Kelajuan ketahanan tambahan bagi pelari pecut

Kelajuan ketahanan tambahan bagi pelari pecut

Mewujudkan kelajuan yang mendapat sehingga kelajuan anda terbaik adalah sesuatu yang ketahanan tambahan boleh membantu dengan. Berikut adalah talian keluar terbaik lima jenis-jenis makanan tambahan yang akan membantu anda berjalan dan ketahanan manakala latihan.

Minyak ikan
Minyak ikan dan asid lemak omega-3 telah terbukti memberi manfaat kepada kesihatan jantung keseluruhan faedah, serta mengurangkan inflamination. Dengan menambahkan dengan ikan minyak pasti akan membantu untuk memberikan anda satu rangsangan tenaga.

Menghantar minuman senaman pemulihan
Dengan tambahan minuman senaman pemulihan pos akan membantu memberi dengan kalori yang anda perlukan untuk membawa keluar latihan anda. Soalan bergantung kepada berapa banyak karbohidrat untuk protein yang perlu diambil dalam?

Protein shake
Apabila kita mempunyai serbuk protein shake, mereka akan deffinaly baik untuk convienince, dengan beberapa bersedia untuk minum bagi apabila anda berada di mana, atau sesetengah memerlukan air sejuk dan shaker, either way shake ini akan memberikan anda tambahan yang anda perlukan untuk melakukan latihan anda.
Jangan lupa Walau bagaimanapun bahawa semulajadi makanan yang sihat juga mempunyai benifts seperti seterika dalam daging, ikan yang mempunyai protein dan taurine, minyak omega 3 dan B12. Produk tenusu mengandungi banyak kalsium yang besar untuk mengekalkan tulang yang kuat, dan ayam juga akan menyediakan protein.
Kocak Protien adalah pengganti baik saat-saat Snek Bilakah semua orang pergi untuk makanan snacking karbohidrat tinggi. Sentiasa cuba untuk pergi untuk pilihan carb rendah protein yang tinggi jika anda dapat.

ZMA
ZMA adalah formula zink, magnesium dan vitamin B-6 yang digabungkan bersama-sama untuk menyediakan tambahan pemakanan. Zink penting untuk pertumbuhan sel-sel dan memainkan peranan dalam fungsi imun. Magnesium membantu mengekalkan tulang yang betul mineralization dan Vitamin B-6 mempunyai peranan dalam metabolisme protein dan tenaga.

Pemulihan badan anda adalah benar-benar penting untuk berfikir tentang dan menjaga, dan tidak mengabaikan. Ia boleh bermakna hari-hari rehat di antara latihan dan nyenyak betul. Jumlah masa untuk pemulihan yang baik adalah jam lapan malam. Anda boleh juga pergi jauh sebagai strategi tidur dengan mengekalkan kitaran purata rem yang kira-kira 90mins. Jadi 6, 7.5 atau 9 jam tidur akan bermakna bahawa anda bangun tidak mabuk dan mempunyai lebih banyak tenaga.

Jika anda mengambil suplemen ini sepanjang latihan anda, anda perlu mencari bahawa ia membantu meningkatkan tahap stamina dan prestasi anda. Anda perlu rujuk kepada pakar dalam sukan pemakanan tambahan sebelum mengambil mereka supaya anda boleh mendapatkan yang terbaik daripada badan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *