Kehilangan Tips lemak paha termasuk paha dalaman

Kehilangan Tips lemak paha termasuk paha dalaman

Paha lemak adalah salah satu masalah utama yang orang telah mengenai physiques mereka, terutama wanita. Secara semulajadi, badan kita cenderung Menyimpan lemak badan di tempat kegemaran ini beberapa, seperti aktiviti dalam, punggung, belakang dan sudah tentu, paha. Berikut adalah beberapa tips yang boleh anda ikuti untuk mengurangkan paha orang-orang bermasalah dan nada mereka supaya mereka bersedia dengan musim panas atau musim cuti beachwear.

Kehilangan lemak paha Petua 1

Terdapat tiada perkara seperti pengurangan tempat. Anda perlu mendapatkan program penurunan berat badan yang terdiri daripada bunyi berat badan latihan, latihan kardio dan diet yang terancang untuk mengurangkan lemak badan anda secara keseluruhan.

Pastikan anda mengukur lemak badan semasa anda sekarang dan juga saiz ukur lilit peha. Kemudian, Tetapkan matlamat yang munasabah dan bertujuan untuk kehilangan 1 paun badan lemak seminggu. Dengan mengurangkan lemak badan anda untuk pelbagai 20% kepada 27% peratus lemak badan, paha anda akan menjadi lebih kecil kerana lemak badan anda secara keseluruhan menurun.

Kehilangan lemak paha Petua 2

Ia adalah semasa sesi kardio anda bahawa badan anda benar-benar membakar banyak lemak. Ingat, anda perlu bersenam untuk menurunkan berat badan yang sihat. Jangan cuba kebuluran diri anda, kerana ini hanya akan membuat diri anda untuk kegagalan.

Stepper ini adalah pilihan yang sangat baik untuk menurunkan lemak paha. Stepper yang terlibat otot-otot punggung paling dan kerana glutes dalam kumpulan otot yang terbesar dalam tubuh, ia boleh membakar sehingga paling kalori berbanding Mesin kardio yang lain.

Jurulatih elliptical juga adalah satu lagi pilihan yang sangat baik tetapi satu-satunya perkara yang anda perlu menggunakannya dengan cara yang songsang. Tempahan mesin-mesin elliptical membolehkan pergerakan ke hadapan dan ke belakang, dan dengan menggerakkan ia kembali wad, anda terlibat hamstrings iaitu otot-otot belakang anda paha dan bukannya di hadapan orang-orang yang quadriceps itu.

Di hamstrings dan pantat adalah bahagian Tempahan bermasalah antara perempuan dan lemak paha cenderung Menyimpan tiada.

Kehilangan lemak paha Petua 3

Ketika melakukan kardio, terutamanya pemula, cuba untuk tidak lebih daripada mengenakan beberapa bulan pertama. Melekat pada kadar nadi 60-70% daripada kadar nadi maksima anda. Mengapa? Ini adalah kerana jika anda adalah hanya mula senaman dan Keretapi anda pada tahap intensiti tinggi, badan anda akan cenderung untuk menggunakan gula dan protin sebagai sumber-sumber tenaga daripada lemak dari sel-sel lemak.

Hanya apabila anda mendapat Jurugegas, sekitar selepas 3 bulan daripada senaman yang kerap, pergi semua dan senaman pada tahap intensiti yang tinggi. Badan anda akan dingin itu dan akan menggunakan lemak dari sel-sel lemak.

Kehilangan lemak paha Petua 4

Jangan Elakkan latihan berat jika hendak paha yang tona dengan baik dan sculpted. Badan lebih rendah mempunyai kumpulan-kumpulan otot yang terbesar dan otot-otot tersebut apabila dibangunkan boleh menyumbang faedah-faedah utama metabolisma yang tinggi.

Dengan latihan berat badan dan otot yang meningkat di paha, anda akan mampu untuk membakar lebih banyak kalori ketika berjalan dan mempunyai lebih banyak kuasa untuk berjalan dengan lebih cepat dan lebih lama. Dengan cara ini, anda boleh membakar kalori lebih berbanding individu yang tidak melatih kaki mereka. Untuk tidak lagi tambahan kalori dibakar semasa berehat kerana kadar metabolisme yang rehat yang bertingkat.

Kehilangan lemak paha Petua 5

Dalam program latihan berat badan anda, pastikan anda merangkumi semua otot-otot di paha untuk mengelakkan kecederaan otot akibat ketidakseimbangan otot. Program pengukuhan keseluruhan di paha juga akan benar-benar membentuk peha untuk melihat sculpted itu tanpa lemak!

Bagi quads, melaksanakan barbell squats dan menekan kaki. Selesai dengan kaki sambungan Mesin.

Bagi hamstrings, otot belakang paha, anda melakukan kerinting hamstring pada mesin dedah kaki tempat duduk atau berbaring Mesin dedah kaki. Di sini terdapat satu Petua sialan penting, ketika melakukan kerinting hamstring, arahkan jari kaki anda ke bawah, dengan cara ini anda sepenuhnya terlibat hamstrings anda!

Untuk bahagian luar peha, melakukan penculikan paha dengan mesin abductor tempat duduk. Jangan; Saya ulangi, jangan terlalu berat pada senaman ini.

Paha dalaman, firma paha dalaman dengan tempat duduk adductor mesin atau menjalankan squats dengan memegang dumbbell yang dengan kedua-dua tangan di tengah-tengah dan kaki menunjuk 45 darjah keluar.

Agar Ketua-Ketua yang pasang kasut tumit tinggi, melakukan calve menimbulkan. Berdiri di tepi landasan atau apa-apa yang bertingkat seperti tangga, dan hujung jari kaki, flexing anak lembu itu dan pergi sepanjang jalan ke bawah untuk regangan yang baik. Melaksanakan 20 hingga 25 wakil atas usaha ini.

Kecuali bagi betis, melakukan 3 set setiap satu dan lengkap di atas wakil 12 tidak lebih daripada 20 reps. Jika anda lulus 20 wakil, menambah lebih banyak berat kerana tidak bermanfaat lagi. Jangan bimbang terakhir untuk besar, bagi perempuan, anda tidak boleh pukal sehingga kerana semulajadi kekurangan testosteron, tetapi bagi lelaki, melekat 20 wakil.

Kehilangan lemak Petua 6

Kardiovaskular dan senaman yang anda lakukan tidak akan menghasilkan keputusan jika anda tidak pergi pada diet untuk mencipta defisit kalori. Anda perlu untuk membakar kalori 3500 untuk Buang 1 paun lemak badan. Mendapatkan diet yang well-planed supaya anda tidak mengabaikan diri anda daripada makanan dan melekat pada program penurunan berat badan.

Terdapat hanya diet yang saya benar-benar cadangkan itulah South Beach Diet. Bilik-bilik ini juga mempunyai sokongan dalam talian, yang saya fikir mutlak yang penting dan berkesan untuk membantu anda mencapai matlamat kecergasan anda.

Kehilangan lemak paha Petua 7

Cuba menggunakan suplemen kehilangan berat badan seperti pembakar lemak dan penurunan berat badan yang semulajadi makanan tambahan untuk membantu anda menurunkan lemak paha. Ia terbukti dapat membantu anda mempercepatkan kehilangan lemak anda. SUPPLEMEN ini membantu anda meningkatkan kadar metabolisma anda dan mengurangkan pengambilan kalori anda memudahkan usaha kehilangan lemak anda.

Kehilangan lemak paha Petua 8

Cuba gunakan krim kehilangan lemak seperti transdermal gel. Krim lemak kerugian ini boleh membantu anda membakar lebih banyak lemak di paha dengan membantu pelepasan lemak di bawah kulit dan boleh dibakar. Kesilapan terbesar yang dibuat orang saya adalah bahawa mereka cenderung untuk menggunakan terlalu banyak pada satu-satu pergi. -Pelepasan tambahan lemak tidak dapat digunakan sehingga pada satu masa maka lemak akan disimpan semula. Menggunakan jumlah kecil yang merebak di seluruh kawasan saiz kelapa sawit yang.

Kehilangan lemak paha Petua 9

Jangan banyak regangan! Julat lebih banyak pergerakan yang anda otot boleh bergerak, lebih banyak anda boleh bersenam!

Kehilangan lemak paha Petua 10

Beriman! Bersenam dan Jangan sekali-kali berputus asa. Salah satu yang anda berputus asa dan hilang momentum dalam bersenam, anda kehilangan perang! Terus datang kembali untuk lebih banyak tips dan menjaga diri anda bermotivasi dengan mencampurkan dengan individu-individu yang bermotivasi tinggi yang menarik anda sehingga tidak menolak anda!

Anda pergi, 10 petua yang sangat baik untuk membantu anda nada ke bawah peha.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *