Kekurangan tidur membuatkan anda menangis

Kekurangan tidur membuatkan anda menangis

Tidur biasanya dianggap satu pembaziran masa, mengapa anda akan tidur apabila anda boleh membuat wang, menghabiskan masa dengan mendengar muzik, makan makanan, melayan anda penting lain? Senarai ini boleh pergi, ia kelihatan seolah-olah pernah satu aktiviti sedar adalah lebih baik daripada tidur.

Sekurang-kurangnya ia tidak jika anda tidak memahami sepenuhnya bagaimana kerja-kerja tidur. Jika anda telah tinggal sehingga lewat yang terakhir beberapa malam anda mungkin sudah perhatikan bahawa anda telah telah menangis lebih banyak juga, jangan bimbang ini adalah normal.

Ternyata kekurangan tidur biasanya membawa kepada gangguan mental dan perubahan mood yang teruk, jadi anda mempunyai apa-apa untuk risau, kecuali gangguan mental dan perubahan mood yang. Jangan risau walaupun walaupun anda telah dinafikan sendiri tidur lama otak anda masih hampir sepenuhnya boleh Baiki sendiri.

Ramai, banyak kali seseorang letih pekerja akan kucar-kacir pada sesuatu yang mudah hanya untuk dikritik oleh bos mereka well-rested, mengakibatkan letupan yang menangis dan menangis liar. Sudah tentu bos anda tidak mahu anda menangis seperti loon yang dan jadi dia kebakaran anda.

Anda mungkin sudah perhatikan sedikit slip ke dalam naratif orang ketiga untuk kali kedua, hanya mengabaikan abstraksi falsafah ini tidak ketara. Titik ini, pekerja letih adalah anda, dan anda telah dipecat kerana anda tidak mendapat tidur yang baik dan juga malu dengan diri sendiri dengan menangis seperti kanak-kanak.

Tetapi sekurang-kurangnya jika seseorang meminta anda boleh memberitahu mereka bukanlah kesalahan anda kerana anda mempunyai satu ketidakseimbangan hormon di otak kerana kekurangan tidur anda. Walaupun, yang mungkin tidak akan membuat kes anda seolah-olah apa-apa kurang menyedihkan.

Jadi benar-benar satu-satunya cara untuk memperbetulkan ini adalah untuk mendapatkan pekerjaan baru di negeri yang baru di mana tiada siapa telah pernah mendengar daripada anda. Dengan cara ini anda boleh mula segar, dan dengan memulakan segar anda juga boleh mula tidur kerap untuk Mudah-mudahan tahap keluar hormon tersebut di kepala anda.

OK, secara jujur, diragui bahawa salah satu daripada beberapa orang orang-orang yang telah pecah ke dalam tears selepas yang dikritik oleh bos mereka pernah Baca artikel ini. Jadi jika anda tahu seseorang seperti itu membuat ia menjadi tanggungjawab anda untuk memberitahu mereka bahawa mereka adalah beriba-IBA yang insufferable kerana mereka tidak tidur.

Pada mulanya mereka akan dikelirukan, begitu tenang menjelaskan kepada mereka bahawa tidur membantu memastikan hormon di otak sama dan seimbang. Mudah-mudahan jika anda bercakap sangat jelas dan tenang anda tidak akan marah mereka sekali.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *