Kelebihan Penyewaan kerusi berjemur

Kelebihan Penyewaan kerusi berjemur

Mencari sebuah kerusi berjemur untuk perniagaan anda pusat kecergasan atau kesihatan dan kecantikan boleh menjadi mahal. Apabila ia datang untuk menjaga kulit mereka, pelanggan mengharapkan standard tertinggi dalam Keselamatan dan kualiti, dan lagi, ini pasti datang dengan harga-tag dilampirkan. Membeli kerusi berjemur perdagangan yang baik adalah mungkin kos beribu-ribu paun – perbelanjaan yang ketara, terutamanya jika beberapa dikehendaki. Penyewaan kerusi berjemur boleh menjadi satu penyelesaian yang fleksibel dan kos efektif untuk masalah ini.

Pemajakan kerusi berjemur yang

Penyewaan kerusi berjemur menawarkan anda perniagaan pelbagai produk Menyamak berkualiti tinggi dengan kos yang terkawal, di samping membawa beberapa faedah-faedah lain. Ia pada dasarnya berfungsi sama cara seperti mana-mana urusan penyewaan: dengan pembayaran balik yang tetap, sering dibuat secara bulanan, anda boleh menggunakan produk untuk kehidupan kontrak. Kontrak-kontrak yang boleh bertahan selama setahun atau lebih – walaupun boleh serendah yang
minggu dalam beberapa kes – dan biasanya menjadi renegotiated pada akhir tempoh.

Kebanyakan syarikat-syarikat yang menawarkan penyewaan kerusi berjemur memerlukan bayaran deposit yang akan dikembalikan jika berlaku kerosakan, walaupun dalam banyak kes, ini akan dilindungi oleh insurans perniagaan anda. Penghantaran dan pemasangan peralatan akan berkemungkinan akan dimasukkan ke dalam harga, walaupun it’s worth menyemak kontrak untuk memastikan.

Walaupun Penyewaan berterus terang adalah pilihan yang popular, model-model perniagaan yang lain disediakan. Sesetengah syarikat menawarkan sunbeds skim sewa-beli, di mana anda membeli peralatan tetapi membayar dalam tempoh masa dengan ansuran tetap. Ini secara amnya kerja-kerja keluar sebagai lebih mahal setiap bulan daripada hanya menyewa di kerusi berjemur, tetapi perlu seimbang terhadap kelebihan memiliki peralatan yang terang-terangan pada akhir kontrak. Dalam sesetengah kes, pelan perkongsian keuntungan disediakan, dan bukannya membayar satu jumlah tetap mingguan atau bulanan bagi sebuah kerusi berjemur, anda membayar sebahagian daripada pendapatan yang diperoleh daripada penggunaannya.

Faedah-faedah tambahan

Terdapat beberapa manfaat tambahan untuk urusan penyewaan kerusi berjemur. Pembekal sering menawarkan servis biasa dan pembaikan sebagai sebahagian daripada kontrak mereka, dan latihan akan juga dihantar dalam banyak contoh – kedua-duanya adalah penting kecuali anda mempunyai kelayakan profesional anda.

Pada akhir tempoh Penyewaan, beberapa pilihan disediakan biasanya. Sama ada anda boleh meneruskan untuk mengambil
kerusi berjemur yang seperti dahulu, atau menamatkan kontrak anda – di mana syarikat harus mengambilnya lagi. Selain itu, beberapa syarikat akan menawarkan peralatan kepada anda pada harga diskaun, ex-Penyewaan. Ini boleh membuktikan cara yang berguna untuk mencuba kerusi berjemur yang pada asas kos rendah sebelum melakukan pembelian utama.

Kebaikan dan keburukan Penyewaan kerusi berjemur

Penyewaan kerusi berjemur menawarkan cara yang berdaya maju untuk mencapai peralatan Menyamak berkualiti tinggi dan secara amnya sangat mahal. Sepanjang hayat jumlah produk atau perniagaan anda penggunaan it – pengambilan akan secara semulajadi membuktikan lebih mahal berbanding membeli. Walau bagaimanapun, ia mengelakkan masalah membuat komitmen kewangan yang besar terdahulu, atau mengambil hutang bersambut. Fleksibiliti ini adalah penting jika anda tidak pasti kelebihan kerusi berjemur yang akan membawa kepada perniagaan anda; kerana kontrak Penyewaan boleh menampung serendah seminggu, ia adalah cara kos rendah untuk mengetahui sama ada ianya berbaloi membuat pelaburan jangka panjang. Lebih lama tempoh Penyewaan bulan atau tahun cenderung jauh lebih murah, dan kontrak hendaklah meliputi penting dan sering diabaikan pertimbangan seperti penyelenggaraan dan latihan. Akhirnya, bergantung kepada Syarikat dan urusan penyewaan yang tertentu, anda mungkin ditawarkan dengan kerusi berjemur dengan harga diskaun pada akhir tempoh.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *