Kejayaan penyembuhan sistem – sistem Brahma Mohamad Reiki

Kejayaan penyembuhan sistem – sistem Brahma Mohamad Reiki

Reiki Mohamad Brahma adalah nama yang self-evolved bagi satu laluan kerohanian Gunaan. Sistem yang berkaitan dengan kajian mendalam dan amalan prinsip-prinsip persaudaraan sejagat dan cinta. Ini merebak Kesihatan, ilmu, kebenaran, Amanah dan bertakwa pertumbuhan melalui penggunaan aktif semulajadi mengalir sejagat teras tenaga. Tenaga sejagat teras ini disebut sebagai Shiva-Shakti. Ia merupakan tenaga teras sangat seimbang ini yang membentuk asas mencapai matlamat self-realized Kesihatan lengkap yang berkaitan dengan badan, minda dan semangat.

Sistem Brahma terlibat dalam menyediakan perkhidmatan dan produk, kualiti latihan rohani. Latihan, Perkhidmatan dan produk-produk ini akan disampaikan atau disediakan untuk orang-orang yang berkepentingan melalui internet dan langsung Lawatan jurulatih yang bertauliah dan pengasas sendiri.

Sistem Brahma Mohamad menekankan atas penggunaan praktikal konsep kerohanian atas bidang keperluan sebenar yang berkaitan dengan kesihatan fizikal (kecemasan yang kronik akut, tidak boleh diubati, berjangkit, atau bahkan meningkatkan kecantikan), keseimbangan emosi & mental dan Kesihatan (kemarahan, tidak sabar, kebimbangan, ketakutan, bimbang, kemurungan, pencerobohan, kemakmuran, tamak, memori, tumpuan, keamanan, kebahagiaan, hubungan, kerja, kerjaya, perniagaan, keresahan, bersantai atau pendidikan walaupun) dan perkembangan rohani (pengaruh astrologi yang berbezaPengurusan aura, chakra penghalusan, penjajaran, nenek moyang rahmat, pembubaran karmic, naiknya dan self-realization).

Misi:

Mempunyai kesedaran individu yang dikejutkan ke arah mengetahui perpaduan yang sedia ada di dalam sekalian makhluk; dan dengan itu membuat sumbangan yang benar-benar berbaloi dalam mewujudkan kedinamikan yang yakin dalam setiap individu yang terus menyebarkan cahaya penuh kasih sayang dan kebenaran adil mencipta dan mewujudkan struktur teguh kukuh sejagat kesihatan yang lengkap untuk satu and semua.

Visi: Ia begitu berlaku, setiap saat!

Datang dan menyertai kami! Dalam gerakan ini cahaya dan cinta! Membantu kami untuk menyebarkan sistem Brahma Mohamad!
Melalui pengajaran pembelajaran; Perkhidmatan penjagaan; Dan, produk utiliti penyembuhan rohani

Yang ringkas sejarah dari Brahma Mohamad evolusi:
Brahma Mohamad Reiki ialah satu bentuk penemuan baru reiki yang disalurkan oleh Deepak Hardikar.Here sebuah artikel yang baik bagi semua untuk membaca tentang hal itu.

Reiki Mohamad Brahma berkembang pada 7 Ogos 1997 di sekitar 03:30 AM di Durg, Chhattisgarh di India, melalui berkhayal dalam seperti negeri-negeri yang menuntut ilmu kebatinan, akibat penurunan tenaga Shiva-Shakti yang dapat disalurkan melalui badan saya mendedahkan dirinya kepada saya, dan dengan itu wawasan mendalam kewujudan dan primal tenaga.

Dari pertengahan Julai 1997, Jadual saya telah menjadi situasi yang sangat ketat dan sukar terkawal ketika itu dibangunkan di mana, di satu sisi saya terpaksa meletakkan dengan banyak kerja-kerja tambahan dan tanggungjawab dan di sisi lain, ia hanya bahawa saya adalah seorang diri dalam sakit yang mendalam dalam dunia ini. Ini adalah tempoh bilahnya apabila untuk sebab-sebab tertentu atau yang lain, tidur dan rehat dielak saya. Saya mempunyai pengalaman ini kesedaran pada malam 6 Ogos 1997, yang tidak berbeza daripada mana-mana malam sebelumnya yang lain. Seperti biasa, saya mencari diri saya dari segi fizikal, emosi dan juga mental habis, dan hanya terus melambung dan berpaling, cuba tidur entah bagaimana. Tekak saya seolah-olah telah dikeringkan dan kerap saya terpaksa terus bangun untuk minum air. Saya adalah berpeluh luar biasa dalam tempoh ini. Saya tidak tahu berapa lama pula semua teruskan ini. Akhir sekali, ia adalah seolah-olah saya tidak mempunyai sebarang kekuatan yang meninggalkan saya untuk walaupun cuba tidur. Semua yang saya lakukan adalah hanya berbaring atas katil dalam wakeful, kosong keadaan benar-benar sedar persekitaran dan diri sendiri. Tiba-tiba suara seolah-olah telah memberitahu saya: “Sekarang sudah pukul 3:30, Brahma Muhurtam bermula sekarang.”

Dengan serta-merta, saya mengalami satu lonjakan kadar haba yang luar biasa dalam saya dan dapat merasakan aliran semasa yang sangat kuat tenaga seluruh badan saya, dalam dan di sekeliling. Seluruh tubuh saya semacam peregangan gementar di bawah pengaruh ini getaran yang kuat. Saya dapat merasakan gegaran yang mempengaruhi katil juga kerana ia seolah-olah menjadi gegaran. Saya berpeluh penuh dengan kehalusan sebagai pernah sebelumnya dan dapat merasakan walaupun tilam telah drenched dengan peluh semua sepanjang. Tidak lama, dalam kegelapan, Jadilah berkilau yang hebat dari saya dan sekeliling saya. Cahaya emas yang bersinar adalah semua yang ada di sekeliling saya, menyebarkan dan meluaskan. Menyeronokkan yang berterusan dan ia adalah paling indah di cahaya emas ini. Cahaya emas ini telah melanda saya sepenuhnya dan secara perlahan-lahan ini digabungkan dalam saya. Lagi-lagi, saya mengalami melonjak lebih daripada kadar haba dan badan gementar dipertingkatkan. Yang berkilau, bersinar cerah putih dunia cahaya muncul dan keturunan dalam kepala saya dan melanda badan saya serentak. Selepas beberapa ketika, Semua ini diselesaikan, dan aku berada di bahawa masa mengalami kebahagiaan, lagi sedar persekitaran.

Kemudian saya mendengar suara, yang memberitahu saya untuk meletakkan pengalaman ini merakamkan bahawa ini adalah satu permulaan yang baru dan lebih banyak pengalaman telah disusuli masanya. Suara itu berkata lagi: “Aham Satyasmi, Aham Shabdasmi, Aham Brahmasmi,” yang bermaksud, “Aku kebenaran, saya kata, saya alam semesta.” Ia sekali lagi diulang: “merekodkan pengalaman ini. Anda mungkin tidak ingat pada penghujungnya. Bila-bila masa anda sekarang mula merakam, kata-kata akan mengalir keluar secara jujur.” Suara lagi berkata – “lotus dan amrit buat soleh dan cahaya, cahaya apabila sampai keluar ke nakshatras, permukaan Shiva-Shakti, merebak dan memberi kesan kepada seluruh bumi.” Suara kemudian pergi untuk menjelaskan konsep-konsep revolusi alam semesta, dan menjelaskan pelbagai aspek penyembuhan dalam cara yang tidak pernah kedengaran daripada sebelum. Sebelum berpisah, suara berkata, “pada masa itu fokus atas mengamalkan konsep memberitahu kepada anda. Masanya daripada masa, anda akan diarahkan sewajarnya.”

Selepas ini mungkin saya telah pergi ke dalam keadaan bersawai. Saya bangun sekitar jam 6:30 pada pagi 7 Ogos 1997 kufur daripada apa yang telah berlaku lebih awal. Tetapi kemudian, tilam masih benar-benar drenched dan basah. Saya tidak memahami apa yang berlaku, tetapi hanya mencatat peristiwa seperti yang saya telah diarahkan untuk melakukan. Dalam amalan penyembuhan saya, saya melihat perubahan drastik pada 7 Ogos itu sendiri. Perubahan ini begitu luar biasa bahawa saya adalah yakin bahawa sesuatu yang unik telah berlaku dengan saya. Saya tahu tidak apa, tetapi boleh mempercayai kata-kata suara yang telah mengisytiharkan bahawa ia adalah satu permulaan yang segar.

Saya mempunyai satu lagi pengalaman yang hampir sama dengan saya telah lebih awal pada 7 Ogos pada 11 September 1997. Masa ini untuk menambah atas pengalaman terdahulu ini, bahawa saya telah mengalami pembentukan dan aliran buih dalam seluruh badan saya. Pada masa yang sama, saya telah mendengar bunyi loceng besar yang banyak nada bersungguh-sungguh, mewujudkan nadas kosmik. Pengalaman melibatkan perasaan gembira keseronokan yang besar dan sakit luar biasa secara serentak. Tulang belakang lengkap adalah keghairahannya dalam pengalaman ini. Pada pengalaman ini suara diisytiharkan pertama – “Ini dari sekarang akan menjadi the Brahma Mohamad”, dan kemudian ia pergi untuk menerangkan dan menjelaskan butiran lanjut.

Pengarang: “Deepak Hardikar” – juga dikenali sebagai Shri Agnapushpanjal
Laman web:
Mailto:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *