Kementerian penyembuhan mengajar fakta-fakta mengenai kepahitan dan Kesihatan

Kementerian penyembuhan mengajar fakta-fakta mengenai kepahitan dan Kesihatan

Kepahitan adalah satu tersumbat untuk menerima kesembuhan dan penyembuhan semulajadi. Dosa yang memisahkan kita daripada Tuhan dan pemisahan yang mempengaruhi kita rohani serta fizikal. Kepahitan yang tersumbat untuk penyembuhan dan racun yang batin yang berkuat kuasa dan menjangkiti badan fizikal kita. Penyembuhan Kementerian menyediakan ajaran hidup berubah kepahitan.

Kementerian penyembuhan pakar dalam membantu orang lain mencapai kesihatan dan keutuhan dan mengajar penting alat untuk melepaskan kepahitan dalam yang mencipta tersumbat untuk penyembuhan dan membawa kepada doa-doa yang tidak terjawab. Tandakan 11:25 dan ketika kamu berdiri solat, memaafkan, jika kamu mempunyai sepatutnya terhadap mana-mana: bahawa bapa kamu juga yang ada di langit boleh memaafkan anda trespasses anda. Kepahitan boleh dibandingkan dengan minum racun sambil berharap bahawa anda akan marah dengan orang itu akan mati. Kesan ini adalah serangan terhadap tubuh, jiwa dan semangat anda. Dendam melakukan perkara yang boleh memudaratkan badan minda dan hati. Terdapat pilihan yang dibuat antara kesihatan dan penyakit antara kepahitan dan keampunan. Kepahitan boleh menjejaskan orang lain dalam kehidupan kita kerana mereka berurusan dengan racun emosi yang menjangkiti dan mempengaruhi kita. Alkitab memberitahu kita bahawa kepahitan springs sehingga menyebabkan masalah dan dengan masalah ini, ramai orang akan defiled. (Ibrani 12:14-15)

Penyembuhan nasihat Kementerian: Jika anda telah mengalami penyakit fizikal anda juga perlu memeriksa kesihatan rohani anda. Kepahitan ini mengurangkan tekanan kepada badan yang membawa kepada penyakit. Kepahitan adalah disebabkan oleh PBB-ampun. Keampunan yang diperlukan untuk menerima penyembuhan dari kesalahan atau trauma. Kementerian penyembuhan mengajar bahawa PBB-ampun dan kepahitan menjadi toksin yang memupuk ketakutan dan kebimbangan kerana ia adalah berdasarkan tiga Tuhan dan manusia. Ianya keinginan terbesar Allah untuk melepaskan rahmat atas kehidupan kita dan untuk membawa penyembuhan tubuh fizikal serta emosi kita. Walau bagaimanapun, Rahmat Tuhan penyembuhan itu bergantung kepada kemahuan kami untuk pilihan untuk memaafkan orang lain dan dapat percuma kepahitan yang melepaskan racun ke dalam sistem kami. Racun ini perubahan kimia dalam badan kita dan menggalakkan dan penyakit. Kementerian disediakan yang mengajar butir-butir bagaimana untuk memaafkan dan bagaimana untuk melangkah ke dalam Rahmat Tuhan yang akan memberi penyembuhan kepada Roh, jiwa, dan badan anda.

Kesembuhan adalah perlu untuk mengalami penyembuhan fizikal. Kuasa Allah ada untuk membawa penyembuhan badan fizikal anda Namun, penyembuhan ini boleh disekat oleh kehadiran kepahitan atau tidak kekal lama. Kementerian menyediakan alat untuk mendapatkan percuma dalam usaha kepahitan. Kepahitan berusaha untuk menyebarkan dan mengembangkan dalam hidup kami. Ia terus berkembang dan merebak dan keinginan untuk sepanjang hayat anda. PBB-ampun adalah tidak melepaskan menyakitkan, kesalahan, dan kesalahan. Kepahitan sedang menghalang rekod Bisnis dan boleh termasuk tindakan balas melalui kritikan dan boleh termasuk corak lain berdosa seperti tingkah laku agresif yang pasif. Kepahitan juga akan engkau melalui kemarahan terhadap orang lain atau terhadap diri sendiri (self-harm, pemikiran ingin mati).

Mendapat percuma kepahitan dan mengalami penyembuhan rohani dan penyembuhan fizikal tersebut dapat dicapai. Pengampunan adalah satu alat yang berkuasa yang harus digabungkan dengan mempercayai. Pengampun lain akan melepaskan kesakitan dan berat salah bahan kesihatan rohani serta kesihatan fizikal. Allah mempunyai pemulihan bagi orang-orang yang memaafkan dan memeluk kebenaran yang terdapat dalam perkataan-Nya. Kementerian penyembuhan pakar dalam membantu orang ramai untuk mengatasi pahit penghakiman terhadap orang lain yang membawa penyakit fizikal dan menghalang penyembuhan yang terdapat melalui kematian dan kebangkitan Yesus Kristus. Alat untuk membantu anda dalam Pengampun: “mereka tidak tahu apa yang mereka lakukan.”Isa dibuat kenyataan beliau selepas sedang dipukul, ditolak dan disalibkan. (Luke 23:34) Ini adalah benar, mereka tidak tahu apa yang mereka telah kerjakan. Untuk maklumat lanjut mengenai mendapatkan set bebas daripada penyakit disebabkan oleh usaha Kementerian kepahitan Lawatan dalam talian penyembuhan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *