Kejayaan dengan cara kanser yang menyebabkan dan bukannya hanya merawat kesan penyembuhan

Kejayaan dengan cara kanser yang menyebabkan dan bukannya hanya merawat kesan penyembuhan

Pertama kanser adalah penyakit sistem imun yang tidak berfungsi kerana ia tidak mengawal sel-sel kanser kerana mereka muncul dalam badan. Sistem imun anda sepatutnya mengenal pasti sel-sel penyangak dan membuangnya tapi ia tidak berfungsi dengan betul kerana moden cara kita sekarang hidup disebabkan oleh banyak faktor. Mereka termasuk diet yang tinggi diproses makanan termasuk makanan ringan, bahan-bahan kimia yang mencari jalan mereka ke dalam badan kita dari produk yang kita gunakan dan kami gaya hidup sedentari yang kita kini memimpin.

Kedua pertumbuhan kanser yang mana-mana tempat di badan sahaja gejala dan bukan masalah utama jadi dengan mengeluarkan simptom itu, tidak menangani punca atau sebab ketumbuhan ini muncul. Melainkan anda membuat beberapa perubahan gaya hidup yang penting, kanser hanya akan tumbuh lagi di beberapa bahagian lain badan kerana anda belum dikeluarkan sebab-sebab mengapa ia mula membesar.

Ketiga semua kanser adalah penyakit di seluruh badan dan pertumbuhan itu sendiri adalah hanya gejala. Definisi gejala ini adalah tanda bahawa sesuatu yang tidak kena jadi untuk membetulkan anda mesti menangani ke seluruh badan dan bukan hanya simptom.

Doktor merawat kanser seolah-olah ia adalah asing sekumpulan sel-sel yang perlu dikeluarkan tanpa mengira kerosakan yang dilakukan kepada tubuh manusia. Oleh itu kami hanya ada tiga cara untuk merawat masalah ini dan mereka memotong dengan pembedahan, pembakaran dengan radiasi atau menggunakan racun yang dalam bentuk kemoterapi dalam usaha untuk mengeluarkannya. Ini adalah cara-cara yang keras untuk merawat jasad manusia yang kompleks dan mereka tidak bekerja kerana mereka tidak akan menangani sebab-sebab mengapa kanser yang mula-mula muncul.

Terdapat hanya satu cara untuk berjaya berurusan dengan diagnosis kanser dan itu adalah untuk mencari sebab-sebab mengapa ia membesar dan menghapuskannya. Akal hendaklah memberitahu anda bahawa sebelum anda boleh menetapkan apa-apa masalah yang anda perlu keluarkan faktor-faktor yang menyebabkan ia. Kanser ini akan membolehkan badan self-heal. Malangnya di dunia berbentuk wang ini kita hidup dalam, kami rawatan untuk penyakit ini berada di tempat bukan kerana mereka sembuh tetapi kerana mereka adalah menguntungkan.
.

Penawar sebenar bererti membuat perubahan kepada cara anda tinggal dan dengan melakukan supaya akan membetulkan masalah tetapi malangnya tiada siapa yang boleh mendapat keuntungan daripada yang dan itulah sebab mengapa ia tidak akan diberi. Jika anda serius mengenai kanser anda, maka ia bermakna perubahan jumlah gaya hidup selama-lamanya. Doktor tidak akan mendidik anda bagaimana untuk mengekalkan kesihatan anda kerana mereka tidak tahu. Mereka hanya tahu mereka tiga rawatan untuk menangani masalah yang mereka adalah sangat baik.

Kami meletakkan penekanan yang terlalu banyak di luar badan dan bagaimana kita melihat tetapi dengan kanser, ia adalah masa untuk berurusan dengan bahagian dalam tubuh kerana itulah di mana masalah itu. Terdapat cara semulajadi yang hanya untuk mencapai yang.

Setiap manusia mempunyai sistem imun, ia adalah sistem terbina dalam pembaikan kami dan satu-satunya cara untuk berjaya mengatasi mana-mana kanser, tidak kira berapa canggih, adalah melalui sistem ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *