Kepentingan Bin Lookup untuk peniaga-peniaga dalam talian

Kepentingan Bin Lookup untuk peniaga-peniaga dalam talian

Jika anda menjalankan perniagaan yang melibatkan peruncitan Perkhidmatan atau komoditi yang orang sebagai Wang, maka anda juga mesti dipengaruhi oleh kebangkitan e-dagang di dunia ini. E-dagang telah menjadi satu fenomena Tempahan popular dengan orang-orang di seluruh dunia mengambil ke internet dan membeli perkara-perkara yang mereka perlukan atau ingin menggunakan kad kredit atau debit mereka untuk menyelesaikan transaksi itu.

Barangan tersebut kemudian dihantar ke lokasi yang diingini. Ini adalah di mana orang-orang yang mengambil kesempatan daripada lacunas prosedur tertentu untuk memenuhi hujung mereka.

Penipuan kad kredit di internet telah rampaging di seluruh dunia maya untuk masa yang lama sekarang. Tidak kira di mana anda melihat, anda akan menemui orang-orang yang berusaha swindle lain untuk hujung peribadi mereka sendiri. Inilah di mana konsep untuk Lookup BIN kesan sendiri untuk menjadi sebahagian penting daripada Keselamatan transaksi tersebut.

BIN lookup Perkhidmatan ialah perbandingan mudah Tong, yang terdiri daripada digit pertama enam belas angka nombor kad kredit. Ini seterusnya mendedahkan satu set maklumat mengenai kad kredit, yang diekstrak daripada senarai BIN Lookup dari pra yang dibuat pangkalan data.

Maklumat ini mungkin termasuk butir-butir seperti lokasi pengeluaran kad kredit atau debit bersama-sama dengan butir-butir lain terbitan seperti nama bank dan lokasi, dan sebagainya.

Sistem BIN Lookup bertujuan untuk memastikan maklumat tertentu asas mengenai Pemegang Kad yang disediakan kepada orang yang menerima Kad. Ini membolehkan mereka berasa dalam erti kata sedikit sedikit pada mudah apabila menerima apa-apa transaksi kewangan. BIN Lookup perkhidmatan yang terdapat di seluruh internet tanpa terlalu banyak carian yang diperlukan.

Anda boleh menggunakan mana-mana perisian BIN Lookup yang betul untuk mendapatkan maklumat yang anda perlukan. Perisian sedemikian sering dihubungkan terus kepada pangkalan data yang sentiasa dikemaskini maklumat beribu-ribu kad kredit dan kad debit di seluruh dunia. Semua orang perlu lakukan adalah memuat turun perisian BIN Lookup ini dan salib mengesahkan butir-butir yang menggunakan nombor BIN Lookup.

Perisian BIN Lookup tersedia mungkin perlu dimuat turun atau juga boleh digunakan dalam talian dengan yang mudah tebukan nombor-nombor yang mengakibatkan butir-butir terperinci yang telah diekstrak di klik butang. Butir-butir ini sering tulen dan lagi jumlah maklumat yang disediakan oleh satu BIN Lookup Perkhidmatan mungkin berbeza dari yang lain. Perbezaan dalam menentukan kualiti perkhidmatan. Oleh itu satu perkara lain itu mungkin perlu dilakukan apabila menggunakan perkhidmatan perisian tersebut adalah untuk mencari perkhidmatan dan kualiti.

Terdapat perkhidmatan BIN Lookup yang mungkin mengenakan caj untuk maklumat lanjut. Walaupun terdapat apa-apa yang salah dengan itu, seseorang mungkin mahu berhati-hati dengan jumlah mereka yang dikenakan. Malah untuk memastikan perkara-perkara, mereka mungkin mahu menyemak beberapa Ulasan sebelum benar-benar menggunakan perkhidmatan yang ditawarkan. Lagipun, ia adalah satu wang dalam setiap cara yang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *