogical jika rekod yang diperlukan telah disimpan sekurang-kurangnya 50 tahun.

Selain caj yang ditetapkan yang perlu diselesaikan bagi fail-fail ini, pemohon juga diminta untuk mengemukakan lain-lain keperluan. Salah satu daripadanya adalah untuk benar-benar mengisi borang pesanan yang boleh diperolehi dari bahagian yang diberi kuasa atau dari laman web Negeri. Borang tersebut perlu diisi dengan maklumat penting mengenai orang yang mati, seperti nama, alamat, masa, tempat dan punca kematian, pakar perubatan yang merawat dan banyak lagi.

Menjalankan carian melalui cara-cara lama yang agak memeritkan dan memakan masa. Untuk manfaat orang ramai, kerajaan akhirnya telah memindahkan maklumat penting ini kepada pelbagai laman web bagi pembelian yang mudah dan cepat. Data ini biasanya diberikan untuk benar-benar percuma. Selain daripada Perkhidmatan costless kerajaan, beberapa pembekal rekod peribadi telah juga muncul di Internet dengan tujuan untuk memberikan sokongan berkualiti tinggi.

Rekod-rekod kematian terdiri daripada butir-butir yang bernilai daripada orang yang meninggal dunia; Itulah sebabnya mengapa ia perlu diperolehi daripada pembekal yang boleh dipercayai. Bertentangan dengan perkhidmatan tersebut tanpa sebarang kos, jenis berbayar boleh menjawab semua keinginan anda untuk yang tepat, menyeluruh dan laporan tempat. Apa anda perlu lakukan adalah memilih lokasi sesuai Cari, butir-butir penting input dan mengharapkan untuk keputusan untuk tiba di saat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *