Kelas Tenis menda sihat dan dalam bentuk

Kelas Tenis menda sihat dan dalam bentuk

Kelas Tenis direka untuk membantu anda belajar bagaimana untuk swing raket yang dan memukul bola kecil, kuning ke atas bersih pendek. Bagaimana anda swing raket anda dan kedudukan badan anda adalah penting bagi kejayaan dalam permainan. Satu kelebihan kepada pelajaran Tenis fizikal – anda boleh nada badan anda dan mengurangkan Rajah anda dengan senaman yang konsisten dan amalan.

Apabila anda mengambil kelas Tenis, anda akan dipaksa untuk bekerja. Anda tidak boleh memukul bola tanpa mengalihkan tangan anda (dan kaki). Kerja masa buaian anda dan footwork anda akan membuktikan cara terbaik untuk mengurangkan dan nada lengan dan kaki anda. Selepas beberapa pelajaran Tenis, anda yang mungkin agak sakit kerana otot-otot anda mendapat acclimated dengan pergerakan baru yang anda membuat. Anda juga mungkin terkejut bahawa anda boleh “rasa” senaman di dalam kawasan yang lebih daripada yang anda jangkakan.

Salah satu cara untuk mendapatkan yang terbaik daripada bersenam adalah untuk menjana badan anda dengan baik sebelum dan selepas pelajaran anda. Makan dengan betul boleh memberikan anda tenaga yang secukupnya semasa senaman. Mengabaikan untuk makan dengan betul akan memberi kesan negatif kepada bagaimana badan anda menjalankan semasa anda sedang cuba untuk belajar dan bermain. Sebelum pergi kepada pelajaran, anda harus makan sesuatu yang pemakanan yang padat dan mudah dihadam. Granola Bar, buah-buahan dan roti bakar gandum adalah pilihan yang baik bagi mengisi mewujudkan badan sebelum senaman. Selepas anda selesai dengan senaman ini, cuba untuk mengambil sesetengah protein tanpa lemak seperti ayam atau ikan. Protin akan membantu pembaikan sel dan otot yang membina, tetapi ia tidak akan menambah banyak pukal rangka anda.

Semasa berada di kelas Tenis, ia adalah sangat penting untuk diminum secukupnya. Anda perlu minum banyak air sebelum anda memulakan pelajaran anda dan terus minum air semasa pelajaran. Jika anda kehilangan banyak air melalui peluh, anda mungkin mahu untuk mengambil minuman sukan yang direka untuk menggantikan electrolytes yang hilang semasa bersenam. Minuman ini baki garam di dalam badan anda dan membantu untuk mengelakkan dehidrasi dan ketidakseimbangan elektrolit.

Belajar bermain sukan ini akan membantu anda menjadi sihat dan mendapatkan dalam bentuk jika anda melekat dengan mereka dan anda adalah konsisten. Anda tidak boleh mengharapkan pinggang anda mengurangkan atau kesihatan anda untuk memperbaiki jika anda makan buruk atau tidak konsisten dengan kehadiran. Jika anda ingin meningkatkan tahap kesihatan anda, anda akan perlu membuat kecergasan fizikal anda keutamaan dan enggan Abaikan ia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *