Kepentingan bentuk-bentuk Kesihatan sial orang-orang

Kepentingan bentuk-bentuk Kesihatan sial orang-orang

Menukar doktor sepatutnya yang besar daripada Perjanjian sehingga faktor anda di sepanjang masa menghabiskan mengisi semua kertas kerja dan borang-borang yang banyak akan selesai. Ia seolah-olah bahawa setiap tahun terdapat tambahan kertas kerja yang wajib dan mesti diisi dan semua ini boleh menjadi agak hangat. Walaupun kebanyakan doktor akan cuba memastikan kertas kerja sekurang-kurangnya, pesakit benar-benar reexamines sebab-sebab yang mendorong perubahan untuk menjustifikasikan kerja-kerja tambahan hanya untuk menetapkan dan menunggu dan memberikan wang mereka.

Apabila ia datang untuk kertas kerja, ia adalah penting bukan sahaja membacanya dengan teliti tetapi untuk menjawab dengan beberapa pemikiran yang diberikan untuk soalan-soalan. Sebahagian daripada pengepala dan, dengan kertas akan meminta sejarah kesihatan keluarga dan ia adalah maklumat penting untuk doktor mempunyai rekod. Walaupun anda mungkin tidak dapat ingat semua pembedahan atau ubat-ubatan yang Datuk dan nenek anda pada kedua-dua belah Keluarga telah mengambil atau telah dan apa di antara saudara-mara jauh anda meninggal dunia akibat. Semua maklumat ini permintaan boleh mendapatkan sedikit membosankan, tetapi maklumat ini dapat membantu doktor mendiagnosis risiko kesihatan yang boleh didapati yang anda mungkin hadapi.

Ramai orang benar-benar tidak sedar bagaimana faktor genetik ke dalam Kesihatan dan jujur ia memainkan peranan yang lebih besar daripada kebanyakan orang pernah boleh mengakui. Penyakit yang serius yang dijalankan dalam keluarga anda yang membuatkan anda lebih cenderung untuk menjadi mangsa mereka juga dan ini adalah maklumat yang doktor anda boleh dapati sangat berguna.

Hak bergerak bersama-sama dengan kertas kerja yang anda akan perlu mengisi borang-borang kewangan insurans kesihatan, jenis bayaran dan borang pelepasan supaya mereka boleh mendapatkan maklumat tentang rawatan anda yang sebelumnya dan laporan doktor. Ia adalah penting bahawa anda memahami bentuk-bentuk ini, dan apa yang mereka minta dan mengapa. Ini akan membuatkan anda lebih tepat serta membolehkan anda tahu apa yang dijangkakan daripada anda sebagai pesakit.

Ia adalah penting untuk memastikan bahawa anda menawarkan doktor penuh pendedahan dan biarkan dia tahu betul-betul apa yang sedang berlaku dengan anda Kesihatan Bijaksana. Pastikan tidak berus lalu maklumat yang doktor anda mungkin perlu semata-mata kerana ianya memalukan atau kerana anda fikir bahawa ia tidak penting. Setelah semua fakta-fakta yang lebih baik akan membolehkan doktor anda untuk membantu mendiagnosis dan merawat masalah anda dengan betul dan tanpa mereka boleh mengambil lebih lama untuk mencari punca masalah kesihatan anda.

Doktor tidak minta maklumat untuk digunakan bagi apa-apa selain daripada menentukan cara terbaik untuk melayan anda sebagai pesakit berdasarkan isu-isu kesihatan yang lepas atau ada sebab untuk berasa bimbang dengan isu-isu yang mungkin genetik dalam alam semula jadi. Maklumat terperinci yang lebih tepat anda boleh menyediakan doktor yang lebih cepat mereka boleh mencari punca isu-isu kesihatan anda dan menawarkan bantuan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *