Kejayaan penyembuhan niat dan visualisasi yang digunakan oleh Regenesis yang penyembuhan modaliti

Kejayaan penyembuhan niat dan visualisasi yang digunakan oleh Regenesis yang penyembuhan modaliti

Kejayaan penyembuhan niat dan visualisasi yang digunakan oleh Regenesis.

Manakala penyembuh Regenesis aktif untuk merawat diri sendiri atau pelanggan mereka akan sentiasa menggunakan niat dan visualisasi, yang telah terbukti untuk mempercepatkan proses penyembuhan secara dramatik.

Dr Glen Rein PH.d. (Quantam Makmal Penyelidikan biologi) telah menjalankan penyelidikan ke dalam penyembuhan sel-sel tumor yang menggunakan niat dan visualisasi. Niat paling berkesan yang digunakan adalah bahawa sel-sel kembali kepada perintah yang semulajadi dan keharmonian sel biasa kadar pertumbuhan mereka (iaitu sebelum mereka telah berubah menjadi sel-sel tumor). Niat ini digabungkan dengan teknik visualisasi yang disediakan 39% perencatan pertumbuhan sel-sel tumor.

Apa itu Regenesis? Pendek kata, Regenesis adalah sistem penyembuhan tenaga maju, di mana seorang pengamal Regenesis yang terlatih mengaktifkan tenaga tenaga kuasa hidup pelanggan untuk meningkatkan tahap kesihatan dan kesejahteraan mereka. Pengamal Regenesis yang aktif, seperti pengasas Regenesis Robert Rasmusson, kerja-kerja terus membentangkan pelanggan condition(s) menggunakan teknik-teknik pernafasan, visualisasi dan niat untuk mengoptimumkan kesan penyembuhan. Pengamal-pengamal Regenesis yang pasif kebanyakannya menggunakan Regenesis untuk berehat.

Regenesis adalah seperti Robert Rasmusson berkata, tidak seperti mana-mana rawatan yang lain di dunia. Dia tidak re-discover Regenesis, beliau menemui Regenesis dan kita berhutang kepadanya untuk mengajar dan mengamalkan Regenesis dengan cara yang paling berkesan. Ini adalah pengamal perubatan Regenesis aktif apa dan pengamal Regenesis akan melakukan, penyembuhan klien mereka untuk keupayaan mereka, menawarkan perkhidmatan yang terbaik mereka boleh kepada pelanggan mereka dan ini adalah apa semua Regenesis pengamal perlu dilakukan.

Dengan mempelajari kursus Regenesis yang anda boleh belajar self-heal, bekerja sendiri masalah fizikal, emosi dan rohani, serta menggunakan Regenesis pada orang lain (sebaik sahaja anda telah mengambil kursus Regenesis 2-bengkel).

Kursus-kursus Regenesis kami menawarkan anda satu perjalanan yang indah untuk pencarian dan akan membolehkan anda untuk terus mengatasi masalah kesihatan tertentu. Kami menawarkan kursus-kursus Regenesis dari permulaan kepada Tuan tahap. Kursus-kursus Regenesis kami akan berterus terang, komprehensif, menyeronokkan dan peluang yang menakjubkan untuk anda mengubah kehidupan anda untuk selama-lamanya lebih baik…

Bengkel Regenesis untuk syarikat-syarikat akan membantu pekerja akan lebih bermotivasi dan…
Bengkel pengurusan tekanan satu hari ini Syarikat akan membantu pekerja-pekerja anda untuk menjadi lebih bermotivasi, lebih produktif, sihat, gembira dan tenang. Pekerja yang sihat dan bahagia kurang cenderung untuk mengambil cuti sakit sakit dan lebih cenderung kepada prestasi kerja mereka, serta mempunyai hubungan kerja yang lebih membina.

Bengkel pengurusan tekanan kami boleh diajar di premis anda sendiri, atau di premis-premis lain yang mudah dan boleh diatur pada tarikh yang sesuai yang mudah untuk semua pihak. Bilangan peserta maksimum ialah 15. Jika anda mahu kami mengajar bengkel Regenesis berikutnya bagi Kumpulan lain ini boleh diaturkan. Kami bersedia untuk menampung keperluan anda dan menyesuaikan membuat program pengurusan stres anda jika perlu.

Anda akan diberi Regenesis empowerments’ sepanjang hari. Mereka diberi oleh seorang Sarjana Regenesis guru dan mengangkat tenaga anda, meningkatkan frekuensi getaran anda dan membantu untuk meningkatkan kesedaran anda, memberikan anda peluang yang lebih besar untuk melihat ‘gambar besar’ dan sekali gus meredakan stres anda.

Sejumlah berpandu Tafakur, berehat dan bernafas teknik akan diajar untuk memberi kuasa kepada anda untuk mengawal tekanan anda. Visualisations, pengimejan Mental dan niat akan ditubuhkan untuk membantu anda mencapai potensi kesihatan anda. Anda akan mempelajari teknik-teknik untuk membantu anda mengekalkan kerja yang harmoni, baki rumah-hidup dan untuk mengelakkan kerja-kerja di atas anda menyelesaikan masalah yang penting.
Regenesis dan
Sentuhan kuantum

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *