Kenyataan mengenai gelang ionik

Kenyataan mengenai gelang ionik

Gelang ionik adalah sangat penting kepada penyenggaraan pengionan badan seseorang dan mempunyai kesan yang besar terhadap lifeforce tenaga badan, kadang-kadang dirujuk sebagai ki. Ion-ion negatif yang diperlukan oleh badan untuk mengawal imbangan dan memastikan kerja perlu mendapatkan diturunkan di potensi hasil daripada hubungan rakyat dengan teknologi yang berlebihan. Badan yang berhasrat untuk anda untuk mengekalkan keseimbangan dan berfungsi dengan baik. Terdapat pelbagai perkara yang boleh mencetuskan ketidakseimbangan Ionik pada orang, akibat hidup moden. Semua faktor-faktor ini menyebabkan ia perkara-perkara yang menjadi dua kali sebagai keras untuk badan. Ion-ion positif yang akan dikeluarkan oleh alat elektronik sekeliling kita sangat akan diserap oleh tubuh melalui pencemar berbahaya ghaib yang disebut sebagai radiasi.

Dalam kes di mana badan mempunyai ion-ion positif yang terlalu banyak dan tidak cukup ion negatif, badan adalah lebih cenderung untuk berasa tertekan, letih dan muram. Keadaan yang memberi kesan dalam sistem yang lengkap yang membawa pada badan rasa lelah, letih, dan selalu cepat marah. Tahap ion-ion yang positif dalam badan yang tidak mengaktifkan perasaan yang tidak menyenangkan dan tingkah laku emosi.

Ion negatif adalah sangat penting untuk badan berfungsi kerana mereka hanya membantu meningkatkan imuniti. Sebagai tambahan kepada gelang ionik, ion negatif boleh terkumpul dari pelan diet yang penuh dengan makanan yang beralkali seperti sayur-sayuran dan buah-buahan. Makanan ini menentang keasidan dalam badan disebabkan oleh ion-ion positif. Ion-ion negatif akan juga kaya dengan udara sekitar tempat-tempat yang tenang dan meremajakan pantai, berhampiran di air terjun, kawasan luar bandar, gunung, hutan, serta bahagian dengan kurang penduduk atau ketumpatan rendah penambahbaikan teknologi.

Soalan, Walau bagaimanapun, kami sibuk membolehkannya menjadi amat sukar bagi kita untuk mempunyai dos kami makanan yang kaya dengan alkali, dan mempunyai tidur yang cukup. Untuk ini, gelang ionik lakukan begitu banyak. Kita boleh menjemput semua ion negatif yang kami perlukan melalui mereka, dan dalam cara yang agak lebih bebas-tekanan.

Peranan utama gelang ionik yang negatif adalah untuk mengurangkan elektrik statik di dalam badan, sekali gus mengharmonikan ion-ion positif dan negatif dalam sistem. Ini dilakukan kerana electropolarization di mana gelang yang menyerap tenaga elektrik statik dan reinstates keseimbangan semulajadi tenaga dalam badan. Gelang ion negatif, yang juga datang dalam pelbagai jenis, terdiri daripada logam dan saintifik komposisi asli yang diadun untuk menggalakkan keseimbangan aliran tenaga. Banyak gelang ini terdiri daripada aloi logam tertentu yang lengkungkan seperti gelang cuff yang dengan dua tiang pada kedua-dua hujung yang memperoleh peraturan imbangan ion.

Dua dikenali nama jenama yang membuat gelang ion negatif termasuk gelang Q-Ray dan Trion Z. Gelang Trion Z dikatakan mengandungi Khas tekstil dan menyusahkan perubatan-gred magnet yang mengandungi ion negatif yang menghasilkan mineral. Beberapa walaupun berasal dari titanium, elemen yang telah dikenalpasti sebagai salah satu daripada beberapa yang terkuat di dunia.

Reda dan keletihan, tekanan rasa sakit dari kecederaan yang hanya di tepi yang anda boleh mendapat dari gelang ion negatif. Lain-lain keputusan yang indah merangkumi koordinasi motor yang lebih baik, lebih cepat kelajuan pergerakan dan suppleness, memperbaiki peredaran darah dan keseimbangan yang lebih baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *