Kelebihan dan kelemahan menggunakan Trimmer rumpai tanpa wayar yang

Kelebihan dan kelemahan menggunakan Trimmer rumpai tanpa wayar yang

Rumput rutin penjagaan dan penyelenggaraan adalah sebahagian yang penting dalam menjaga penampilan di rumah, terutama dalam cuaca yang lebih hangat apabila begitu ramai orang menghabiskan masa lebih menikmati luar. Tidak kira berapa besar atau kecil adalah Taman anda, atau dengan cara elaborately atau hanya ia adalah landskap, memotong rumput pada jangka masa yang betul adalah tidak mencukupi untuk mengekalkan penampilan. Malangnya, rumpai yang tinggi mempunyai kecenderungan untuk bercambah dan Menara di mana-mana yang boleh, terutamanya di sepanjang laluan, bangunan dan pokok-pokok.

Beberapa rumput mowers dengan selamat boleh tarik ke tepi benda-benda ini untuk memotong agak semua rumpai, dan mereka menarik mata dari loveliness seluruh harta trimmed rapi. Trimmer rumpai tanpa wayar yang baik yang merupakan satu sumber yang baik untuk memastikan bahawa harta anda menepati potensinya yang paling menarik. Dengan salah satu daripada alat Taman ini tidak ternilai dan pemotong rumput yang boleh dipercayai, harta anda akan kelihatan seperti tukang kebun yang profesional akan menjaga ia.

Salah satu sifat-sifat Tempahan bermanfaat trimmer rumpai tanpa wayar yang adalah bahawa ia boleh dicas semula. Anda tidak perlu hanya betul campuran petrol dan minyak untuk membuat pemakan rumpai elektrik untuk fungsi, apatah lagi fungsi pada kapasiti sepenuhnya. Kebanyakan pengecas juga disamping Menyimpan pemegang perapi rumpai, jadi apabila anda sudah selesai rumpai mengurangkan anda boleh hanya putuskan trimmer terakhir dengan pengecas dan yakin ia akan siap untuk anda apabila rumpai yang lagi menaikkan kepala mereka.

Satu lagi faedah pemakan rumpai jenis ini adalah ringan dan kemudahan penggunaan. Perapi rumpai yang digerakkan oleh gas adalah unwieldy, berat, dan boleh sakit sebenar untuk memulakan. Sesiapa yang mempunyai masalah kesihatan yang menjejaskan fungsi penuh di belakang atau lengan boleh menemui gas powered perapi sukar, jika tidak mustahil, hanya bermula. Menggunakan berat lebih besar selepas itu boleh meletakkan pemilik rumah dengan belakang menyusahkan keluar Suruhanjaya bagi hari. Trimmer rumpai tanpa wayar yang meletakkan ketegangan yang kurang pada punggung, walaupun digunakan pada hartanah yang menyeluruh dengan pelbagai tempat-tempat masalah rumpai.

Satu kelemahan dalam banyak model boleh dicas semula perapi ialah perbandingan kekurangan kuasa. Jika anda mempunyai rumpai yang tinggi dengan woody batang yang setebal ibu jari anda, anda akan melalui banyak rentetan yang cuba untuk mengurangkan mereka.

Kebanyakan model trimmer rumpai tanpa wayar yang sangat pengguna yang mesra memulakan, menjalankan, dan malah penggantian rentetan yang melakukan pemotongan. Memanjangkan tali itu kerana ia frays dan dipakai dalam juga adalah biasanya suatu perkara yang mudah. Selalunya operasi model-model ini adalah semudah menekan butang dua pada pemegang secara serentak dan menahan mereka ke terus berputar rentetan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *