Kembara Berjalan Kaki penstabil lutut – lutut penyokong gigi bagi sokongan & kestabilan – menyokong diri anda semasa anda kenaikan

Kembara Berjalan Kaki penstabil lutut – lutut penyokong gigi bagi sokongan & kestabilan – menyokong diri anda semasa anda kenaikan

Adakah anda benar-benar mahu mendaki?

Adakah anda mempunyai masalah lutut yang akhir-akhir ini?

Kembara Berjalan Kaki 1.) & sakit lutut

Kembara Berjalan kaki adalah aktiviti luaran yang besar. Kedua-dua kami sudah tahu ini… Kita semua benar-benar mahu pergi Kembara Berjalan Kaki, tetapi menggugat adalah masa yang anda tidak boleh pergi jika tahap ketidakstabilan atau ketidakselesaan lutut anda berhenti anda. Pergunungan dan pemandangan akan pasti berada di sana, tetapi tiada cara yang anda akan dapat melarikan diri pada kenaikan besar jika lutut anda akan menyebabkan banyak masalah! Berat-ringan, Reka-bentuk profil rendah pendakap lutut boleh membantu anda apabila anda pergi untuk kenaikan, untuk membantu memberikan sokongan bermakna, menurun discomfot, dan perlindungan untuk lutut anda yang lebih baik.

2.) Banyak lutut Braces di pasaran

Anda mungkin sudah tahu bahawa anda memerlukan sesuatu untuk lutut anda apabila anda pergi Kembara Berjalan Kaki, tetapi kerana terdapat begitu banyak menyokong lutut di pasaran, ia mungkin sedikit sukar untuk memilih yang terbaik untuk keperluan anda. Maklumat percuma ini akan membantu anda dalam memilih sokongan lutut yang betul untuk keperluan peribadi anda sendiri. Kami akan memberikan anda maklumat ini tanpa cuba untuk menekan satu jenama anda!

3.) Senario di mana kesakitan & ketidakstabilan Flares apabila Kembara Berjalan Kaki

Banyak kali orang akan memberitahu kita bahawa masalah lutut mereka suar dalam sesetengah senario Kembara Berjalan Kaki. Biasanya ia adalah apabila mereka

A.) mendaki atau melompat

B.) menurun atau mendarat dari kenaikan

Biasanya ia adalah proses naik atau turun bukit atau gunung yang menambah sedikit lebih banyak tekanan kepada lutut anda. Jika anda mempunyai masalah lutut, kemudian anda mungkin berasa bahawa ia hanya menjadi lebih teruk dari tekanan yang boleh menyediakan senario tertentu ini.

4.) Lutut penyokong gigi & tujuan mereka

Pergerakan berlebihan dan menyakitkan boleh dikawal dengan menggunakan sokongan lutut lebih. Ini biasanya membantu untuk mengurangkan ketidakselesaan lutut, sokongan yang lebih baik, dan perlindungan untuk lutut anda. Pendakap lutut yang direka dengan baik dengan tidak perlu benar-benar besar berkesan, dan tidak mempunyai untuk menjadi benar-benar berat untuk menjadi kuat dalam reka bentuk. Dengan penambahbaikan dalam proses pembuatan yang anda boleh mencari pendakap lutut yang rendah dan ringan dalam reka bentuk dan ia boleh membantu untuk memberikan anda penginapan yang tidak dapat sokongan bermakna anda perlu untuk membantu anda meneruskan Kembara Berjalan kaki untuk masa yang lama!

Nasihat perubatan 5.)

Apabila ia datang kepada nasihat perubatan, ia adalah penting untuk bercakap dengan doktor anda. Maklumat percuma ini adalah maklumat kesihatan, nasihat bukan perubatan. Ia adalah penting untuk berkomunikasi dengan doktor anda jika anda berfikir bahawa anda mempunyai masalah lutut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *