Kelebihan berat insurans kesihatan untuk pesakit kencing manis, pesakit asma, badan individu lama akhirnya di sini, melalui polisi insurans kesihatan

Kelebihan berat insurans kesihatan untuk pesakit kencing manis, pesakit asma, badan individu lama akhirnya di sini, melalui polisi insurans kesihatan kerajaan

Jika anda telah didiagnosis dengan keadaan sedia ada seperti asma, kencing manis, dan sama seperti, dan telah melihat premium insurans anda pergi melalui bumbung dahulu, kemudian ada beberapa berita baik untuk anda melalui Akta Kesihatan 2010 dengan harga yang berpatutan. Manakala kos dan affordablity peruntukan undang-undang keseluruhan kini disoal siasat pada Kongres kami, yang tidak sepatutnya menghalang anda daripada mengambil keuntungan maksimum undang-undang seperti hari. Sudah tentu, kini, di Amerika Syarikat, Terdapat pelbagai cara-cara baru untuk mencari insurans kesihatan untuk pesakit kencing manis, penghidap asma, atau orang dengan apa-apa keadaan lain yang sedia ada.

Bagaimana anda boleh manfaat? Bagaimana anda boleh mencari insurans kesihatan untuk penghidap asma? Terdapat tiga kategori orang dengan syarat-syarat sedia ada yang akan serta-merta manfaat yang bermula pada 2010-2011. Ini adalah kanak-kanak di bawah umur 19, kanak-kanak di bawah umur 26 salah satu ibu-bapa yang boleh meletakkan mereka di atas mereka pelan insurans kerja, dan akhirnya, orang lain dengan keadaan sedia ada yang masih belum dapat menerima insurans kesihatan di masa lalu. Mari kita lihat pada kategori ini dengan lebih terperinci.

Sedia pelan insurans kesihatan kerajaan keadaan untuk kanak-kanak di bawah usia 19 tahun

Undang-undang Persekutuan 2010, syarikat-syarikat insurans telah dipaksa untuk menerima mana-mana kanak-kanak di bawah umur 19, tanpa mengira keadaan sedia ada, dalam rancangan individu mereka. Ini disebabkan kacau cukup dengan syarikat insurans, ada yang berhenti menjual insurans kepada kanak-kanak di bawah umur 19 sama sekali, dan lain-lain memerlukan pendaftaran ibu bapa atas dasar yang sama pada masa yang sama sebagai syarat bagi penerimaan. Keadaan di negeri-negeri yang banyak tidak cukup jelas pada masa ini. Dengan kos yang dibiayai kerajaan sedia ada keadaan pelan insurans datang turun dengan ketara, pertengkaran ini boleh menjadi benar-benar dapat dipersoalkan berkenaan, sila lihat di bawah.

Kanak-kanak di bawah umur 26 boleh mendaftar pada ibu bapa kumpulan insurans kesihatan

Tanpa mengira sama ada anda seorang pelajar, atau sama ada anda mempunyai keadaan yang sedia ada seperti asma, atau obesiti, anda kini mempunyai pilihan untuk mendaftar bagi insurans kesihatan pada pelan Kumpulan melalui salah satu daripada majikan bapa anda. Selagi anda berumur di bawah 26 tahun, dan majikan menyediakan insurans tanggungan, ini adalah satu pilihan yang terbuka untuk anda.

Yang disediakan oleh kerajaan sedia ada keadaan kesihatan merancang PCIP untuk orang lain

Akhir kata, PCIP! PCIP, atau sedia ada keadaan kesihatan pelan telah ditaja dan ditubuhkan oleh Kerajaan Persekutuan di seluruh negeri-negeri Amerika Syarikat. Dalam 23 Syarikat, rancangan diuruskan Kerajaan Persekutuan manakala negeri-negeri lain telah membuat keputusan untuk menguruskan sendiri dan menerima pembiayaan Persekutuan untuk operasi.

Berapa banyak Adakah insurans kesihatan ini? Pembangunan yang paling menarik dalam separuh pertama tahun 2011 adalah bahawa, harga pun sangat berpatutan pelan PCIP telah dikurangkan oleh satu lagi 40%! Mengapakah perkara itu? Oleh mencakar harga oleh begitu banyak, rancangan PCIP menjadi amat kompetitif kedua-dua pelan Kumpulan melalui insurans kerja seorang ibu atau bapa kanak-kanak di bawah 26 (lihat di atas), dan juga mana-mana pelan insurans kesihatan kanak-kanak sahaja yang ditawarkan menerusi syarikat-syarikat insurans kesihatan individu (lihat di atas).

Dengan melaraskan harga seperti itu, Kerajaan Persekutuan nampaknya mahu mengambil beban yang lebih besar dan lebih besar menyediakan insurans kesihatan bagi pesakit kencing manis, insurans untuk penghidap asma, insurans kesihatan bagi orang-orang Kurang Upaya, insurans dan bagi orang-orang yang dengan apa-apa jenis keadaan sedia ada.

Pelarasan harga ini tidak insentif sahaja. Kerajaan Persekutuan telah mengurangkan keperluan-keperluan lain, yang menjadikan ia benar-benar mudah dan murah untuk memohon dan diterima untuk insurans kesihatan keadaan pra-exisitng Kerajaan Persekutuan.

Bagaimana untuk mendapatkan insurans kesihatan kerajaan murah ini?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *