Kepada “Shock Absorber sukan Bra’ Breasted besar wanita

Kepada “Shock Absorber sukan Bra’ Breasted besar wanita

Jika anda seorang wanita saiz campur dengan dada yang besar, ia adalah sangat penting bagi anda untuk mencari jenis yang betul plus saiz bra. Kerana tujuan asas memakai coli untuk payudara anda memberikan sokongan yang diperlukan, anda akan perlu mengenalpasti dengan jelas jenis bra yang akan sesuai dengan anda.

Salah-satu peraturan mudah di sini adalah bahawa lebih besar payudara anda, yang lebih penting daripada coli yang anda pakai.

Wanita mempunyai besar hampir tidak boleh pergi tanpa coli, kerana ia boleh membawa kepada belakang, sakit bahu dan leher tetapi juga boleh menjadi amat tidak selesa. Sekarang jika anda seperti kebanyakan wanita, anda akan suka coli yang tidak hanya baik mencari tetapi juga memberikan payudara anda yang menyokong kuat yang menghalang sakit, kendur dan keletihan. Selain itu, wanita mempunyai besar memerlukan coli yang kuat, kukuh, yang membuat mereka berasa selesa.

Coli underwired menyediakan perkara tersebut. Mereka mempunyai wayar yang diletakkan di dalam bentuk lengkok separa bulat yang betul-betul di bawah cawan tersebut. Ini mengakibatkan menyediakan tambahan mengangkat dan menyokong bahawa banyak wanita yang memerlukan.

Ia adalah tepat untuk sebab-sebab ini yang coli ini telah berkembang dengan cepat menjadi salah satu daripada jenis-jenis yang paling popular. Begitu banyak supaya hari ini, anda akan mempunyai masa nyata sukar untuk mencari coli yang tidak mempunyai wayar yang di dalamnya.

Walaupun ia adalah benar bahawa mereka memberikan payudara anda lebih banyak Lif, sesetengah wanita mendapati mereka agak tidak selesa dan memilih coli wayarles bukannya. Ini benar-benar adalah pilihan yang sangat peribadi. Sesetengah wanita yang bersumpah oleh mereka manakala lain-lain melekat tanpa wayar.

Satu-satunya cara untuk mengetahui yang jenis dua ini bekerja untuk anda adalah untuk mencubanya. Pilih mana-mana orang yang membuat anda berasa lebih selesa dan menyediakan anda dengan sesuai disampiri.

Bagi ibu-ibu kejururawatan… Perkataan nasihat. Anda tidak perlu tidur memakai underwire bra. Kejururawatan ibu juga harus berhati-hati apabila mengenakan mereka. Pastikan bahawa wayar di dalam coli adalah meletakkan tekanan tidak wajar pada payudara anda. Ini boleh menyebabkan saluran-saluran susu yang semakin disekat, menyebabkan mastitis.

Walau bagaimanapun, apabila ia datang untuk bersenam atau bersenam, saya dapati awal bahawa coli sukan saiz plus memerlukan lebih banyak sokongan daripada anda kerap plus saiz bra. Sebab itu adalah jelas. Wanita dengan payudara besar mempunyai cabaran menjaga buah dada mereka di tempat apabila bekerja. Anda tidak mahu memakai coli yang longgar ketika bersenam atau anda akan kendur tahun sebelum masa anda! Anda perlu untuk menyerap kejutan bekerja.

Best plus saiz “coli sukan shock absorber” perlu mempunyai tali yang luas, bebas-regangan untuk payudara ditambah sokongan sementara menghalang bahu ketidakselesaan. Neckline tinggi perlu mempunyai perlindungan penuh dan penuh kembali, dengan salib tali, akan menyediakan semua sokongan dan keselesaan. Dengan bersungguh-sungguh dalam mudah, “coli sukan shock absorber” perlu mempunyai penutupan cangkuk dan mata Penyambut mudah dan yang bersih-selesai lapisan untuk mengelakkan ketidakselesaan dan chafing. Ia hendaklah direka untuk aktiviti-aktiviti berimpak tinggi seperti berlari, Berski, senamrobik, Menunggang Kuda, Berbasikal dan sebagainya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *