Kekuatan untuk mengurangkan kecederaan

Kekuatan untuk mengurangkan kecederaan

Adakah anda mendapat cedera dengan mudah? Adakah anda ingin untuk menjadi lebih kuat? Anda boleh menukar, anda mempunyai kuasa, ada hak dalam teras anda. Kekuatan adalah penting bagi sebuah badan yang kuat, sihat. Jurulatih peribadi di New York City yang boleh membantu anda mencapai kekuatan yang optimum dan menjadi semua yang anda bertujuan untuk menjadi.

Apabila kebanyakan orang berfikir teras, mereka fikir abs dan belakang, tetapi di sini adalah lebih kepada teras anda daripada itu. Teras yang kukuh merangkumi bukan sahaja abs anda dan kembali, tetapi juga otot pelvik dan pinggul yang memberikan kestabilan yang kritikal untuk badan anda apabila anda Menunggang kereta bawah tanah, pengangkutan barang-barang runcit dari seluruh makanan, atau menari petang jauhnya. Abs anda, kembali, otot-otot pelvik dan pinggul perlu bekerjasama dalam suasana harmoni bagi baki teras yang menghalang kecederaan dalam semua aspek kehidupan seharian anda.

Ramai orang tanpa disedari overemphasize salah satu kumpulan otot ini lebih daripada yang lain. Six pack abs yang besar. Mereka adalah matlamat utama bagi majoriti orang-orang dan menyebabkan ramai percaya mereka bukan sahaja kelihatan baik tetapi juga mempunyai teras yang kukuh. Tetapi anda boleh kurus abdominals jelas dan masih cedera kerana kelemahan di tempat lain yang boleh membuang tubuh keseimbangan. Pelatih peribadi NYC akan membangunkan program pengukuhan teras yang sempurna supaya badan anda bekerja dalam kira-kira, mengurangkan kecederaan. Sama ada anda merupakan seorang atlet Marathon New York City atau hanya berharap agar ia sekitar takungan tanpa cramp kaki yang teras yang kukuh akan memberi manfaat kepada anda berjalan.

Bagaimana anda boleh mencapai kekuatan teras untuk mengurangkan kecederaan yang boleh mengetuk anda trek? Tidak mundur Latihan teras anda lepas sepuluh minit senaman anda. Anda telah membuat komitmen untuk kesihatan teras yang baik untuk diri sendiri dan kemudian bertindak atas komitmen tersebut. Cara terbaik untuk melakukan ini adalah dengan pelan yang dibangunkan khusus untuk badan anda dan keperluan anda. Pelan anda peribadi bagi kekuatan boleh gabungan aktiviti-aktiviti yang anda telah membiasakan diri dengan, atau belajar beberapa langkah-langkah baru dan senaman yang pelatih peribadi NYC akan menunjukkan kepada anda.

Ingat, sebelum memulakan sebarang program senaman, pastikan untuk bercakap dengan doktor anda terlebih dahulu. Ia mungkin terbaik untuk bermula dengan Tahunan untuk fizikal, jadi ada garis dasar bagi Kesihatan, serta mungkin heading mematikan sebarang permasalahan asas yang boleh menggugat kemajuan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *