Kekurangan sensitiviti? Teknik melancap boleh untuk menyalahkan

Kekurangan sensitiviti? Teknik melancap boleh untuk menyalahkan

Scotland pelawak Craig Ferguson pernah menulis, “Twas malam sebelum kesyukuran. Semua makanan di dalam ketuhar. Dan saya di bilik tidur, performin’ diri sendiri lahir di dunia.” Memang kebanyakan lelaki boleh berhubungan dengan puisi menarik sedikit. Lelaki yang tidak mempunyai pasangan boleh melancap untuk membantu mereka berasa dipenuhi, dan juga lelaki yang mempunyai rakan-rakan mungkin mendapati bahawa masa yang sedikit sahaja boleh gigih menyeronokkan. Dalam kebanyakan kes, bentuk peribadi Main dianggap sihat dan semulajadi. Ia boleh membantu seorang lelaki untuk mengetahui apa yang dia menikmati dan apa yang macam pergerakan cenderung membunuh ketika ini. Walau bagaimanapun, orang-orang yang terlibat dalam melancap kerap tanpa penjagaan zakar yang betul boleh berakhir dengan kehilangan sensitiviti.

Teknik yang tidak wajar

Satu kajian di Arkib kelakuan seksual mendapati bahawa lelaki yang melancap semasa remaja dan dewasa muda Jangan jadi tiga kali lebih kerap berbanding wanita dalam kumpulan umur yang sama. Kajian seperti ini menyerlahkan hanya bagaimana dengan amalan kebiasaan adalah antara manusia, dan manakala lelaki mungkin Berjenaka tentang hal itu, beberapa membincangkan khusus pada sesi self-pleasure mereka. Ramai lelaki yang melakukan kerosakan, hanya kerana mereka tidak sedar bagaimana mereka harus boleh mengendalikan bahagian halus Anatomi. Kesilapan yang biasa termasuk:

• Menggunakan cengkaman yang ketat

• Neglecting pelincir

• Melibatkan diri dalam aktiviti tersebut sedikit terlalu kerap

• Mengelakkan kecacatan betul teknik

Lelaki yang menyelinap dalam sesi cepat boleh berharap untuk mencapai klimaks secepat mungkin, dan mereka boleh tarik dengan berkuat-kuasa luar biasa yang menggunakan mereka terdedah, callused tangan. Ini boleh menyebabkan sejumlah besar kerosakan pada kulit yang nipis dan rapuh, di zakar, menyebabkan Tangisan kecil dan calar. Kerana mereka sembuh, mereka cenderung untuk sembuh dengan lapisan kolagen yang kasar. Apabila manusia kembali untuk sesi lain, mereka mungkin perlu menggunakan kuasa yang lebih untuk memecahkan kelepuhan mereka. Dalam masa, orang-orang ini mungkin mempunyai penurunan yang ketara dalam sensitiviti zakar. Sel-sel deria yang biasanya di bahagian luar kulit akan dikebumikan di bawah lapisan tisu parut dan kulit yang kasar, membuat zakar lebih kurang responsif dan membuat seks hanya sedikit kurang menyeronokkan. Ia adalah pemikiran yang menakutkan, tetapi ada beberapa perkara yang manusia boleh lakukan untuk menterbalikkan masalah.

Mengambil penjagaan

Terdapat tiada nombor ajaib apabila ia datang kepada kekerapan melancap. Nafsu seks adalah gigih peribadi, dan kebanyakan lelaki notis bahawa dorongan mereka untuk melakukan hubungan seks yang cenderung untuk naik dan turun bergantung kepada perkara-perkara lain yang berlaku dalam kehidupan mereka. Walau bagaimanapun, orang-orang yang mendapati bahawa mereka tidak hanya mampu mencapai klimaks yang dengan melancap, atau yang menemukan bahawa kulit zakar kelihatan kasar dan sakit, mungkin mendapat manfaat daripada mengecualikan selama sekurang-kurangnya beberapa hari dan berfikir keras kira-kira meletakkan bersama-sama jadual yang lebih munasabah. Self-stimulation perlu masa penerokaan yang lembut dan kesakitan, dan pengalaman ini mengambil masa untuk melakukan dengan betul. Lelaki yang melambatkan dan bergerak perlahan-lahan mungkin mendapati bahawa mereka mempunyai pengalaman yang lebih sengit, dan mungkin mereka tidak melibatkan diri dalam aktiviti yang kerap.

Semasa sesi ini, losyen adalah amat penting. Halangan yang boleh melindungi kulit, sama membenarkan malah sentuhan softest perlu diperbesarkan dan diperbesarkan. Menerapkan sedikit kelembapan dalam melancap juga boleh menyediakan kulit kasar dan sakit zakar dengan sedikit perlindungan, mencegah kerosakan selanjutnya.

Menggunakan crème Kesihatan zakar yang (kebanyakan pakar mengesyorkan manusia 1 manusia minyak) juga boleh memberi manfaat. Memohon agak lembab emollients terus ke kulit zakar boleh membantu tisu untuk melembutkan, membenarkan hujung saraf untuk bertindak balas dengan sewajarnya. Dalam masa, lelaki mungkin mendapati kulit zakar lebih menerima dan responsif, membuat sesi melancap mereka lebih menyeronokkan, dan seks dengan rakan-rakan mereka yang lebih-lebih menakjubkan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *